- 24 Nisan 2015
- 252
- 103
kızlar ufak bi konudan tartıştınız diyelim.hatalısınız eşinizde sinirli o sırada özür dilediniz ama eşiniz hala uzattı ...ardından eşinize sen beni sevmiyomusun diye sordunuz?...eşinizde ''sinirliyim cevap bekleme!!'' dedi...sonra tartıştınız tekrar. 5 dk sonra aradınız ...beni seviyomusun diye tekrar sordunuz oda seviyorum dedi.....
sizde''zorla söyledin gerciiiii amaa neyse'' dediniz....eşinizde ''zorlada olsa en azından söyledim'' dedi.............
bu durumda tepkiniz ne olurdu.? ne yapardınız yani zorla söyledim evet dediginde kızarmıydınız sizi sevmedigini düşünürmüydünüz........
bide eşinizin sizi sevmedigini düşünseniz bir cırpıda ayrılırmıydınız
Arkadaşlar bu arada seviyomusun diye sorup duran eşim . bende zorla söyledim evet dedim.daha doghrusu o sinirle öyle demişim farkında bile degilim ama o cok kırıldı sevmedigimi sanıyo şimdi
sizde''zorla söyledin gerciiiii amaa neyse'' dediniz....eşinizde ''zorlada olsa en azından söyledim'' dedi.............
bu durumda tepkiniz ne olurdu.? ne yapardınız yani zorla söyledim evet dediginde kızarmıydınız sizi sevmedigini düşünürmüydünüz........
bide eşinizin sizi sevmedigini düşünseniz bir cırpıda ayrılırmıydınız
Arkadaşlar bu arada seviyomusun diye sorup duran eşim . bende zorla söyledim evet dedim.daha doghrusu o sinirle öyle demişim farkında bile degilim ama o cok kırıldı sevmedigimi sanıyo şimdi
Son düzenleme: