- 10 Mayıs 2016
- 1.134
- 1.431
- 53
Bida zaten elinden bisey alicagimi dusunmuyorumYa da "x hanım (artık nasıl hitap ediyorsan) birşeyler atıştırdıktan sonra eller silinmeli ortalık mikrop kaynıyor" deyip ıslak mendil tutuştur eline.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bida zaten elinden bisey alicagimi dusunmuyorumYa da "x hanım (artık nasıl hitap ediyorsan) birşeyler atıştırdıktan sonra eller silinmeli ortalık mikrop kaynıyor" deyip ıslak mendil tutuştur eline.![]()
Iste bilmiyorumki belki gizli saklı yapiyodur. Kocası gorse muhakkak bi doktora gotururdu diye dusunuyorum.Ay siz iş yerinde gördünüzde kocasi evde görmüyor mu? Hiçmi bişey demiyor ki?
Ohhh midem tam çorba :)) bende sadece butur pis seylerden sadece tırnak yada eti yemek var diye bilirim vallaay var boyleleri,benim cevremde de var.. ben hatta bi videoda kadinin ayak derisini koparip agzina attigini gordum :)
Ay itfaiye falan çağırsaydı eşin hayrına
Uyarın . Yazık ya farkında değildir .
Eşim müdürünü anlatırdı burunla sürekli içli dışlı adam , toplantılarda falan diye . Bir gün kendinden geçip çift el çift delik dalmış adamGenel Müdürlük toplantısında .
Baş başa iken bir gün eşimle , X bey yine sondaja başlamış , mendil uzatmış eşim ; ya çıkaramadım bir türlü demiş adam![]()
Bende öyle farkinda degildir diye dusunuyorum. Benimde tırnak eti yeme hastaligim var ve hic farkinda degilim yıllardır. Yerken ya elime vurulur yada bisey fırlatılır
Uyarın . Yazık ya farkında değildir .
Eşim müdürünü anlatırdı burunla sürekli içli dışlı adam , toplantılarda falan diye . Bir gün kendinden geçip çift el çift delik dalmış adamGenel Müdürlük toplantısında .
Baş başa iken bir gün eşimle , X bey yine sondaja başlamış , mendil uzatmış eşim ; ya çıkaramadım bir türlü demiş adam![]()
Müdürüde odanın icinde bırakasım geldiGaliba kusucaaammm
Odasina benzin dök, kibrit çak at yere, temizlensin orası.
Dimi yiyip yiyip elbet çıkarıyodur nasilsa.Belki orda biriktiriyo sonra atıyo çöpe ne kötü niyetlisiniz ayol
Şaka bi yana bence hastalık Allah kimseye vermesin![]()
Bende öyle farkinda degildir diye dusunuyorum. Benimde tırnak eti yeme hastaligim var ve hic farkinda degilim yıllardır. Yerken ya elime vurulur yada bisey fırlatılırozaman diyorum aaa yinemi yiyorum diye. Hahahhaha
iyi esinize yardim edin dememis valla. Demek valla pskolojik bagimlilik bu tur seyler
Bi daha görürsen peçete istermisin deDimi yiyip yiyip elbet çıkarıyodur nasilsa.
Amin vallahi. O an rencide etmekte kötü bi durum ne bilim. Zaten düğümlendi boğazım
Karistirma sorun degilki . yemek sorunÇok iğrenç ama KK'ya böyle konu açmakla ne kadar doğru yaptın bilmiyorum. Burada buna benzer bir konu vardı, yapılan yorumları okumanızı tavsiye ederim. Oraya da utanmasalar "burun karıştırmak hiç iğrenç değil" yazacaklarmış. "Burun onun burnu, ne yaptığını sana mı soracak", "sen hiç mi burnunu karıştırmıyor musun ne var bunda?", "Ayrica "burun karistirmak cok kotu bi davranis" ne demek sen karistirmiyor musun?" falan yazmışlar. Ayrıca bu konuda tuvaletten sonra ellerini yıkamadığını söyleyenler de var ve bunu da "ne var ki bunda, yıkamıyorum?" tarzında yazmışlarBirazdan senin konunu da basabilirler haberin olsun.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/arkadasimin-yaptigi-sey.874432/
Çok iyi olur, sorun kökten giderMüdürüde odanın icinde bırakasım geldi![]()
Iyiki dememis vallaBi ucundan da sen tut sevabına çıkarılım şunu da diyebilirdi haklısın
Ya kesinlikle uyarılması gerek . Uyarmak ayıp olur diye düşünülüyor ama zaten iğrenç bir şey yapıyorlar , belki dalıp yapıyorlar , hem o ellerle sonra tokalaşıyoruz falan![]()
Konuşsanız bile değişmez bence. 35 yaşında bu insan. Kim ne derse desin pisliktir böyle şeyler bana göre. Bi de milletin içinde yapıyorsa, e bi de yiyormuş, vallahi onun elinden bişey yenilip içilmez. Gerçi bu sadece görünen bişey. Beraber çalıştığınız insanlar arasında tuvaletten sonra ellerini yıkamayanlar falan mutlaka vardır.Karistirma sorun degilki . yemek soruniyi anlatmissiniz valla :) olsun ya canları saolsun varsın desinler polemik yapmam. Belki etrafinda ayni olan biri varsada ona sorayım diye dusundum. Hani hafızamdamı kalsa. Yoksa bida gordugumde tepki verip konussammi diye dusundum .