• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uffff

AlmanyaTreni

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
2.971
2.973
133
Selam arkadaslar
hemen konuya gireyim
8aylik oglum bir gece bugun kaynanamgilde kalcak.esim alissin bir geceden neolacak bugunde basbasa kalalim uyuyalim disari cikalim felan dedi. Nasil olduysa tamam dedim gonderdim. Kaynanam benden iyi bakar gorumcelerim fln cok seviyor oglumu.
Ama dogrumu yaptim acaba bsy olurmu cok hareketli dusermi ya atesi cikarsa anlamazlarsa. Cokmu abartiyorum Gerimi getirsem sizce napmaliyim. Kafam karisti.

Sakinan göze çöp batar
kaç çocuk buyutmus insan onlar
acaba kendi aileniz icindemi aynı kuşkuyu duyarsınız ? Sanmiyorum

Emmiyor mu?

Hiç garipsemem böyle şeyleri ama küçükmüş de.

Ama gidip almayın bence, düşünceleriniz evham sadece.

Esinle guzek bir gpn ve gece gecir ☺☺☺belli adam.özlemis bas basa kalmayi tadini cikar birsey olsa ztn ararlar sizi

Henuz sizden ayri bir gece gecirmesi icin cok erken.. İciniz rahat degilse esinizle konusun gidin alin.. Esinizin lafina bakmayin.. İciniz rahat olmayimca esinizle zaten iyi zaman geciremessiniz... Daha cok kucuk.. Simdiden yalniz kalmaya alismasi dogru degil. Esiniz yanlis dusunuyor. Sizi raharlatacak bir yorum yapmadim ama cocugunuza birsey olsa en cok siz uzulursunuz. İnsanlarin size " sakinan goze cop batar " tarzinda elestirilerini takmayin.. Cocugu en iyi annesi kollar korur bence..

Çocuğun başka yerlere de alışma düşüncesi çok mantıklı bence, ama çocuğun da isteyebileceği yaşta -2 yaş mesela- mı olmalı acaba...

Amaaan keyfini çıkarın bugünün.
Ayrıca çocuğunuzu bırakabilecek yerinizin olması büyük şans.
Aklınızı da bulandırmayın, çocuk sizin yanınızda hiç mi düşmedi, ateşi çıksa nasıl fark etmicekler.
Hep evham bunlar.

Selam arkadaslar
hemen konuya gireyim
8aylik oglum bir gece bugun kaynanamgilde kalcak.esim alissin bir geceden neolacak bugunde basbasa kalalim uyuyalim disari cikalim felan dedi. Nasil olduysa tamam dedim gonderdim. Kaynanam benden iyi bakar gorumcelerim fln cok seviyor oglumu.
Ama dogrumu yaptim acaba bsy olurmu cok hareketli dusermi ya atesi cikarsa anlamazlarsa. Cokmu abartiyorum Gerimi getirsem sizce napmaliyim. Kafam karisti.
kaynananın da oğlu varmış dimi :)
ateşi çıkınca anlayacak
düşse inan senden daha çok üzülcek
bence abartıyorsun tadını çıkart günün eşinle beraber :)

Bosuna evham yapiyosun canim ne guzel iste esinle beraber yemege gidin,guzel bi gece gecirin:21:takmayin kafaniza o kadar daha kucuk oldugu icin boyle hissetmeniz normal alisacaksiniz zamanla,biz kadinlar anne olunca eslerimizi ihmal ediyoruz onun da size ihtiyaci var,basbasa kalip sohbet etmeye el ele dolasmaya ozlemistir esiniz sizi iki tarafida ayni dengede tutmaya calisin ve gecenin tadini cikarin:KK68:

kaynananın da oğlu varmış dimi :)
ateşi çıkınca anlayacak
düşse inan senden daha çok üzülcek
bence abartıyorsun tadını çıkart günün eşinle beraber :)

Boyle yorumlar duyunca icim ferahliyor aslinda banada anneannem bakmis ama iste nasil diyim sanki gzl birgun gecireyim diye basimdan atmis gibimi oldu hissi geldi icime

Boyle yorumlar duyunca icim ferahliyor aslinda banada anneannem bakmis ama iste nasil diyim sanki gzl birgun gecireyim diye basimdan atmis gibimi oldu hissi geldi icime
anlayabiliyorum ama gerçekten günü kendine zehir etmekten başka bişey değil cnm bu :)

Bosuna evham yapiyosun canim ne guzel iste esinle beraber yemege gidin,guzel bi gece gecirin:21:takmayin kafaniza o kadar daha kucuk oldugu icin boyle hissetmeniz normal alisacaksiniz zamanla,biz kadinlar anne olunca eslerimizi ihmal ediyoruz onun da size ihtiyaci var,basbasa kalip sohbet etmeye el ele dolasmaya ozlemistir esiniz sizi iki tarafida ayni dengede tutmaya calisin ve gecenin tadini cikarin:KK68:[/QUOTE

Ahhh bu annelik nsl bsy zaten anlamadim okadar zor yorucu ama ayrilamiyorsun iste once Allaha sonra kaynanama emanet

Başka ortamlara alışması elbette gerekli ama bu yaşta değil bence de.
8 ayı ben de erken buldum.

Ama zor bir çocuk belki eşin böyle düşündüğüne göre yalnız kalmayı özlemiş.
Emmiyor da demişsin. Bilemedim.

Ben bırakamazdım sanırımo_O

Back
X