Ucuzluk balam...

daha ne söylenebilir ki... söylenebilecek ya da söylenmesi gereken herşeyi anlatmışsın yeşilim. yüreğine kalemine sağlık. içtenlikle yazmışsın belli.
ben de bu siteye girerken yazı yazmaktan çok konuşmak birileriyle bişeyler paylaşıp dostluk kurma adına girdim. ama hala bekliyorum sanırım bu gün 9 ya 10.gün. sabır ve vakit en iyi ilaçmış ya bende sabrediyorum vakte bırakıyorum herşeyi. umarım güzel dostluklar beni de bulur burada... :a015:

sabrinnisa bizler buradayız paylaşmak için.hadi ne duruyorsun,başla yazılarına takipteyim...uğradığın,yorum bıraktığın için teşekkürler.iyi tatiller sana

Sağol yağmurum... Dostum,kızım kkdaşım

varmısın
dostluğu ucuzmu sandın,öyleyse aldandın.
koyacaksın canını yüreğini,sormayacaksın nedenini.
varlığını,malınıda katacaksın.beraber paylaşacaksın.
yok öyle,bende var sende ye,vereceksin kırmadan usulca
anlamamış gibi sıkıntısını ama bileceksin sıkıldığını
dost demek ucuzluk değil,pahallı gelecek sana
pahallı ulaşılması zor olandır.ulaşacaksın ta! sonuna kadar
varmısın..

bende varım burası çok güzel olmuş yeşilim yerimseniben

Öyle zordurki canım arkadaşım Dostluk, bir çok kelimeyi söylemesi çok kolaydır dostum en güzel örneklerden biri ..Ya bunu uygulayabilmek dostluk kavramını iyisiyle kötüsüyle yürekten paylaşabilmek..Eskilerin sözlerini herzaman kaideye almışımdır dostunu tanıyacaksan ya alışverişe yada birlikte yolculuğa çıkacakmışsın:)Şaka biryana özveri gerektirir herzaman an olur dostumuzun canı sıkkındır ilgi beklemeden yanında olmalıyız, an olur hepimiz insanız kalpler kırılır ama dostluğu hemen oracıkta kırmamalıyız ,mücadele bu yollardan geçer paylaşımdan ,emekten ,yürekten! dost olunur..Ucuzlukta satılan dostluklardan kimseye hayır gelmemiştir gelmeyecekte..

Duygu Yüküm benim.. yaşananlardan örnek almak dile getirmek senin gibi zarif arkadaşlarımın işidir..Kalemin elinden asla eksik olmasın çok teşekkür ederim..Dostluk adına yazılacak ne kadar çok şey var değil mi??a.s.

Zarar vermeyeceklerinden emin oldukları için dostlarını uzaklaştırdılar.
Kendilerine bağlamak ve kazanmak için düşmanlarını yakınlaştırdılar.
Yakınlaştırılan düşman dost olmadı ama,Uzaklaştırılan dost düşman oldu
Herkes düşman safında birleşince yıkılmaları Mukadder oldu....
Yeşilim çok sevdiğim bir sözdür Ebu Müslim horasaniye aittir

Buse,tatlıcadı...Yorumlarınıza çok çok teşekkürler.Ne kadar güzel ifade etmişsiniz

varmısın
dostluğu ucuzmu sandın,öyleyse aldandın.
koyacaksın canını yüreğini,sormayacaksın nedenini.
varlığını,malınıda katacaksın.beraber paylaşacaksın.
yok öyle,bende var sende ye,vereceksin kırmadan usulca
anlamamış gibi sıkıntısını ama bileceksin sıkıldığını
dost demek ucuzluk değil,pahallı gelecek sana
pahallı ulaşılması zor olandır.ulaşacaksın ta! sonuna kadar
varmısın..

oyle guzel ozetlemissinki..harikasin

canım ablam yeşillerin kraliçesi çok güzel anlatmışsın arkadaş dediklerim dostum dediklerim anladım ki öyle görunduğu gibi değillermiş anladım iç yuzlerini hep kullanıldım onlar tarafından ama yeter hep alttan hep alttan bende bir insanım

ah kalbim ah aynı dertten bende muzdariptim
canım çok güzel bir yazı tşk ederim

cadım çok güzel bir sözmuş tşkler bişzimle paylaştığın için

Hepiniz o kadar güzel yorumlar yapmışsınız ki.Dosttan yara almak acıtıyor
Teşekkürler

Dostluk hiç kolay değil hemde :1no2:

Yüregine saglik Yesilim, okadar güzel yazmissinki yine. Icimizdeki duygulari negüzel anlatiyorsun.
Bende maalesef zamanla dostlugun nekadar ucuz oldugunu anladim. Canim dediklerim bana asla yanlis yapmaz diye düsündüklerim, beni sirtimdan vurdular. Bugünde gercek anlamda dostum dedigim hic kimse yok. Yinede umudumu yitirmiyorum belki birgün, biryerlerde gercek anlamda dostum diyebilecegim birileri cikar, Insallah.

Seyran,Nilbera,Cüvcüvüm,Sevgi08..Yorumlarınıza teşekkürler
Dostluk zordur ..Zordur da,zorla içeri girmek istemelerini hiç anlamadım:uhm: Yürütemeyecekleri dostluğa girilmez,seyredilir,öğrenilir sonra ...Başarılırsa girilir
:1hug: a.s.

Teşekkürler Azem :1hug:

Kalbim bekliyor,
Ve Gözlerim...
Hissetmek için,
Yeniden ve yine hissetmek için seni.
Özledim...

Funda Arar'ın şarkısı bilirsin severim, duyarsan bir yerden,
anla!!!

Pişirdim sevdiğin yemekleri
Suya koydum sevdiğin çiçekleri
Evde ne varsa baktım, elledim
Özledim, çok özledim
Kucağımda senin aldığın bebek
Dinledim hep aynı şarkıyı, dinledim
Mumlar bitti ben yine bekledim
Özledim, çok özledim

bende çok özledim teşekkürler canım benim :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…