- 5 Ekim 2020
- 13.854
- 37.483
- 548
- 36
- Konu Sahibi senvarsindiye
O çabaladı aslında ama ben reddettim sürekli. Keşke şöyle demeseydim dediğim yerler var. Üzülmeme değmez mi yinede
Siz neyi reddettiniz anlamadım?
İlişki var mıydı yok muydu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O çabaladı aslında ama ben reddettim sürekli. Keşke şöyle demeseydim dediğim yerler var. Üzülmeme değmez mi yinede
Öyle çok da yüksek değildi. Ama ondan sonra iyisi çıkmadı bu yüzden sanırım böyle hissediyorum. Ve benim yüzümden ayrıldık. O ayrılsa böyle olmazdım sanırım. Suçluluk hissediyorum böyleVallahi konu sahibesi ben anlamadim madem bu kadar çıtayı yükselten bir adamdı neden bıraktınız? Ciddi sorunlar yoktu benim yüzümden ayrıldık psikolojisine falan girmişsiniz çünkü
Allah korusun ya en korktuğum şey zaten bu benim. Bu yüzden de bu psikolojiden hemen çıkmam gerekiyor farkındayımEvlenmiş olmak için evlenip pişman olacaksın böyle gidersen. Sal biraz ayaklarının üzerinde dur hayatını yaşa
Onun evlenme isteğiniSiz neyi reddettiniz anlamadım?
İlişki var mıydı yok muydu?
İnşallah çok teşekkür ederimAdamın sizi sevdiğine inanmıyorum. Yaşı kaç bilmiyorum ama yaşından dolayı hemen birini bulup evlenmek istemiş gibi geldi bana. 6 ay sonra birini bulup hemen evlenmeye karar vermiş baksanıza. Sizde hiç üzülmeyin. Hiç ummadığınız anda çıkar karşınıza
Daha 25 yaşındasınız. Çıkın gezin paranız var mesleğiniz var özgürsünüz. Dünya sizin şu an. Bırakın evlilik mevlilik. Gören de 35e geldiniz de yıllarınız bi adama heba oldu sanırÖyle çok da yüksek değildi. Ama ondan sonra iyisi çıkmadı bu yüzden sanırım böyle hissediyorum. Ve benim yüzümden ayrıldık. O ayrılsa böyle olmazdım sanırım. Suçluluk hissediyorum böyle
Bence aldatiliyormussunuz siz aradan cekilince onunla nisanlanmiş. 1 hafta normal degil. Nasil vok cabaladı onu da anlamadim 1 hafta cabalamis en fazlaO çabaladı aslında ama ben reddettim sürekli. Keşke şöyle demeseydim dediğim yerler var. Üzülmeme değmez mi yinede
Onun evlenme isteğini
Hahah haklısınız ne diyebilirim ki. Bende farkındayım da. Bu hissi engelleyemiyorumDaha 25 yaşındasınız. Çıkın gezin paranız var mesleğiniz var özgürsünüz. Dünya sizin şu an. Bırakın evlilik mevlilik. Gören de 35e geldiniz de yıllarınız bi adama heba oldu sanır
Yok çabaladı dediğim ondan da öncesi. Ben kesinlikle hayır deyince gitti 1 haftada nişanlandı.Bence aldatiliyormussunuz siz aradan cekilince onunla nisanlanmiş. 1 hafta normal degil. Nasil vok cabaladı onu da anlamadim 1 hafta cabalamis en fazla
İnanın aldatılma yok. Buna eminim.Aynı anda yedekte birini tutuyormuş siz reddedince ona teklif etmiş. Gerçekten bayağı iyi bir seçenekmiş.
Yavrum sen aldatılmışsın. Üzgünüm.
Yok çabaladı dediğim ondan da öncesi. Ben kesinlikle hayır deyince gitti 1 haftada nişanlandı.
İnanın aldatılma yok. Buna eminim.
Adamin yasi büyük muhtemelenSiz ayrılınca tanıştı ve hemen nişan kararı mı aldı?
Evet. Ortak arkadaşlarımız var herkes şok oldu. Ama durum tam olarak böyleSiz ayrılınca tanıştı ve hemen nişan kararı mı aldı?
EvetAdamin yasi büyük muhtemelen
Ama değilim. Karakter olarak maalesef hala düzgün birisi olduğunu düşünüyorum. Yaptığı hareket tartışılamaz derecede kötü olsada genel hayatında düzgün birisi. Eşinede öyle olacaktır.“Ben öyle çok kolay beğenen birisi değilim”yazınca ben de bir şey sandım.
Geçer boşverin.
Kendinizi tanıyın önce.
Kendini bilmeden karşıdakini nasıl doğru teşhis etsin ki insan
Yok çabaladı dediğim ondan da öncesi. Ben kesinlikle hayır deyince gitti 1 haftada nişanlandı.
İnanın aldatılma yok. Buna eminim.
Zaten çok sevdiğimi düşünmedim hiç. Halada düşünmüyorum. Sadece hayatıma birisi girsin istiyorumVlla hic emin olmayin . Bunu iki arkadasim yasadı. Sevgililerinden evlenme teklifi bekliyorlardı. Ayrilıp haftasina nişanlandilar. Ayrica evlenecek adam yani unutun gitsin. Cok sevseniz ayrilmazdinız. Siz bekleyin karşinıza ruh esiniz çıkacaktır onu taniyinca sevgi biymus digeri değil dersiniz. Eşimle sevgiliyken kim ne derse desin evlenirdim mesela
Evet duygusal bosluktan....Adam 1 haftada nisanlanmis, kisaca evlenmek icin evleniyor. Ya da her neyse. Bence annenin ellerini tutup "annem sen beni Ser'den korudun, iyi ki varsin" de öp o elleri.Annem bu kişinin ailesini sevmiyordu pek. Akraba olmak istemiyordu. Haklı olduğu yerler vardı. O yüzden karşı gelmeye cesaret edemedim.
Aslında bu istek önceden hiç yoktu. Bir baktım böyle hissediyorum artık bende birilerini istiyorum. Belkide tamamen duygusal boşluktan
Haklısınız. Yapıyorum da aslında fazlasıyla. Bazı günler böyle kriz gibi bişey tutuyor. Suçluluk pişmanlık duygusuyla karışıkYaşınız 25 ve iyi bir mesleğiniz varsa evlilik sevgililik olaylarını bu kadar dert etmiyor olmalıydınız bence. Evliliğe kadar insan biraz kariyer yapar,eli para görür,biraz gezer tozar,ailesine hayrı olur onlara vakit ayırır vs. Yapılacak pek çok şey var ve önünüzde de kısıtlı bir zaman var bence,değerlendirin bekarken derim. Sonra eşle çocukla çok zor olabiliyor.