Üfggg

Carrie

KK Cumhuriyeti Başganı
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2009
18.530
1.706
Yaaa sinir küpüyüm sinirlenmiyim diyorum elimde değil. Bıkım bazı annelerin çocuklarına sahip çıkmamasına. Bi tane komşum var öyle yaramaz nir çocuğu varki anlatamam. Tamam çocuk çok küçük, laftan anlamaz, 2 yaşlatında amaa hiçmi sahip çıkmazsın çocuğuna ya!
ne zaman gelseler bize ev alt üst oluyor. Bulaşık makinasını çalıştırıyor, çamaşır makinasının tuşlarına basıp çalıştırıyor. Bütün iç kapıların anahtarlarını toplamış ne yaptı bilmiyorum tek bi anahtar buldum çöp tenekesinde.. . Kitaplarımı, ders notlarımı yırttı, resimlerin çerçevelerini kırdı, bi prizi yerinden söktü etrafundaki boyaları soydu. Tv cihazının kapağını kırdı , orta sehpam sallanıyor vidaları gevşedi üstüne çıkıp zıplıyor her seferinde, mutfakta kapları tencereleri çıkarmış şeker kabını dökmüş.
ulan dayanmıyorum artık anneside bi dur demiyor yaa yemek yapyordum az önce geldi yine en sonunda dayanamadım kcağıma aldım bi elimde çocuk bi elimde tahta kaşık yemek yaptım annesi bize bakıyo
offffffffffffff offffgfffff

En sonunda çocuğa bağırdım az kaldı yapıştıracaktım tokadı zor tuttum kendimi yaa

Komsunuzun cocugu yok, gremlini var :)

Eklentiler

• gremlin+2.jpg
    gremlin+2.jpg
    45,8 KB · Görüntüleme: 123
Ağlıycam sinirden yaa ousa söledim oda vursaydın anası vurmuyorsa diyor o derece bunalttı bizi

Valla haklisiniz ben de nefret ederim oyle tiplerden. Cagirmayin bir daha en temizi. Gerci ben hayatta tutamam su cocuguna sahip cik derim. Ya da gelmek isterse 'kusura bakma senin oglan evi savas alanina ceviriyor' derim anca icim sogur.

Çağırmıyoruki kendi çat kapı geliyor. Öyle bir çocuk hayatımda görmedim. Yaa bi insan hiçmi sahip çıkmaz. Sahip çıkamıyorsan evinde otur aşşşa yaaa millet çekmek zorundamı

Diğer anahtarları ariyim biraz gerçi bulamam bi ara balkona girip çıkıyordu kesin balkondan attı. Birazdan gelirim

Çağırmıyoruki kendi çat kapı geliyor. Öyle bir çocuk hayatımda görmedim. Yaa bi insan hiçmi sahip çıkmaz. Sahip çıkamıyorsan evinde otur aşşşa yaaa millet çekmek zorundamı

E o zaman suc birazcikta sende. Bu kadar yuzsuz insanlarin ayagini coktan kesmis olman lazimdi. Ayakkabi atiyor annesi guluyor ne demek?

Çocuk değil bu başka bir şey bence :KK17::KK17:
Evlerden ırak. Böyle bi komşum yok iyi ki.. Komşuluktan reddederdim :KK62:

Komsunu musait degilim diye geri cevir. Ya da direk soyle "çocuğuna sahip cik" diye. Kimse kimsenin cocugunu cekmek zorunda değil.

