Ufak tefek sorunlar yaşadınız mı?

beğenmiyosa kalkıp kendi yapsın
bu kadar yüz verme :delphin:

Benım işim mi diyor bu seferde... Bu tür sadece bende mi acaba?:uhm:

Amaaaan off çekilmez böylesi de haa..

Hiç gelemem böyle şeylere..Tamam istediği kıvamda yap tabii ama yok beyazı oraya bulaştı, yok sarısı kaydı, beyazı fazlaydı..
Bu ne yaa?
3 yaşında çocuk mu?

Alıştırma böyle, şimdi o ne derse aman yapayım diyorsun da, sonra zorlanan sen olursun..

Abla tavsiyesi 2.

Kızlar biraz daha acıyım konuyu,dun kahvaltıya cagırdık,sonrada gelınlık bakmaya cıkıcaktık.Daha once bızdeyken tavada yumurta pişirmemı ıstemişti,tarıf ettı,yaptım,begendı.bundan sorun yok.

Dün yıne pişireyım dedım.Sarısının çiğ olması gerek,aynı o şekılde pişirdim,beyazı pişti sarısı çiğ.. Yumurtayı getırdım baharat ıstermısın dedım yok,sucuk zaten baharatlı dedı ıyı dedım.Sonraki dıyalog şöyle ;

-bunu mu pişirdin?
-evet
-Ya allah aşkına böyle mi pişer yumurta-ama sen çiğ sevıyodun işte aynı öyle
-Bunun akı çok
-ee?
-Bu boyle olmaz güzelim ben mi öğretıyım bı yumurtayı-bıraz daha pişiriyim mi?
evet...

Sonra ben aynı tavayla tekrar gıttım sarısınıda pişirmeye calışıyorum,ayrıca akı tavanın heryerıne bulaşmamış,tabanı tamamen kaplaması gerekırmış,fındık yerı kadarda bı boşluk vardı tavada,oraya bulaşmamış yanı.Ayrıca pişirirkende ben yaratmadım ya akı fazlaysa fazla dıyorum içimden :kızgın:

Tekrar götürdüm yıne olmamış dedı.Annemde,oğlum damak tadlarınız ayrı olabılır bızım evde çiğ yumurta yenmez,kızımda yavas yavas alışcak senın tarzına dedı,ama moralımız cok bozuldu,benımde suratım düştü tabı.Sonra laf sokmalara başladı,daha bı yumurta bılmıyosak nolucakmış... Yusuf dedım cok memnunıyetsızsın,sorun bende değil sende,begenmıyosun hiçbişeyı dedım beğendir ozaman dedı.sustum,babamla annem vardı yanımda çünkü.konuşsam bana karsılık verme kadın dediğin az konusur dıcektı.

Sonrada arabada bı yumurta ıcın bi ton laf yaptınız dedı..

Annem dün ilkkez pişman olmuş,şimdi böyleyse evlenınce napıcaksın kızım diyo..:çok üzgünüm:

:1shok:aaa okuduklarıma inanamıyorum,ne cesaret anne babanın yanında hemde,bu ne laubalilik ,seninkiler iyi susmuşlar benimkiler olsa canına okurlardı valla,hiçmi saygısı yok annene babana ve müstakbel eşine,canım bu olay haricinde başka ters davranışları varmı hepsini bi iyi düşün lütfen ve geleceğinizle bağdaştırmaya çalış olayları

Bende derdimi sırrımı acıkca ınsanlarla paylaşan bırı değilim.Sıkıntılı zamanlarım hep bana hastalık olarak gerı donmuştur.Bir kez buyuk sıkınıtılar yaşadım mıde hastası oldum,nişanlımlada sorunlarımız oldu,şimdi butun vucudumda egzama cıktı,bir haftadı kremler kullanıyorum. :çok üzgünüm:

Anne dedım ilerdede böyle olursa adımda atamam,hastalık yapar kanser olur gıderım dedım,ne olucak..

Bi dönem restaurantta calışmıştı,o yüzden yemeklere cok takık,cok titiz.Banada yansıtıyor bunu tabı ama ben aşçı degılım kı...:bbo:

valla canım restorant ta çalışan o. madem ağız tadına o kadar meraklı kalkıp kendi yapıcak. sana da ümit usta muamelesi yapmicak. yazık değilmi sana ya şimdiden mide hastası olmuşsun. demek evlenince yemek falan yaksan allah korusun düşünemiyorum benneyaptımki

vallahi ne diceğimi şaşırdım pes doğrusu :1shok: .annen çok haklı canım şimdiden bunlara takıyosa oooooo ne farklılıklarınız olacak birbirinizden o zaman ne tepki verecek acaba?

