• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üçüzlerin birini aldırma

Bayıltma uyuşturma yokmu
Peki diğer bebeklere bisey olmuyormu

Bayıltma uyuşturma yokmu
Peki diğer bebeklere bisey olmuyormu
En son teknoloji yi bilmiyorum acı hissedilmiyor bayıltmaya gerek yok acı tecrübe demem fiziksel değil ruhsal acı
Diğer bebeklere dokunmuyorlar ultrasonla bakarak karar veriliyor ama o hangi bebek olacak bunu seçmek karar vermek zor kısmı bu

Mecburi alinacakmis riskliymiş hastane 3 emrbyo tavsiye ediyor bende diyorum ya 3tanesi birden tutarsa yazik birinin canina kiyilcak
İkiz bebeklerimi 21 haftalık kaybettim, ikiz gebelik bıle cok rısklıyken üçüzün risklerini düsünemiyorum, tek koydurun, nasıbınızde varsa bölünüp ikiz olabilir, hatta tek yumurta üçüzü bile olabılır.. Ama cana kıymak cok buyuk gunah..

Bana 2 embriyo transfer edildi 1 tanesi 2 ye bölündü ve üçüzlere hamileyim
biyerime ufacık agrı girse sanki bişey olmus gibi kosa kosa bebeklerimi görmeye gidiyorum
görmeden üçüde canım cigerim oldu siz daha hamile kalmadan sonlandırmayı düşünüyorsunuz
bu kadar korkuyorsanız tek embriyo koydurun

Mecburi alinacakmis riskliymiş hastane 3 emrbyo tavsiye ediyor bende diyorum ya 3tanesi birden tutarsa yazik birinin canina kiyilcak
Nasıl mecburiyi ya saçmalamayın allah aşkına
mecburi diye birşey yok siz ne ve nasıl isterseniz öyle olur
o zaman her üçüz dördüz annelerinin bebeklerinin sonlandırılması lazım böyle bişey varmı

İkiz bebeklerimi 21 haftalık kaybettim, ikiz gebelik bıle cok rısklıyken üçüzün risklerini düsünemiyorum, tek koydurun, nasıbınızde varsa bölünüp ikiz olabilir, hatta tek yumurta üçüzü bile olabılır.. Ama cana kıymak cok buyuk gunah..
Merhaba yorumunuzdan cok etkilendim neden bebeklerinizi kaybettiniz merak ettim? Bende ikizlere hamileyim 10 haftalık hep korku yasıyorum sizin cift yumurtamıydı tek mi? Bi problem yokken mi kaybettiniz?

İğne ile göbekten girip sonlandırıyorlar Çok acı bi tecrübe

Göbekten değil vajinal yoldan hangi kese sonlandırılacaksa o keseye girilip içerisine gebeliği bitirecek madde verilir. En azından benim gördüğüm öyleydi. Opu'da yumurta toplar gibi bi şey. Iğne ve ultrason eşliğinde yapılır. Fetal redüksiyon işlem.

Acı tebrübe kısmı ise çok doğru. Gözümün önünde iki kere yapıldı. Ultrasonda 3 kese, 3 atan kalp... Biri seçiliyor. Öylesine biri... Madde veriliyor, kesedeki kalp atışı yavaş yavaş duruyor. Gerçekten çok kötü

Son düzenleme:
Back
X