Seni okadar iyi anliyorumkii sırf bu yüzden görüşmediğim insanlar var ben 6 ay önce yeni taşındım arkadaşımın benım kizimla yaşit kızı var 4 yaşındalar benım kızımda yaramaz ama öyle birşez kırdığını döktünü hıç görmedim alışkında değılım arkadaşım zıyarete geldi daha 1haftalık taşınmaydım kızına meyve suyu verdı bembeyaz halıma döktü daha yeni almiştim yıkamayada yollamıştımkı cok fazla toz cıkarmasın aksın gitsin diye ben tabı elime bez aldım domestos bılr döktüm cıkmadıı halımdan kendisi oturdu yerden kılını bile kıpırdatmadı cünkü alışkın kendi evlerindede öyle yapıyo ondan iki gün sonra eltım geldı kızımın odasında bebek yagı kremlerı vs herşeyi şifonyerin üstünde dizili kızım hıç ellemez dökmezde eltimin oğlu geldı üç yaşinda bebek yağını almış duvardan aşaya yerlere her tarafa dökmüş başta fark etmedim sadece dıkkatımı ceken parkeler parlıyo odaya girdim yag kokusunu aldım duvarları yerlerı heryeri gördüm deliriyodum eltime gösterdim verdi tepkı şu hadı kalk eve gıdıyoruz ayağıylada bastı için gezındıgı heryer yagdı o gün sinirden belkı 20 kova su yapıp sıldım heryerı sabaha kadar genede arıtamadım o arada silerkende kendi kendime sayiştirdım

Bu konuya ıhtıyacımmı varmış nee bende içimdeki döktüm :KK49::KK48:

Cinnet geçirecem valla.
2 saniye yerinde durmuyor nerden buluyor bu enerjiyi bilmiyorum nasıl bir cins anlamıyorum.

Bu daha ne. Bi ara ayakkabı dolabımı boşalttı koridordan mutfağa ayakkabı fırlatıyordu kaşıma isabet etti ayakkabının sivri topuğu kaşım yarılıyordu nerdeyse anneside gülüyor

ıyyy ifrit oluyorum benim ex eltinin kızı da böyleydi ..Saniye yerinde durmaz gelir gelmez zahiyata başlardı ..Ya dışar ayakkabılarıyla içerde gezmek mi dersin ,on yıldır sakladığım hediyeyi kaşla göz arasında kırmak mı dersin ,tepsiye ayağını sokmak mı dersin ,elleriyle yemek yemek mi :KK61:
Diyemiyorsun işte bir şey diyemiyorsun ,ben ki eşyalarım 20 yıl geçse bir şey olmaz ama sen nasıl insansın diyemiyorum salak mıyım neyim :KK11:

Seni okadar iyi anliyorumkii sırf bu yüzden görüşmediğim insanlar var ben 6 ay önce yeni taşındım arkadaşımın benım kizimla yaşit kızı var 4 yaşındalar benım kızımda yaramaz ama öyle birşez kırdığını döktünü hıç görmedim alışkında değılım arkadaşım zıyarete geldi daha 1haftalık taşınmaydım kızına meyve suyu verdı bembeyaz halıma döktü daha yeni almiştim yıkamayada yollamıştımkı cok fazla toz cıkarmasın aksın gitsin diye ben tabı elime bez aldım domestos bılr döktüm cıkmadıı halımdan kendisi oturdu yerden kılını bile kıpırdatmadı cünkü alışkın kendi evlerindede öyle yapıyo ondan iki gün sonra eltım geldı kızımın odasında bebek yagı kremlerı vs herşeyi şifonyerin üstünde dizili kızım hıç ellemez dökmezde eltimin oğlu geldı üç yaşinda bebek yağını almış duvardan aşaya yerlere her tarafa dökmüş başta fark etmedim sadece dıkkatımı ceken parkeler parlıyo odaya girdim yag kokusunu aldım duvarları yerlerı heryeri gördüm deliriyodum eltime gösterdim verdi tepkı şu hadı kalk eve gıdıyoruz ayağıylada bastı için gezındıgı heryer yagdı o gün sinirden belkı 20 kova su yapıp sıldım heryerı sabaha kadar genede arıtamadım o arada silerkende kendi kendime sayiştirdım

Bu konuya ıhtıyacımmı varmış nee bende içimdeki döktüm :KK49::KK48:
Bende zaten şu an aynı küfür ede ede topluyorum bunlar ne biçim inssnlar yaaaaaaaaaaaaaa

X