Ufak bir sorun

canım ben de tipik bir yay burcuyum ve ben de bir anda sinirlenip aşırı tepkiler verebiliyorum, ama sinirim de çok çabuk geçiyor, bu durumdan kurtulmaya çalıştım hatta bir dönem depresyon sebebiyle ilaç da kullandım ama bir türlü değiştiremedim :25:

Aynen benim de çabuk geçer pek kindar değilimdir :)) Ama asla bana yapılanı unutmam, ben kabul etsem de bünyem kabul etmez.

Ufak bir sorun değil ve etrafınızdaki insanları geri dönülemeyecek şekillerde kırarsanız ileri de size gösterdikleri tolerans azalınca sizi de etkileyen bir sorun haline gelir. Bence önce yaklaşımınızı değiştirmeniz lazım. Herkes karşısındakini kırabilir, sinirli çıkışlar yapabilir ama bunu frenleyen empati duygusu ve karşınızdakine verdiğiniz değerdir. Yani haklı olsanız bile ufak tefek şeyler için karşıdakini üzüp kırmamak lazım. Size lazım onlar :)

Ufak bir sorun değil ve etrafınızdaki insanları geri dönülemeyecek şekillerde kırarsanız ileri de size gösterdikleri tolerans azalınca sizi de etkileyen bir sorun haline gelir. Bence önce yaklaşımınızı değiştirmeniz lazım. Herkes karşısındakini kırabilir, sinirli çıkışlar yapabilir ama bunu frenleyen empati duygusu ve karşınızdakine verdiğiniz değerdir. Yani haklı olsanız bile ufak tefek şeyler için karşıdakini üzüp kırmamak lazım. Size lazım onlar :)

Aslına bakarsan fazla empatinin de kişiye zararlı olduğuna inanıyorum :) Ama haklısın daha soft olunabilir

Bence senin gibi olmak daha iyi.

En azından içinden öfkelenip kin beslemezsin..

Güzel bir açıklama olmuş :34:

bende öyleyim aslında ama yanlış birşey gördüğümde uyarırım ... yoksa bir insanın düşüncesine müdahale etmem ..benimkininde edilmesine izin vermem .. eğer böyle birşey yapılıyorsa tepkim sert olur .... bide emir verilmesini sevmem ... hayatıma karışılmasını sevmem ...
karşımdaki insanlar beni daha çok kırdığı için artık ben pek takmıyorum kırılıp kırılmamalarına ... doğru bildiğimi söylüyorum ..neysem oyum ..kimseninde dedikodusunu yapmam yüzüne gülüp arkasından vurmam .... bir politik olamadım gitti ....

bütün cvplarını okudum ve senin için üzüldüm bence sen kibire doğru gidiyorsun insani değerlerini yitiriyorsun

bende boyleyimdir,ikizler burcuyum cok cabuk yanar sonerim

malesef ofkemide ayni kisiden degil,bi baskasindan cikaririm,bu huyumu hic sevmem.
bisey olmussa herkese ters davranirim kimse benle konusmasin isterim.

hatta benim dogru yaptigimi soyluyp sakinlestircekse amenna, ama sakin ha sakin snirliyken hatali oldugumu soylemesin derim

Selam kızlar,

Size benim açımdan sorun teşkil etmeyen fakat karşımdaki insanların üzülüp kırılabildiği bir durumdan bahsetmek istiyorum.

Çabuk sinirleniyorum. Agresif, gergin biri halini alabiliyorum. Lafımı esirgeyebilen biri hiç olmadım. Dediğim gibi benim açımdan çok dert değil ama insanlar alınıp kırılabiliyor.

Ha tabii ki durduk yere sinirlenmiyorum haklı olduğum konularda sert reaksiyonlar gösteriyorum ama bu bazen aşırı bir hal alabiliyor. Geçip gidebileceğim konulara özgü de böyleyim yani.

Yay burcuyum bu arada, ateş grubu, çabuk parlayan insanlar bizim burçtan çıkıyor genelde. Ne diyorsunuz bu duruma? Teşekkürler.

Ben de öyleyim ama kimse durup dururken agresifleşmez. Karşımdaki insan beni sinir edecek bir davranış yapar ben de hemen parlarım mesela. Bağırır çağırırım, özellikle de kardeşime. Annemi arkadaşlarımı da kırdım böyle birkaç kere. Hatta arkadalarım bazen uyarırlar beni, tepkilerine dikkat et derler ben de hak veririm onlara. Ama bu bizim elimizde maalesef bu şekilde 'Ben neden böyle agresif ve sinirli biriyim ya.' diye düşünerek düzelemeyiz değil mi ? :)

içine atıp kin tutmazsın boşver. bazı insanlar hak ediyor :1::1:

Bende ates grubuyum ve gercektende damarima basildiginda kendimi taniyamiyorum.haksiz yere kimseye bagardigim falan yok tabi ama sartlar insanlar beni bu noktaya getirdiginden,ki bu noktaya gelmem oldukca kolay,dilin kemigi yok ! Sonra karsimda ki insani kirdigim icin sakinlestigimde uzuluyorum ha birde geri adim atmam ozur dileyemem burnu dusse almayan derler ya onlardanim,ama huyum bu.ama artik tepkimi vermeden once enazindan bi kac saniye bekliyorum bu sekilde tepkimin siddeti daha az

bence yaptığın çok itici.......babamda böyle ordan biliyorum en ufak şeye sinirlenmeler bana belli etmemeye çalışsada dünyanın en iyi babası olsa da hep beni düşünse de babama tahammülüm yok......üstelik annemde zaman içersinde ona benzedi
onlara ne kadar ihtiyacım olsada hiçbirşeyimi anlatmam....benden uzak allah a yakın

sizde dikkat eksikliği de varmış......bence bu sadece karakter meselesi değil beynin kimyasında da bir sorun olabilir.....hani bilirsiniz .....depresyon da ruhsal bir hastalık değil ...kimyasal bir hastalıktır......beyin nörotransmitterlerinin oranı değişmiştir.........ve aslında çoğunlukla nasıl beslendiğimizle ilgilidir.......örneğin insulin rezistansı var mı çabuk mu acıkırsın........

