Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
milkinis bende ufuk beye ameliyat olacagım ekim ayında gunumu bile aldım umarım hersey iyi olur :) ufuk beye ameliyat olan 3 arkadasın fotosunu gordum 1 kişiyle birebir tanıstım. birebir tanıstıgımı cok begendim guzel olmus minicik diger arkadasların da guzel fotoları onları begenerek cesaretlendim ben biraz daha kavisli istiyorum ama bakalım sonuc nasıl olacak.kaydirigubbakcemile2
canım özel albüme foto ekledim bakabilirsin
aa ben de ekime gün aldım kaçında senin ameliyatın? ben şu an 1 kişinin fotolarını gördüm, gerçi kendisi de benm fotomu çekip tasarımı yapacağını söyledi, şehir dışından geldiğim için ilk muaynede konuştuk bunu. ekimin 25inde ameliyat olacağım ama estetik konusnda kararsızım.sadece kemik eğiriliğini mi yaptırsam diye düşünüyorum.
aaa evet gelişmelerden haberdar edersen sevinirim. şu an ben tasarımı bekleme aşamasındayım daha sonra isteklerimi belirticem, ben de ne çok dümdüz ne de kaydırak gibi kavisli istemiyorum, hafif bi kavis olsun yeter.
canım ya sen ufuk beyle görüştün mü?? muane ücreti aldımı? görüşmeye gitçem ben de bu hafat fakat ücret alıo mu marak ettim
hayır almıyor :) randevu al oyle git sadece
teşekkür ederim ......:teytey:
ne zaman ameliyat olmayı düşünüyorsun esme ve baska dusundugun doktor varmı?
eyvahedigeldismile
ben öğretmenim izmir dışında çalışıyorum,, şubat tatilinde olmayı düşünüyorum.bi dr daha var aklımda ama ufuk beyle görüşüp öyle karar vercem,,.ama biraz da korkuyorum tabi ameliyattan ve sonuç istediğim gibi olmazsa dieeyvahedigeldismile
konuyu ben açmstm ama ben can kopala ameliyat oldum kızlar :) resimlerim albümde bakabilirsniz :)
6 ekim :) kararsızlık insanı yoruyor ben sekli konusunda kararsız kalmıstım ufuk beyin yaptıgı resimlerimi gordum begendim ama sonradan dusununce cok duz geldi kucuk kavisli ama aynı zamanda yakıssın dogal bir burun olsun, estetik oldugu belli olmasın istiyorumkavisli olursa daha cok yakısır ve guzel olur bence. kendi fotolarımı cekip fotoshopta yapıp tekrar mail attım ama cvp gelmedi henuz acaba işine cokmu karıstım????bilmiyorumkismile bakalım ufuk hocayla sekli konusunda ortak bir karara varabilecekmiyiz
ikimiz icinde umarım hayırlısı olur ben senden once olacagım sana rehberlik ederim :)
konuyu ben açmstm ama ben can kopala ameliyat oldum kızlar :) resimlerim albümde bakabilirsniz :)