ufuk bilkay? resimli yardım arıyorum lütfennn :(

gokce13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2010
65
0
36
Manisa
arkadaslar ben ameliyt olcam rinoplasti. hem sekil hem fonksiyon düzeltilecek. forumdaki yorumlarınıza bakarak en çok ufuk bilkay üzerinde duruyorum. daha önceden ameliyat olan arkadaslar fotoğraflarıyla yardımcı olabilir mi? çok sey istiyorum belki ama sizde anlarsınız kararszlık kötü... :2:

blackrose burnun muhtesem olmus üstünde bant olmasına ragmenn seklii suan bile belliii süper bi burun benmde ameliyatıma az kaldı güzel burunlar görünce daha cok heycanlanıorummm acı sızı durumun nasıldı ben cok korkuorum ameliyattann

blackrose burnun muhtesem olmus üstünde bant olmasına ragmenn seklii suan bile belliii süper bi burun benmde ameliyatıma az kaldı güzel burunlar görünce daha cok heycanlanıorummm acı sızı durumun nasıldı ben cok korkuorum ameliyattann

teşekkür ederim canım. seni çok iyi anlıyorum ben de senin gibiydim geldi geçti. ağrım olmadı. sadece şişlikler sıkıntı. onlar da çok çabuk geçiyor. hiiiç korkma

Cnm bide bişi sorcam istediğin burnu tam anlamıyla çıkarabildi mi ufuk bey bu benim için cok önemlii cnkkk

Gökçe bende yeni üye sayılırım msg sayım 50 yi geçmediği için özel msg yollıyamıorum sana mail adresimi vericem ama veremiorummmm nerden ulascaz birbirimize anlamadım burdan :)

Cnm bide bişi sorcam istediğin burnu tam anlamıyla çıkarabildi mi ufuk bey bu benim için cok önemlii cnkkk

canım ameliyattan birgün önce muayene oldum. nasıl bir burun istediğimi sormayacak mısınız dedim, ameliyat günü konuşucaz dedi. ertesi gün gittiğimde tasarım yapmıştı, beğenmediğimi söyledim ve istediğim burnu tarif ettim. ufuk bey doğallıktan yana ben de öyle.tarifime göre yüzüme yakışacak en doğal ve güzel burnu yapacağını söyledi. ona güvenerek girdim ameliyata. şimdilik memnunum, umarım bantlardan sonra memnuniyetim daha da artar.

cnmm bendeee hoşuma giden burunlardan bi dosya hazırladım kendime buldukça ekliorum seninburnunuda şimdiden koydum içine:) bide begenmediğim burunları koydum bu burun gibi bunun gibi diil die göstererek anlatırsam daha sağlıklı olucağını düşündüm.

lakia mail adresini yazarken mesela hotmail.com yazma hotmailcom yz yoksa çıkmıyo :) blackrose burnun mükemmellll olmuss sağlıklı günlerde kullan cnm :)

ben de ufuk beye ameliyat olmak istiyorum fakat örnekleri göremiyorum, forumda da yeniyim yardımcı olur musunuz

ben de ufuk beye ameliyat olmak istiyorum fakat örnekleri göremiyorum, forumda da yeniyim yardımcı olur musunuz

milkinis bende ufuk beye ameliyat olacagım ekim ayında gunumu bile aldım umarım hersey iyi olur :) ufuk beye ameliyat olan 3 arkadasın fotosunu gordum 1 kişiyle birebir tanıstım. birebir tanıstıgımı cok begendim guzel olmus minicik diger arkadasların da guzel fotoları onları begenerek cesaretlendim ben biraz daha kavisli istiyorum ama bakalım sonuc nasıl olacak.kaydirigubbakcemile2

evet konuyu ben açtım ama ben can kopala ameliyat oldum yaklasık 16 gün önce gayet mutluyum :) albümde fotolar var bakabilirsiniz. mutlaka seceneklerinizin arasına ekleyin derim

Back
X