Nasıl anlatacağımı bilmiyorum belki de biraz uzun olacak; bu siteye bir çok kez başkalarının ne derdi olduğunu okumak için girmişimdir Allah herkesin yardımcısı olsun İnşallah. Kadının kadına olan tavsiyesine herkesinkinden daha çok güvendiğim için ve objektif bir bakış açısına sahip insanlardan birkaç öneri almak istiyorum. Ben galiba komplekslerine çok yenik bir insanım ufacık şeyleri dahi hep kafama takıyorum bu birçok insan için böyle olmasa da söz konusu sözlüm olduğu zaman hep böyle oluyor. Mesela onlara gidiyoruz hep yanıma gelsin iyimisin desin benimle ilgilensin yaptığım işin bir ucundan tutsun istiyorum, ben bilmiyorum siz de rahatsız olmuyormusunuz kadınların kendini mutfakta önce beylerin yemeklerini hazırlaması sofrayı kurması sonra buyrun beyler sofraya yiyin için hadi yine biz kaldıralım, ben de aynı statüdeyim ama onlar içeride oturup sohbet ederken neden biz onların hayatını kolaylaştırmak için kendimizi harcıyoruz bu bana hiç insancıl gelmiyor. Dindar insanlar ve gelenekçiler benim ailem böyle değildir ben böyle görmedim, haklarını asla yiyemem benden hiç bir zaman ağızlarıyla birşey olsun istemediler ama kız kardeşi annesi mutfakta öyle çalışırken ben gidip erkeklerle salonda oturamam ya değil mi? Bilmiyorum yanıma gelsin bi işin ucundan tutsun yardım etsin istiyorum. Çünkü gerçekten ne maddi ne manevi hiç bir artılarıda yok bu bana öğretilmiş çaresizlik gibi geliyor bu tarz şeyleri yediremiyorum kendime ve sonra ona çatıyorum, aslında sadece gel desem gelicek ama neden bu kadar düşüncesizler..