Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ufuk Bilkay

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

ozlem_12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2013
3
0
86
35
İzmir
Kızlar merhaba
ben izmir de yaşıyorum Bir burun ameliyatı geçirdim kemerimi aldırdım ama hala çok büyük ve düz bir burnum var hiç memnun değilim.2. bir ameliyata karar verdim.Bunun için Ufuk Bilkay la görüşmeyi düşünüyorum.Tavsiyesi olan var mı?
deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
Daha önce Ufuk beye ameliyat olanlar lütfen yardım edin..

merhaba ben ufuk beye bır hafta once amelıyat oldum burnuman kesınlıkle tavsıye edıyorum

ben ikinci ameliyatımı olacağım o yüzden biraz tedirginim. bana resim yollayabilir misin? ilk ve son hali gibi? birde ücretler için değişik soylemler var çok mu pahalı ufuk beye ameliyat olmak?

burnum hala alcı ve atellı bugun altıncı gunum yarın cıkarılacak muhtemelen ufuk beyın yaptıgı burunlar cok ogal konusunda cok cok uzman ben kan aldırmaktan bıle korkan bırısıyım ve nasıl olduguma ınanamıyorum tabıkı sonrakı kısım cok cok zahmetlı.bende ıkı ısım arasında kalmıstım bırısı cuneyt ozektı sonra ufuk beyde karar kıldım fıyat konusunda ıkı doktorda asagı yukarı aynı yanı normalden bıraz daha pahalı evet ama olsun dıyorsun burun cunku:-)

ben hep ufuk beyın konusunda uzman ve cok dogal burunlar yaptıgını duymustum sımdıde bızzat sahıt oldum .Bandajlarım henuz acılmadı ama ıstedıgım gıbı oldugunu anlayabılıyorum kısmende olsa.

gıdıp gorusmen gerekıyor fıyat ıcın burnunda yapacagı ısleme baglı ama genelde 4500 ve yukarısı burun amelıyatı fıyatları benım bıldıgım.[
Off ya çok pahalı:(( peki cnm teşekkürler geçmiş olsun bu arada sana da inş herşey yolunda gider

Şiddetle Ufuk hocayı tavsiye ediyorum çünkü doktorlarla arası olmayan bir sağlıkçının ilk minnettar olduğu doktor bu çok önemli sürecin her aşamasında ilgi her konuda her soruya anında cevap veren sevecen yaklaşımda bulunan kanıta dayalı anlatımda bulunan doğallıktan yana olan ve sırıtan burun yerine yakışan burun yapan yeri geldiğinde psikolog yeri geldiğinde abi olan benim tüm çıkardığım sorunlara karşın hala yapıcı olan hastayı anlayan hastayı dinleyen güven veren doktor en iyi plastik cerrah en iyi abi en samimi en içten profesör anlattıklarım bizim alışılagelmiş profesör tanımlarına uymuyor ama inanın öyle
emoji_1F609.png
bir daha plastik cerraha gitmek zorunda kalırsam Ufuk hocadan başkası olmaz !! Teşekkürler UFUK BİLKAY

Back
X