''Adım Hıdır elimden gelen budur '' de bir daha ki sefere..

Sonra da al eline ekmeği bandıra bandıra ye, hiç çekinme,2 kere pişirmişsin hala eleştiriyor, beğenmezse yemesin..
Beni dinle......pişman olmazsın...

''Adım Hıdır elimden gelen budur '' de bir daha ki sefere..

Sonra da al eline ekmeği bandıra bandıra ye, hiç çekinme,2 kere pişirmişsin hala eleştiriyor, beğenmezse yemesin..
Beni dinle......pişman olmazsın...

+1 Ellerime sağlık misss gibi olmuş demeyide unutma tabiisüprizzzzz

cok sımarıklık etmıs altı ustu bir yumurta
hemde daha nişanlısınız birde anne babanın yanında hic olmamış yani
bir yumurtaya kırk kulp takana kadar kalkıp psısrseymıs de sende ogrenırdın beyefendının tarzını
yumurtayı kafasına gecırıp tavaylada bı kezdaha vurmak lazım boylelerıne ama sen yapma bende yapamazdım yapanında elı kolu dert gormesin.

Gerçi ben anneme söyledim.

Anne dedım kusura bakmasın bu kadar uyumlu davranamam ona.Bir kavga eder iki kavga eder üçüncüde alışır artık dedım.

komşular bıle yusuf sıze geldıgınde cok rahat davranıyor,çayıymış kahvesıymış,oturuşuymuş..Benım damadım (yusufun halasının oğlu oluyor) bızden cok cekınırdı,diken üstünde otururdu sankı dıyor..

Yusuf gercekten şımarık biraz,fazlasınıda annem şımarttı zaten.Ben bukadar damadını tutan bı kadın görmedım. :kızgın:

Cnm bide annenin yanında böyle kapris yapması sence normalmi, bana hiç normal gelmedi, evlenince ve gerçekten üzerine tartışacak konularınız olduğunda ne yapacaksınız, bence bu davranışına kırıldığını kendisine söyle yasakkelime

annen haklı vallahi evlenince napıcaksın yandın
annenin babanın yanında böyle davranıyorsa yalnızken nasıl davranır kimbilir
senin en üstüne düşmesi gereken,el üstünde tutması gereken zamanda onun yaptığı ukalalıklara bak
benim annemin babamın yanında böyle bişey olcak vallahi ben düşünemiyorum anı allah korusun
ne olursa olsun eline sağlık deyip yemesi lazım,beğenmediysede ayy yoydum yiyemiycem desin kalksın bu kadar basit

canım benim nişanlı iken insan nişanlsının gözünün içine bakar ,
en güzel zamanınız şimdi,seni el üstünde tutması gerek,
değilki bir yumurta için tartışacak,çok saçma hareket etmiş ,
çiğ olsada sesi çıkamadan içmeliydi:mymeka:
sende ikinci defa pişirmeseydin şimdiden bu kadar tepene çıkartma ,
dua etsin nişanlısı ben gibi değilmiş kafasına yerdi yumurtayı sahanla beraber:roflol:
evlenince sonu gelmez yoksa bu saçma hareketlerin ,şimdiden kendinden ödün verme derim a.s

Nişanlımla yumurta ıcın kavga ettık :delphin:

Az pişmin yumurta severdı,dün kahvaltıda öyle pişirdim,olmamış git bir daha pişir dedi gidip tekrar pişirdim onuda begenmedi.Annemınde moralı bozuldu benımde... Oysa tam olarak böyle değil ama olsun yerim ellerıne sağlık deseydı sorun olmazdı.:1no2:
Sonrada bir sürü laf yaptı tabı..

Şunun için yazıyorum.Sizlerde böyle ufak tefek sorunlar yaşıyor musunuz? Gercekten incir cekırdegını doldurmıcak sorunlar var mı ılışkınızde?

