Ufak yalan söyleyen koca

Söyle evlenmeden once ben yanindayken kafasini vile yerden kaldirmazdi kadinlarla goz kontagi kurmadan konusurdu ama evkendikden sonra bu degistigi icin bende otomatik kiskanclik basladi yoksa kiskanmasam yalan soykemezdi belkide

Siz erkek olsaydiniz sanirim karinizi markete bile gondermezdiniz. Ne kadar sikarsaniz o kadar bogarsiniz. Konunun icerigini tam bilmiyorum ama kocanizda insan, is yerinde kadin arkadaslari da olabilir sonucta is yeri orasi calisanlari siz secemezsiniz. Siz boyle baski uyguladikca o da yalan soylemek zorunda kalacak malesef

Söyle evlenmeden once ben yanindayken kafasini vile yerden kaldirmazdi kadinlarla goz kontagi kurmadan konusurdu ama evkendikden sonra bu degistigi icin bende otomatik kiskanclik basladi yoksa kiskanmasam yalan soykemezdi belkide
peki bundan emin misiniz? evlisiniz sürpriz yapıp gidip konuştuğunu görmüşsünüz e sevgiliyken de yakalayamamanız normal.

Adamı boğmazsanız yalan söylemez.
Ama ben olsam bana "erkeklerle göz teması kurma, çok muhatap olma" diyen birine güvenmem. Size söylediği şeyi kendisi yapmıyorsa sıkıntı vardır. Eğer yanlış anlamadıysam...

Yanlış anladıysam tavsiyem adamı rahat bırakmanız. İş yerinde kadınlarla konuşmadığına inanacak kadar saf mısınız? 8-9 saat boyunca konuşmadan nasıl iş yapacak, gün nasıl geçecek?

Back
X