Ufuk Bilkay vs. Reha Gencosmanoğlu ?

selam benda yeni katıldım siteye.2 aydır dr araştırmaktan başka bişey yapmıyorum.ufuk bilkayın yaptığı bikaç estetik resmi var çok beğendim çok kararsızım

Hiç kararsız kalmamalısın.. kendisi işini en iyi şekilde özenerek,titizlikle yapan bir cerrah:) benim güzel bir buruna sahip olmamı sağladı.bir kez olan ameliyatlar bunlar basarısız olursa 2.si daha zor.Pişmanlık duymayacağın ve benim sana gönül rahatlığıyla önerebileceğim, insan olarakta cerrah olarakta, çok başarılı bulduğum bir doktor kendisi:34:

Arkadaslar estetik ameliyat dusunuyorsaniz, doktor dusunmenize gerek yok, dalinda enbasarili doktor UFUK BILKAY.
ameliyatlar 1 kere yapilir, daha sonra pisman olmak istemiyorsaniz, UFUK BILKAYI kacirmayin.
Ben burun ve cene ucu ameliyati dum. Sonuctan cok memnunum.
Cevremde ufuk beyde a.eliyat olan cok kisi var, kendisinde herkes cok memnun.
Supheleri olan arkadaslar kendisiyle gorusun n demek istedigimi anliycaksini.
En kisa suredede dudaklarimi yaptiricam

ben randevumu aldım ufuk beyden ... çok korkuyorum ve hala kararsızım maliyet nasıl olur hiç biri bilgim de yok allah yardımcım olsun bakalım :)

bende randevu aldım ufuk beyden ama şuana kadar ufuk bey hakkıda kötü hiç bişey duymadım açıkçası kaça yapıcakmış ameliyatını yardımcı olursan sevinirim:)

bende randevu aldım ufuk beyden ama şuana kadar ufuk bey hakkıda kötü hiç bişey duymadım açıkçası kaça yapıcakmış ameliyatını yardımcı olursan sevinirim:)

Ufuk bey cok dogru bir karar ücretleri öyle ucuk kacik birseyde degil tabi bu burunun sorununa göre degisiyorlar belki ama isini ticari amacli yapmadigi ortada ve cok ilgili iyi bir doktor..Pisman olmazsiniz. :)

ben bora karaali de tam karar kılmıştım ufuk bilkay kafamı karıştırdı :((( en zor aşama kesinlikle doktor seçimi ben bunu anladım artık

Evet oldum...Buarada Ufuk Bey'e baya ilgi vardi bazen diyordum acab ayni kisiler mi yaziyor nasil bu kadar ilgiyi üzerine ceker...Amaa gidip görüncee sebebini anladimmm Ufuk Bilkay cok güzel ilgilendi buda bana cok iyi moral olarak geri döndü...ve burnumda Kemik sorununun yaninda et oldugunu söyledi ve hemen surda surda ufak düzeltmeler yapabiliriz diye resimleri cekti aninda tasarimi yapti...Ve ameliyat cok iyi güzel gecti...Ameliyat öncesi ve sonrasi 2 defa ziyaretime geldi...Tamponlarimi alirken ben tez canli oldugum icin biraz sIkIntIya sebebp oldum kanama oldu telasimdaan boynuma kadar kan batti utandim tabi özür dilerim dedim..Benim icin sorun yok kizim sen kendine stres yapiyor canini yakiyorsun diye boynumu temizledi omzumu sivazlaadi...Vee 2 defa muayenesine gitti her seferind efarkli hastalar bayaa bir hastasida var...Suan icin iyi ki onu secmisim diyorum Suan burnum sis dahaa sargida resim ceksemde birsey belli olmuyor sis yanii :) ameliyat sonrsai hic dinlenmedim diyebilirim deli dana gibi dolandigim icin ama eskisindee burun ucum sarkiklik vardi artik simdiiiii yokkkk :) biraz daha insindee sargilar tam ciksin cekerim resimm :)

slm, bende ufuk beyde burnumu yaptirmayi düdünüyorum, artik sisliklerin inmistir...özel mailime fotonu gönderebilirmisin? f.kandemir@gmx.net
cok tskler

Selamlar bu haziranda tatile geldiğimde ameliyat olmak istiyorum.. İstediğim tarzda yapabilecek bir doktor tam anlamıyla bulamadım denebilir.. Olabildiğince küçük ve kavisli burun yapabilecek bir doktor tavsiyeniz var mı? Yardımcı olursanız sevinirim zamanım çok kısıtlı :14:

