Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benım işim mi diyor bu seferde... Bu tür sadece bende mi acaba?:uhm:
Benım işim mi diyor bu seferde... Bu tür sadece bende mi acaba?:uhm:
Kızlar biraz daha acıyım konuyu,dun kahvaltıya cagırdık,sonrada gelınlık bakmaya cıkıcaktık.Daha once bızdeyken tavada yumurta pişirmemı ıstemişti,tarıf ettı,yaptım,begendı.bundan sorun yok.
Dün yıne pişireyım dedım.Sarısının çiğ olması gerek,aynı o şekılde pişirdim,beyazı pişti sarısı çiğ.. Yumurtayı getırdım baharat ıstermısın dedım yok,sucuk zaten baharatlı dedı ıyı dedım.Sonraki dıyalog şöyle ;
-bunu mu pişirdin?
-evet
-Ya allah aşkına böyle mi pişer yumurta-ama sen çiğ sevıyodun işte aynı öyle
-Bunun akı çok
-ee?
-Bu boyle olmaz güzelim ben mi öğretıyım bı yumurtayı-bıraz daha pişiriyim mi?
evet...
Sonra ben aynı tavayla tekrar gıttım sarısınıda pişirmeye calışıyorum,ayrıca akı tavanın heryerıne bulaşmamış,tabanı tamamen kaplaması gerekırmış,fındık yerı kadarda bı boşluk vardı tavada,oraya bulaşmamış yanı.Ayrıca pişirirkende ben yaratmadım ya akı fazlaysa fazla dıyorum içimden
Tekrar götürdüm yıne olmamış dedı.Annemde,oğlum damak tadlarınız ayrı olabılır bızım evde çiğ yumurta yenmez,kızımda yavas yavas alışcak senın tarzına dedı,ama moralımız cok bozuldu,benımde suratım düştü tabı.Sonra laf sokmalara başladı,daha bı yumurta bılmıyosak nolucakmış... Yusuf dedım cok memnunıyetsızsın,sorun bende değil sende,begenmıyosun hiçbişeyı dedım beğendir ozaman dedı.sustum,babamla annem vardı yanımda çünkü.konuşsam bana karsılık verme kadın dediğin az konusur dıcektı.
Sonrada arabada bı yumurta ıcın bi ton laf yaptınız dedı..
Annem dün ilkkez pişman olmuş,şimdi böyleyse evlenınce napıcaksın kızım diyo..:çok üzgünüm:
Bende derdimi sırrımı acıkca ınsanlarla paylaşan bırı değilim.Sıkıntılı zamanlarım hep bana hastalık olarak gerı donmuştur.Bir kez buyuk sıkınıtılar yaşadım mıde hastası oldum,nişanlımlada sorunlarımız oldu,şimdi butun vucudumda egzama cıktı,bir haftadı kremler kullanıyorum. :çok üzgünüm:
Anne dedım ilerdede böyle olursa adımda atamam,hastalık yapar kanser olur gıderım dedım,ne olucak..
Bi dönem restaurantta calışmıştı,o yüzden yemeklere cok takık,cok titiz.Banada yansıtıyor bunu tabı ama ben aşçı degılım kı...:bbo:
''Adım Hıdır elimden gelen budur '' de bir daha ki sefere..
Sonra da al eline ekmeği bandıra bandıra ye, hiç çekinme,2 kere pişirmişsin hala eleştiriyor, beğenmezse yemesin..
Beni dinle......pişman olmazsın...
Nişanlımla yumurta ıcın kavga ettık
Az pişmin yumurta severdı,dün kahvaltıda öyle pişirdim,olmamış git bir daha pişir dedi gidip tekrar pişirdim onuda begenmedi.Annemınde moralı bozuldu benımde... Oysa tam olarak böyle değil ama olsun yerim ellerıne sağlık deseydı sorun olmazdı.:1no2:
Sonrada bir sürü laf yaptı tabı..
Şunun için yazıyorum.Sizlerde böyle ufak tefek sorunlar yaşıyor musunuz? Gercekten incir cekırdegını doldurmıcak sorunlar var mı ılışkınızde?
Lütfen cevap verın,yoksa bız mıyız tek enteresan çift..:uhm:
Evet,özellıkle yemek konusunda yüzvermemekle kararlıyım.O istiyork hersey benım kontrolum altında benım ıstedıgım gıbı benım dedıgım gibi... Yanı hep ben hep ben..