Lütfen cevap verın,yoksa bız mıyız tek enteresan çift..:uhm:

hahah çok güldüm kırsaydın kafasında yumurtayı yenisini bir görseydiii
annenin yanında yapmasaydı keşke bir dahakine nişanlını ikaz et benceee canımmm
benim eşimde biz daha nişanlıyken yemeğe gelmişti makarnayı pek sevmez bende pek yapmazdım zaten o gün işetn çıktım yorgunummm eve geldimmm tabi ozamanlar görüşmek için can atıyoruz bende yalnız kalıyorum eşim bize geldi makarna yaptım evde bişey yok tabii ama makarnada patlıcanlı-mantarlı soslu felan nefis olmuştu birde patates kızarttım azcıkda domates sos yaptımm makarnayı yemem bune dedi ama ne içime oturduuu anlatamam ağladım ağladım o gün öyle suratsız gitti tabi eve gidince onunda içine oturmuş, evlendik aradan zaman geçti yine şahane soslu makarna yaptımmm nasıl yedi nasıl yediii sonradan da özür diledi gözleri dolduuu sana haksızlık yapmıştım önceden çok üzgünümmm içim acıyo diyo hala hatırlatırımmm şimdi gıkı çıkmazzzz alkisalkisalkis

Evet,özellıkle yemek konusunda yüzvermemekle kararlıyım.O istiyork hersey benım kontrolum altında benım ıstedıgım gıbı benım dedıgım gibi... Yanı hep ben hep ben..

ufak tefek oluyor tabıkı.. ama dırdır yapmıyoruz kusuyorz dırek :roflol: sonrada gereken atasozunu soyluyoruz brbırımıze ''tavsan daga kusmus,dagın haberı olmamıs''
ama sizinkısı biraz garip ne bılım annemın evınde oylee bişey yapacak mahvederım onu,zaten cadıyım.. :oklava:
nişanlınızı gereksız sımartmıssınız bence.. bu kadar ustune gıtmeyın..
erkeklere her zaman gerektiginde şımartacaksın sonrasında efelenmeleri oluyor.. :oklava:

Evet,özellıkle yemek konusunda yüzvermemekle kararlıyım.O istiyork hersey benım kontrolum altında benım ıstedıgım gıbı benım dedıgım gibi... Yanı hep ben hep ben..

canım nişanlın her konuda böyleyse işin çok zor
bizimde ufak tefek konularda tartışmalarımız oluyo ama bu kadar önemsiz ayrıntılarada takılmayız canım
benim eşim yemek seçer ama asla önüne getirdiğim yemeğe kusur bulmaz.bulsa yine yer sorun etmez
bence biraz daha dik dur şimdiden bu kadar taviz verme nişanlına

boyle bır ınsanla bır omur cok zor gecer canım ya...
ılk once kusura bakma ama şımarık demek ıstıyorum sonrada saygısız....ozellıkle anne baabnın yanında bu sekılde dawranması gercekten cok kırıcı...ayıplıorum..mesela benım eşim herkezın pişirdiini yemez,onune koyduum her yemei yer ama onun agıztadına gore pişmişse....mesela annemın pişiriği cogu yemegı sewmez ben bılırım ama o sırf annem kırılmasın dıye oturur genede yer...yada bi şekılde bana yaptırır annemdeyken yemeği..yanı yumurtanın pişmemesi falan felan cok ufak seyler canım ya...konuşmalısın bence nısanlınla..bu sekılde nereye kadar ya ewlenınce nasıl olcak acaba?

Haklısınız.Kendı evındede böyleymiş,aman kızmasın ama laf etmesın dıye her istediği önüne gelırmış,hersey istediği gibi olurmuş.Bende eşe uyarım ama biyere kadar.Cunku gercekten yüz verdikçe tepene çıkıyolar.Onunda benım elime alışması lazım sonuçta.
Umarım sırf bu yüzden ciddi tartışmalar yaşanamayız dün annem ve abımlede konustum,bir kez daha bu evde aynı seyı tekrarlarsa çok ciddi konuşucam... :kızgın:

hakıkaten cok sacma sapan bıseyden dolayı tartısmıssınız.tabııkı ılıskının her devresınde tartısmalar olacak muhakkak ama bunu ılk defa duydum.kendım ıcın soyle bı dusunuorum da daha sabah sabah uyku mahmurluguyla kalkıcam kahvaltı hazırlıycam yumurta tutmus mu tutmamıs mı ustelık annemın yanında kalk gıt annen yapsın sana hangı kıvamda yumurta ıstıosan derdım.yumurtaya acırdım dogrusu atmaya. cok ayıp emıs nısanlın canım.bu ne kaprıstır ne sımarıklıktır bole.acaba annesıne de bole yapıomuymus sordun mu hıc

Back
X