ufak bir soru ve dert.....eşiniz/sevgiliniz/nişanlınız size deseydi...?

hazel18

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2015
252
103
kızlar ufak bi konudan tartıştınız diyelim.hatalısınız eşinizde sinirli o sırada özür dilediniz ama eşiniz hala uzattı ...ardından eşinize sen beni sevmiyomusun diye sordunuz?...eşinizde ''sinirliyim cevap bekleme!!'' dedi...sonra tartıştınız tekrar. 5 dk sonra aradınız ...beni seviyomusun diye tekrar sordunuz oda seviyorum dedi.....
sizde''zorla söyledin gerciiiii amaa neyse'' dediniz....eşinizde ''zorlada olsa en azından söyledim'' dedi.............

bu durumda tepkiniz ne olurdu.? ne yapardınız yani zorla söyledim evet dediginde kızarmıydınız sizi sevmedigini düşünürmüydünüz........

bide eşinizin sizi sevmedigini düşünseniz bir cırpıda ayrılırmıydınız
Arkadaşlar bu arada seviyomusun diye sorup duran eşim . bende zorla söyledim evet dedim.daha doghrusu o sinirle öyle demişim farkında bile degilim ama o cok kırıldı sevmedigimi sanıyo şimdi

Son düzenleme:
kızlar ufak bi konudan tartıştınız diyelim.hatalısınız eşinizde sinirli o sırada özür dilediniz ama eşiniz hala uzattı ...ardından eşinize sen beni sevmiyomusun diye sordunuz?...eşinizde ''sinirliyim cevap bekleme!!'' dedi...sonra tartıştınız tekrar. 5 dk sonra aradınız ...beni seviyomusun diye tekrar sordunuz oda seviyorum dedi.....
sizde''zorla söyledin gerciiiii amaa neyse'' dediniz....eşinizde ''zorlada olsa en azından söyledim'' dedi.............

bu durumda tepkiniz ne olurdu.? ne yapardınız yani zorla söyledim evet dediginde kızarmıydınız sizi sevmedigini düşünürmüydünüz........

haksızsın.

Israrla sevip sevmediğini sormak zaten gereksiz, siz zorlamışsınız o da söylemiş. Gerçeği kabullenmek lazım.
Bu saatten sonra boşuna kızmayın.

Defalarca ayni soruyu sormazdim yerinizde olsaydim. Bir kere net sekilde sorup net sekilde cevap almayi beklerdim - sakin bir ortam varken tabi..

Erkek arkadasima sinirlyken cok kere seni sevmiyorum iste demisimdir ama o yuz ifademden söyleyiş seklimden saka oldugunu yani daha dogrusu stem oldugunu bilir
Bu seni sevmedigini gostermez
Sevmiyosa tabiki bir çırpıda ayrilirim sevmeyen adamla isim ne? Beraber karpuz kesmek icin kalcak değilim ya.

Arkadaşlar bu arada seviyomusun diye sorup duran eşim . bende zorla söyledim evet dedim.daha doghrusu o sinirle öyle demişim farkında bile degilim ama o cok kırıldı sevmedigimi sanıyo şimdi

tartışmanın içinde olduğum zaman yanlış anlıyorum ve üzülüyorum evet. böyle zamanlarda ben de duymak istiyorum içimi rahatlatıyor ama erkekler hemen mod değiştiremiyor malesef ve objektif bakınca söylemeliyim ki insan kızgınken içinden söylemek gelmez ama bu genel hislerini yansıtmaz. yani kızgınken söylediklerine bakıp beni sevmiyor vs diye düşünme. o an tartışmayı uzatmayıp sakinleşmeyi bekle. sevgisini genel davranışlarına bakıp sonra değerlendir derim

Sacmalama canim. Ne ayrilmasi. Sinirli iste. Baya uzerine gitmissin zaten. Daha fazla gitme. Sakinlesince seni sevdigini kendiliginden soyler zaten :)

Sahsen eşim bana aynısını yapsa sevmiyorum der kapatırım telefonu.kusura bakma ama seni haksız birazda simarik buldum

hmmm :KK48: o zaman şöyle söyliyim, tartışmanız bitti, sinirin geçtiyse ve onu seviyorsan kızgınlıkla söylediğin bişey olduğunu ona açıklamalısın. karşıdakinin içine şüphe düşmesin. seven söylesin arkadaş!! :KK74:

burada siz haklısınız tabiki tartışma esnasında bu tarz sorular sorulmamalı bence, eşin ısrarla seviyomusun diye sorup durmuş diretmiş, sen yinede seviyorum demişsin bravo :KK48: şimdi kocan bunun üzerine yinede sana trip atıyo tuhaff :KK55::KK55:

Nefret bile ediyorum, deniyor yerine göre:)
Sizinki masum bir şey olmuş.
Atlatılır.

X