Selamlar bu haziranda tatile geldiğimde ameliyat olmak istiyorum.. İstediğim tarzda yapabilecek bir doktor tam anlamıyla bulamadım denebilir.. Olabildiğince küçük ve kavisli burun yapabilecek bir doktor tavsiyeniz var mı? Yardımcı olursanız sevinirim zamanım çok kısıtlı :14:

İstersen yiğit beye resimlerini mail at belki olur der

Evet oldum...Buarada Ufuk Bey'e baya ilgi vardi bazen diyordum acab ayni kisiler mi yaziyor nasil bu kadar ilgiyi üzerine ceker...Amaa gidip görüncee sebebini anladimmm Ufuk Bilkay cok güzel ilgilendi buda bana cok iyi moral olarak geri döndü...ve burnumda Kemik sorununun yaninda et oldugunu söyledi ve hemen surda surda ufak düzeltmeler yapabiliriz diye resimleri cekti aninda tasarimi yapti...Ve ameliyat cok iyi güzel gecti...Ameliyat öncesi ve sonrasi 2 defa ziyaretime geldi...Tamponlarimi alirken ben tez canli oldugum icin biraz sIkIntIya sebebp oldum kanama oldu telasimdaan boynuma kadar kan batti utandim tabi özür dilerim dedim..Benim icin sorun yok kizim sen kendine stres yapiyor canini yakiyorsun diye boynumu temizledi omzumu sivazlaadi...Vee 2 defa muayenesine gitti her seferind efarkli hastalar bayaa bir hastasida var...Suan icin iyi ki onu secmisim diyorum Suan burnum sis dahaa sargida resim ceksemde birsey belli olmuyor sis yanii :) ameliyat sonrsai hic dinlenmedim diyebilirim deli dana gibi dolandigim icin ama eskisindee burun ucum sarkiklik vardi artik simdiiiii yokkkk :) biraz daha insindee sargilar tam ciksin cekerim resimm :)

bende olucam ameliyat bu yaz ufuk beye. burun estetiği. özel mailime gönderebilirmisin fotoları derin_deniz_396@hotmail.com

reqha beyi tanimiyorum ama gectigimiz sene ufuk beye ameliyat oldum. fotograflarimi arkadas ekleyenler albumumden gorebilir. Kim kimden daha iyi diyebilmem icin reha beye de ameliyat olmam lazim ki bu mumkun degil :) ama sunu soyleyebilirim, ufuk beyin inanilmaz derecede hastasi var, bu da son derece tecrube sahibi olan bir doktor oldugunu gosterir. ustelik de kendisi profesor. ben gidis gelislerim sirasinda diger hastalarini da gordum, herbirinin burnu birbirinden o kadar farkliydi ki, ufuk bey resmen kisinin yuzune gidecek burnu yapiyor. ben memnunum oneririm...

ben bora karaali de tam karar kılmıştım ufuk bilkay kafamı karıştırdı :((( en zor aşama kesinlikle doktor seçimi ben bunu anladım artık
Bende bu Haziran'da burun ameliyatına karar vermiştim.senin yazdıklarını okuyunca ben yazmışım gibi geldi :)) bende senin gibi bora karaali derken Ufuk bilkayı duyup onu araştırdım ve şimdi Ufuk bey de karar kıldım sanki ama yinede acaba larım var :( kaldıki Ufuk Bey'den 10 Eylül'e muayene için randevu aldım ameliyat için randevuyu muayeneden sonra almam gerekmiyormu ?ameliyat tarihinide almalı ıydum?

reqha beyi tanimiyorum ama gectigimiz sene ufuk beye ameliyat oldum. fotograflarimi arkadas ekleyenler albumumden gorebilir. Kim kimden daha iyi diyebilmem icin reha beye de ameliyat olmam lazim ki bu mumkun degil :) ama sunu soyleyebilirim, ufuk beyin inanilmaz derecede hastasi var, bu da son derece tecrube sahibi olan bir doktor oldugunu gosterir. ustelik de kendisi profesor. ben gidis gelislerim sirasinda diger hastalarini da gordum, herbirinin burnu birbirinden o kadar farkliydi ki, ufuk bey resmen kisinin yuzune gidecek burnu yapiyor. ben memnunum oneririm...

Sizi nasıl ekleyebilirim ?
Yeniyimde :))
Ufuk Bey'den 10 Eylül'e randevu aldım burun estetiği için

Sizi nasıl ekleyebilirim?
Temiştim burada
Ufuk beyde ameliyat olmayı düşünüyorum hatta on Eylül'e randevum var

Back
X