Yorum yapanlara şaştım kaldım. Biri evlenmek isteyince hemen koca meraklısı oluyo, evlilik tüh kaka oluyo.. Hiç mi empati yeteneğiniz yok. Burası yurt dışı mı. Ülke ülke gezsin, geçim kaygısı olmasın basit bir işte çalışsa bile sosyal hakları üst düzeyde olsun. Sevdiği birinden çocuk yapsın evlenmese de olur. Eminim baska ülkende yasasa evlenmeyi dert etmezdi.. Herkes sevip sevildiği bir insanla birlikte olmak ister. Belki evlilik hayali sizin sığ evlilik hayaliyle uymuyordur olamaz mı. Birlikte eğlenceği birbirini anlayacağı yalnız olmadığını hissettiği birini istiyordur. Belki deli gibi iş arıyor bulamıyordur burası Türkiye arkadaşlar. İşsizseniz, ailenizle aranız iyi değilse, ev üstünüze üstünüze geliyor olabilir, dışarı çıkmak bile zul olmuş olabilir bu bunalmışlıkla toplum baskısı da içinizi sıkııştırıyordur. Hiç bir şey yolunda gitmiyor hayatımda biri bile yok kafasına girebilirsiniz. Bu evlilik için ölmek değildir. Belki bir şey yolunda gitse toparlanırım ama niye hiç bir şey yolunda gitmiyordur. İnsan bazen sıkışmış hissedebilir umudunu yitirebilir.. Anlamak yerine herşey koca değil mantığında olanlar ve ay benim kocam uyuyo küsünce söyle yapıo falan diye bu konuda alakasız yazışanları çok saçma buldum.. Neyse konu sahibi arkadas dilerim hayallerinde ki insanla, işle karşılaşırsın. Ve burda herşey koca mı diyenlerden çok daha güzel bir evliliğin olur.