ben dikkat eksikliğimi şekerli çay ve kahveyi bırakıp yüksek doz omega 3 kullandıktan sonra bir miktar düzelttim.......allah sana da acil şifalar versin

eski erkek arkadaşım da yay burcuydu, o da böyleydi. En ufak bir tartışmada bile en son söyleyeceği lafı ilk söylerdi yada hemen agır konuşmaya başlardı. Burcun özelliği demekki:) ama dürüst oluyor yay burçları

eski erkek arkadaşım da yay burcuydu, o da böyleydi. En ufak bir tartışmada bile en son söyleyeceği lafı ilk söylerdi yada hemen agır konuşmaya başlardı. Burcun özelliği demekki:) ama dürüst oluyor yay burçları

Evet canım inanılmaz dürüstüzdür. Bir yay burcu ne diyorsa doğrudur bazen söyledikleri ve "Yaparım" dedikleri şaka gibi gelebilir ama cidden de yapar ve söylediği de 100% gerçek fikridir :-)

Buradan da genel sesleneyim: Yay burçları asla yalan söylemez ve deneme yapmaz arkadaşlar. Hani sevdiğiniz yaysa falan "Sevmiyorum, defol git" falan dediyse maalesef doğrudur...

Evet canım inanılmaz dürüstüzdür. Bir yay burcu ne diyorsa doğrudur bazen söyledikleri ve "Yaparım" dedikleri şaka gibi gelebilir ama cidden de yapar ve söylediği de 100% gerçek fikridir :-)

Buradan da genel sesleneyim: Yay burçları asla yalan söylemez ve deneme yapmaz arkadaşlar. Hani sevdiğiniz yaysa falan "Sevmiyorum, defol git" falan dediyse maalesef doğrudur...

Benim eski sevdigim yaydi ve habire seni seviyorum derdi de inanmamaya baslamistim sürekli söyledigi icin :9::9:

bence yaptığın çok itici.......babamda böyle ordan biliyorum en ufak şeye sinirlenmeler bana belli etmemeye çalışsada dünyanın en iyi babası olsa da hep beni düşünse de babama tahammülüm yok......üstelik annemde zaman içersinde ona benzedi
onlara ne kadar ihtiyacım olsada hiçbirşeyimi anlatmam....benden uzak allah a yakın

sizde dikkat eksikliği de varmış......bence bu sadece karakter meselesi değil beynin kimyasında da bir sorun olabilir.....hani bilirsiniz .....depresyon da ruhsal bir hastalık değil ...kimyasal bir hastalıktır......beyin nörotransmitterlerinin oranı değişmiştir.........ve aslında çoğunlukla nasıl beslendiğimizle ilgilidir.......örneğin insulin rezistansı var mı çabuk mu acıkırsın........

ben dikkat eksikliğimi şekerli çay ve kahveyi bırakıp yüksek doz omega 3 kullandıktan sonra bir miktar düzelttim.......allah sana da acil şifalar versin

Dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu kalıtımsal bir olaydır ve hiçbir zaman son bulmaz sadece mümkün mertebe önlenir. Öyle omega 3 ile falan giderilecek kadar çocuk oyuncağı bir şey değil yani :) Milletin ders çalışmak amacıyla bulabilmek için kırk takla attığı psikostimülanlara rahat bir şekilde ulaşır ADHD'li insanlar. Bir rahatsızlık falan değil yani şifa dilenecek bir durum yok.

Sende muhtemelen dikkat eksikliği yoktur da sen öyle sanıyorsundur herkes gibi :-))

Bu arada bayağı saçma çıkarımlar yapmışsın. Depresyon ruhsal bir yıkımdır. ADHD bambaşka bir olay, keskelalaka hatta :) Beynin kimyasıyla falan ilgili değil. Çok meraklıysan bu tür konulara işin uzmanlarından bilgi almayı dene çünkü bir şeyler ezberlemiş ve alakalı alakasız saymışsın :)

Son düzenleme:
Selam kızlar,

Size benim açımdan sorun teşkil etmeyen fakat karşımdaki insanların üzülüp kırılabildiği bir durumdan bahsetmek istiyorum.

Çabuk sinirleniyorum. Agresif, gergin biri halini alabiliyorum. Lafımı esirgeyebilen biri hiç olmadım. Dediğim gibi benim açımdan çok dert değil ama insanlar alınıp kırılabiliyor.

Ha tabii ki durduk yere sinirlenmiyorum haklı olduğum konularda sert reaksiyonlar gösteriyorum ama bu bazen aşırı bir hal alabiliyor. Geçip gidebileceğim konulara özgü de böyleyim yani.

Yay burcuyum bu arada, ateş grubu, çabuk parlayan insanlar bizim burçtan çıkıyor genelde. Ne diyorsunuz bu duruma? Teşekkürler.

canım troit bezlerine baktır. guatır hastalığıda sinir yapıyor.

Back
X