• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üçüzlerin birini aldırma

Tüp bebek ile gebe kalmıstım, gebelıgın basından beri kanamalarım oldu, doktorum hep bu kanamalar erken doguma sebebiyet verir dıyordu, bu kadarını beklemiyorduk, benım sancıları baslamıs ama ben Hıc anlamadım, detaylı ultrasonda rahım agzı Uzunlugunun 11 mme düştüğünü görünce hemen yatış yapıldı hastaneye, 18.hafta kontrolunde 34 mm di.. Bu surede heyet raporu da aldım çalısmadım, kendımı yoracak hıcbır ıs de yapmadım.. Nasıpte yoksa olmuyor maalesef.. 28 haftaya kadar dayababılseydıler dedık ama olmadı, 8. gun sonunda sancılar sıklastı, dogum basladı, o kadar ılac mudahale fayda etmedi dogum baslayınca.. Bu arada bana pessar da takıldı bıraz uzama olunca, kasılmalar sıddetlenmeye baslayınca mecburen gerı cıkarmak zorunda kaldılar..
Size tek diyecegim, bol bol dinlenin, agır ıs yapmayın, hatta hiç iş yapmayın,kotu yorumları okumayın,sinirden stresten uzak durun.. Beslenmenıze odaklanın.. Insallah saglıcakla kucagınıza alırsınız 🌸
Geçmiş olsun canım . Rabbim sana en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasibt etsin🌺🌺🥰

Göbekten değil vajinal yoldan hangi kese sonlandırılacaksa o keseye girilip içerisine gebeliği bitirecek madde verilir. En azından benim gördüğüm öyleydi. Opu'da yumurta toplar gibi bi şey. Iğne ve ultrason eşliğinde yapılır. Fetal redüksiyon işlem.

Acı tebrübe kısmı ise çok doğru. Gözümün önünde iki kere yapıldı. Ultrasonda 3 kese, 3 atan kalp... Biri seçiliyor. Öylesine biri... Madde veriliyor, kesedeki kalp atışı yavaş yavaş duruyor. Gerçekten çok kötü
malesef bir perinatoloji uzmanının profiline bakarken bahsettiğiniz şeyin videosu ile karşılaştım o kadar etkilenmişim ki rüyalarıma bile girdi allah göstermesin kimseye..

Hiç anlamam bu konulardan
Ama doktorunuz ne diyorsa onu yapmanızı tavsiye ediyorum. Bazı aşırı eleştirel yorumlara da kulak asmayın

Hayırlısı olsun

Konuyla ilgili bilgim yok.. bu durumda keşke konu açıp moralinizi bozmasanız. Umarım hakkınızda hayırlısı olur🙏🏻

Back
X