Üff Burun Pisliğiiii:/

benim durumum çocukluğumda yaşadığım çok büyük bir travma yüzünden başlamıştı.
belki o kadın da öyledir ve atlatamamıştır.
yine de toplum içinde iğrenç bi durum.
Iste kınamakta istemiyorum yarin bigun cocugum olucak Allah korusun. Ama iste simdi yuzune her baktigimda aklima gelicek :(

Iyi valla bırakmissiniz.. Ay aman aman elinizi atmayın nolurr. Dimi belki bildigimizi anlasa dikkatli olur utanma duygusu yerine gelir

yani gözün kaşındığında kaşımak gibi normal bir olaya dönüşüyor. o kadın da fark etmeksizin o hareketi yapıp siz görünce de tırnak yemeye çevirmiş işte. ben uzun bir süre daha hareketlerine dikkat edeceğini sanıyorum.

gene de elinden bişey yemeyin :KK70:
Ay yok ne yemesi bisey verse bile ucundan tutacagim kesin . iste onun icin basit bir durumki yadırgamıyor kendisini. Ama bi sekilde bi ara laf söyliymde bilsin bida yaparsa 2 kez dusunsun

Daha neler yahu 35 yaşındaki kadına sümüğünü yiyorsun bu yanlış bir şey seni doktora götüreyim mi diyeceksin :D sana ne istediğini yesin gördüğünüzde kafanızı çevirin bakmayın ne yapabilirsiniz başka

Daha neler yahu 35 yaşındaki kadına sümüğünü yiyorsun bu yanlış bir şey seni doktora götüreyim mi diyeceksin :KK70: sana ne istediğini yesin gördüğünüzde kafanızı çevirin bakmayın ne yapabilirsiniz başka
Yoo hayir oyle birsey demiycem ? Yaptiginizin farkindamisiniz diycem hic yoktansa gördugumuzu bilir utanırda birdaha ulu orta yerde yapmaz.

Bu sitede de neler okudum ya
Dişlerini bornoza silenmi dersin, g.cını kaşıyıp koklayan koca mı dersin, klozet kapağına işeyen kayınpeder mi dersin şimdide sumuk yiyen muhasebeci....
Bu toplum nereye gidiyor:bicak:

yok canım daha nelerrr ben bunları hiç
duymadımm ama :) iğrençççççççççççççç

ay valla bilemedim o anda ne yapılır ne söylenirr
çok iğrenç bir durumm valla...

iğrençççç:KK14::KK14:bu şuna dönmüş ağzının tadını bilsen burnunun b....u yerdin.kadın ağzının tadını biliyor demek ki.:KK70::KK70:

Midem kalktı yemin ederim.
Bazılarının bebeklikten kalan alışkanlığı o geçmez

ay valla bilemedim o anda ne yapılır ne söylenirr
çok iğrenç bir durumm valla...
Iste bende bilemedim sizlere sorayım dedim de karar verdim. Birdaha gördüğümde lafımı esirgemiycem.. Göremesemde bir sekilde laf atarak gördügümü bilmesini saglayarak laflar atıcam

ablamın bu konuyla ilgili igrenç ve aramızda kalıplasmıs bi esprisi var aklıma o geldi :rolleyes:

sevmedıgım bı yemek oldugunda "sen agzının tadını bılsen burnunun mokunu yersın" der :rolleyes:
:rolleyes:
senın muhasebeci hanım agzının tadını ıyı bılıyo demek

ablamın bu konuyla ilgili igrenç ve aramızda kalıplasmıs bi esprisi var aklıma o geldi :rolleyes:

sevmedıgım bı yemek oldugunda "sen agzının tadını bılsen burnunun mokunu yersın" der :rolleyes:
:rolleyes:
senın muhasebeci hanım agzının tadını ıyı bılıyo demek
Ay onu demin biri daha dedi valla :D biliyorki demek tadına doyamiyor valla

Back
X