Üçüzlerim olacak Lütfen İstanbul avrp.da iyi bir hastane ve doktor önerebilir misiniz

melaike26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2014
332
56
43
35
İstanbul
Hanimlar 5haftalik hamileyim 3lerim olacak nasipse doktorumdan memnun degilim iyi bir hastane ve doktor onerebilir misiniz?çok caresiz ve kararsizim buraya yeni tasinmis oldugum icinde nereye gitsem bilemiyorum. Lutfen onerileriniz benim icin cok onemli....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hanimlar 5haftalik hamileyim 3lerim olacak nasipse doktorumdan memnun degilim iyi bir hastane ve doktor onerebilir misiniz?çok caresiz ve kararsizim buraya yeni tasinmis oldugum icinde nereye gitsem bilemiyorum. Lutfen onerileriniz benim icin cok onemli....

Merhaba Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin yavrularınızı. İstanbulda mı yaşıyorsunuz?

Amiin amiin insallah.Ewt istanbuldayim avrupa yakasinda ama kararsizim hastane konusunda 2doktora gittim simdiye kadar ilkin dis gebelik suphesiyle gitmistim doktor hic ilgilenmedi. Suan gittigim Doktor iyi fakat cogul gebelik konusunda cok bilgi sahibi degil gibi ve gittin yerde dogum olmuyormus mecbur hastane ariyorum :(

Son düzenleme:
Beylikdüzü medicana perinatalog doc.dr ismail özdemir çoğul gebelik takibi konusunda uzman kendisi bir sürü ikiz biarkaç tane üçüz ve iki adet dördüzü var şu an takip ettiği

Ewt normal sekilde oldu ilk gebeligim insallah kuzularimin hepsi sag saglim olur :) beylikduzunu cok ogretmen arkadsim tavsiye etti ama bana cok uzak metrobuste helak olurum :(

Back
X