ufuk bilkay? resimli yardım arıyorum lütfennn :(

milkinis bende ufuk beye ameliyat olacagım ekim ayında gunumu bile aldım umarım hersey iyi olur :) ufuk beye ameliyat olan 3 arkadasın fotosunu gordum 1 kişiyle birebir tanıstım. birebir tanıstıgımı cok begendim guzel olmus minicik diger arkadasların da guzel fotoları onları begenerek cesaretlendim ben biraz daha kavisli istiyorum ama bakalım sonuc nasıl olacak.kaydirigubbakcemile2

aa ben de ekime gün aldım kaçında senin ameliyatın? ben şu an 1 kişinin fotolarını gördüm, gerçi kendisi de benm fotomu çekip tasarımı yapacağını söyledi, şehir dışından geldiğim için ilk muaynede konuştuk bunu. ekimin 25inde ameliyat olacağım ama estetik konusnda kararsızım.sadece kemik eğiriliğini mi yaptırsam diye düşünüyorum.

13 eylülde ufuk beye ameliyatt oluorumm bendee bişi kalmadııı baya bi heycanlıyım 2 aydırrr günün gelmesini bekliorummm :(

blackroseeee yeniii ftgrflarrr bekliorumm sendenn artıkk her girdiğimdee bakıorummm aynıları duruoooo değişim nasıl gidiooo

aa ben de ekime gün aldım kaçında senin ameliyatın? ben şu an 1 kişinin fotolarını gördüm, gerçi kendisi de benm fotomu çekip tasarımı yapacağını söyledi, şehir dışından geldiğim için ilk muaynede konuştuk bunu. ekimin 25inde ameliyat olacağım ama estetik konusnda kararsızım.sadece kemik eğiriliğini mi yaptırsam diye düşünüyorum.

6 ekim :) kararsızlık insanı yoruyor ben sekli konusunda kararsız kalmıstım ufuk beyin yaptıgı resimlerimi gordum begendim ama sonradan dusununce cok duz geldi kucuk kavisli ama aynı zamanda yakıssın dogal bir burun olsun, estetik oldugu belli olmasın istiyorum :D kavisli olursa daha cok yakısır ve guzel olur bence. kendi fotolarımı cekip fotoshopta yapıp tekrar mail attım ama cvp gelmedi henuz acaba işine cokmu karıstım????bilmiyorumkismile bakalım ufuk hocayla sekli konusunda ortak bir karara varabilecekmiyiz
ikimiz icinde umarım hayırlısı olur ben senden once olacagım sana rehberlik ederim :)

aaa evet gelişmelerden haberdar edersen sevinirim. şu an ben tasarımı bekleme aşamasındayım daha sonra isteklerimi belirticem, ben de ne çok dümdüz ne de kaydırak gibi kavisli istemiyorum, hafif bi kavis olsun yeter.

aaa evet gelişmelerden haberdar edersen sevinirim. şu an ben tasarımı bekleme aşamasındayım daha sonra isteklerimi belirticem, ben de ne çok dümdüz ne de kaydırak gibi kavisli istemiyorum, hafif bi kavis olsun yeter.

canım ya sen ufuk beyle görüştün mü?? muane ücreti aldımı? görüşmeye gitçem ben de bu hafat fakat ücret alıo mu marak ettim

eyvahedigeldismile
:3::3::3:

ne zaman ameliyat olmayı düşünüyorsun esme ve baska dusundugun doktor varmı?

ben öğretmenim izmir dışında çalışıyorum,, şubat tatilinde olmayı düşünüyorum.bi dr daha var aklımda ama ufuk beyle görüşüp öyle karar vercem,,.ama biraz da korkuyorum tabi ameliyattan ve sonuç istediğim gibi olmazsa dieeyvahedigeldismile

muayene ücreti alınıo ben verdim şahsen 1 buçuk ay önce tasarımımıda yaptırdım .. sadece konusursan tasarım istemezsen o görüşmende vermezsin belki

eyvahedigeldismile

ben öğretmenim izmir dışında çalışıyorum,, şubat tatilinde olmayı düşünüyorum.bi dr daha var aklımda ama ufuk beyle görüşüp öyle karar vercem,,.ama biraz da korkuyorum tabi ameliyattan ve sonuç istediğim gibi olmazsa dieeyvahedigeldismile

aynı şekilde bende korkuyorum sonuç istediğim gibi olmazsa diye ama ufuk hoca başarılı sadece ona nasıl bişey istediğimi anlatmam lazım iyice cunku gercekten dogaldan duzden yana fazla kavis yanlısı degil. benim gördüğüm bir hastası daha once baska yerlerde ameliyat omus birisiydi ufuk hoca revizyon yapmıs cok guzeldi belli bile olmuyordu estetikli oldugu cok yakısmıstı :) benden de boyle basarılı bir sonuc cıkar umarım.

babam özellikle can beyi istedi. ende can beyin yaptığı bi kaç kisinin fotoğraflarını gördüm basta mikado35 içime sindi. bide cna beyle ortak bi tanıdık olarak ankarada doktor olarak çalısan bir bayan vardı. o ve 2 kız kardesi ta kalkıp ankaradan geliyosa ve bu bide doktorsa mutlaka bi bildiği vardır dedim. onlarla görüstük çok memnundu. can beye ameliyat olanlarda çok memnundu böylece gittim. kesinlkle bende çok memnunum. tavsiye ederim yani. ufuk bilkayın yaptıklarınıda gördüm onlarda güzeldi ama memnun olanların yanında olmayanlarda var o yüzden can bey daha çok sindi içime

6 ekim :) kararsızlık insanı yoruyor ben sekli konusunda kararsız kalmıstım ufuk beyin yaptıgı resimlerimi gordum begendim ama sonradan dusununce cok duz geldi kucuk kavisli ama aynı zamanda yakıssın dogal bir burun olsun, estetik oldugu belli olmasın istiyorum :D kavisli olursa daha cok yakısır ve guzel olur bence. kendi fotolarımı cekip fotoshopta yapıp tekrar mail attım ama cvp gelmedi henuz acaba işine cokmu karıstım????bilmiyorumkismile bakalım ufuk hocayla sekli konusunda ortak bir karara varabilecekmiyiz
ikimiz icinde umarım hayırlısı olur ben senden once olacagım sana rehberlik ederim :)

canım sen naptın tasarım işini gidip konuştun mu yoksa maille yolladı mı sana

Back
X