Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En son teknoloji yi bilmiyorum acı hissedilmiyor bayıltmaya gerek yok acı tecrübe demem fiziksel değil ruhsal acıBayıltma uyuşturma yokmu
Peki diğer bebeklere bisey olmuyormu
Ben delirmedim. Hastane öyle istiyor.3 koyalım diyolar napcamı hc bilmiyorumDelirdiniz herhalde.
Ayrıca 3 embriyo da bölünüp 6ız bile olabilir.
E öldürecekmişsiniz birniBen delirmedim. Hastane öyle istiyor.3 koyalım diyolar napcamı hc bilmiyorum
2 ideal diye düşünüyorum ama
Sizde 2 de ısrarcı olun istemiyorum diyin öyleyse.Ben delirmedim. Hastane öyle istiyor.3 koyalım diyolar napcamı hc bilmiyorum
2 ideal diye düşünüyorum ama
Allahtan hayırlısı şimdi bu seçimi yapmak sonra yapacağınız dan daha kolayŞimdiden üzüldüm gercekten
Napcamı hç bilmiyorum
2 transfer ettireyim en iyisi
Konuşmayın öyle zaten pskolojim bozukE öldürecekmişsiniz birni![]()
Ablacım tek tek transfer olun yani gerekirse bu saçma düşünceden kurtulun.Konuşmayın öyle zaten pskolojim bozuk
Mecburi alinacakmis riskliymiş hastane 3 emrbyo tavsiye ediyor bende diyorum ya 3tanesi birden tutarsa yazik birinin canina kiyilcakKorkunçlu bir konu. Gözünüzü seveyim yapmayın şöyle şeyler.
İkiz bebeklerimi 21 haftalık kaybettim, ikiz gebelik bıle cok rısklıyken üçüzün risklerini düsünemiyorum, tek koydurun, nasıbınızde varsa bölünüp ikiz olabilir, hatta tek yumurta üçüzü bile olabılır.. Ama cana kıymak cok buyuk gunah..Mecburi alinacakmis riskliymiş hastane 3 emrbyo tavsiye ediyor bende diyorum ya 3tanesi birden tutarsa yazik birinin canina kiyilcak
Nasıl mecburiyi ya saçmalamayın allah aşkınaMecburi alinacakmis riskliymiş hastane 3 emrbyo tavsiye ediyor bende diyorum ya 3tanesi birden tutarsa yazik birinin canina kiyilcak
Merhaba yorumunuzdan cok etkilendim neden bebeklerinizi kaybettiniz merak ettim? Bende ikizlere hamileyim 10 haftalık hep korku yasıyorum sizin cift yumurtamıydı tek mi? Bi problem yokken mi kaybettiniz?İkiz bebeklerimi 21 haftalık kaybettim, ikiz gebelik bıle cok rısklıyken üçüzün risklerini düsünemiyorum, tek koydurun, nasıbınızde varsa bölünüp ikiz olabilir, hatta tek yumurta üçüzü bile olabılır.. Ama cana kıymak cok buyuk gunah..
İğne ile göbekten girip sonlandırıyorlar Çok acı bi tecrübe