ufak bir öneri...

kelebekim35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
509
4
26
İstanbul
Hanımlar belki zaman zaman bu durum içinde olduk .. ben mi sorun ediyorum... işsizlikten bunaltıdan mı..

Ne kadar yakın arkadaşım varsa etrafımda ne kadar kuzenim varsa sözlü nişanlı evli ya da çift

ben ise yalnız ve ufukta kimse yok

Artık her şey eskisi gibi değil ortak paylaşacak bir şey yok ... Ne beraber gezebiliyoruz ... Yanlarına gitsem çiftleriyel mıcır mıcır ..Allah mutlulukların artırsın

Kendimi çok yalnız hissetmeye başladım.. çok ne ortamlara girmek istiyorum.... gitmesem kıskınıyo olacak ...yorganın içine kafamı sokup çıkarmamak istiyorum..

Ne yapmalıyım bu durumda ..

Hayatım sis içinde zaten iş için verdiğim mücadele hayal kırıklıkları ...Hayatımın tutulur bir yanı kalmadı gülümsetcek ..

Son düzenleme:
gecenin en karanlık anı şafağa en yakın anıdır :)

Sabır ... Allah sabredenlerle birliktedir. İşin de , arkadaşların da hepsi yoluna girer . Hayırlı bir kısmette çıkar . Ama muhtemelen o altına girdiğin yorganın içinde değil dışarı çıkman gerekecek :)
Gençsin ,güzelsin kendini yatağa yorgana hapsetme :)

Bu durumlarda nasıl sıyrılır....bide bazı arkadaşların seni tehdit unsuru görmesi tavırları katlanılamaz bir duygu ister ister kopuşlar başlıyor

Masaya otursan kuzen, kardeş, arkadaş, vs masada yanlız kalan sen... muhabbeti anlayamamak..

Kuzenler arasında kahvaltı günleri düzenleniyor ama gitme şartı evliler sadece...

ARTIK HİÇ BİR ŞEY ESKİSİ GİBİ DEĞİL HASSAS KALBİM MÜCADELE EDEMİYOR..

belkide hayirlisi böyle cnm gün gelecek iyiki simdi bunlar olmamis diyeceksin belkkide :) cok kafana takma hersey yoluna girer

önceden sevgilim yok diye üzülüyordum simdi ise isim yok diye .. :(

HIC kimsenin hayati dört dörtlük deglll :16:

Back
X