• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ugg botlar! dünya kadınları ayağından çıkarmıyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi bridetobe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet Tuti, katılıyorum sana, güzel kombinlerle uydurduktan sonra çok güzel duruyor bu botlar :)
Ben de bayılıyorum ve keşke daha önce alsaydım diyorum :)
Homestore dediğim gibi bu markayı Türkiye'ye ilk getiren mağaza idi, ancak sonra ne olduysa sahte ugg satmaya başladılar....

evet canım türkiyeye ugg botu ilk tanıtan mağaza home store idi...ehehe olsun ayağını ısıtıyorsa sorun yok...beğenmeyen beğenmez ben zewkime güweniyorsam şayet sende güweniyorsan kimsenin beğenip beğenmemesi önemli değil dimi canım...mutlu yıllar =)

bir yerde de şuna rastladım:

U lan
G ına
G eldi

neyse ben sevmem yakıştıran giyiyor :)

ya UGG lere bayılıyorummm..
bu cuma pazardan aLmayı düşünüyorum geRcek UGG Ler orjinaL 30 tL. buRada
hem görünümLeri de muhteSem benceeeeeeee (=

hem pazardan olacak,hem orjinal olacak hemde 30 tl.kaydirigubbakcemile3yapma canım allah aşkına yaa.100 tl si bile çakma..nereye orjinal alıyorsunkaydirigubbakcemile3

hayatımda gördüğüm en çirkin botlar. :bbo:
çok adi bir görüntüleri var, özellikle tabanları. :tomato:
ama bir kere moda olunca herkesin ayağında tabi.
öldürseler giymem.
timberland ve harley botlar, ninewest çizmeler bin basar bence. mirmirmirmir
renkler ve zevkler tartışılmaz tabi. kafamçokkarıştı

ben de seninle aynı fikirdeyim ,kesinlikle giymem
bir de insanlardaki bu özentiye fena halde takıntılıyım ,
nedir bu her çıkana özenmek ,biraz özgün olun bence ,
kendinize özgü bir tarzınız olsun
herkesin giydiği bi r şeyi giymeyi de hiç tercih etmem ,
kendi tarzın olmalı kendi zemuszemus

Ankaralı arkadaşlar orjinal UGG'ler Akköprü ankamall Bambide 99 TL, UGG çantalar 49 TL zemuszemus botları o kadar beğenmiyorumda çantalar çok şiriinnn :hulya:

kızlar acil paraya ihtiyacım olduğundan 4 ay önce 420 milyona aldığım ugg'ımı, 100 tlye satıyorum :(( sütlü kahve renginde. kuzenime yurtdışından getirttim. 37 numara, ama 36 numaralarda içine tabanlık yerleştirerek kullanabilir. ben şahsen öyle kullanıyordum ve çok memnundum. 25 tlye de tabanlık almıştım. tabanlıkta yanında hediye. ilgilenenler msj atsın, resim gönderirim.. fazla giymedim, en iyi şekilde kargoyla yollarım.

bir arkadaşım aldı 400 küsüre,açıkçası değmez.ömür boyu garantisi varsa -ki yok diye biliyorum değmez.
birkaç ayda kırış kırış oldu arkadaşımın botu,deforme oldu resmen,çok para verdi ya,yırtılana kadar giydi.ilk birkaç ay bayılarak giydi,pahalı olmasının havasını da attı çevresine,ancak zamanla okuldaki ultra zenginler bile çakmasını alınca baktım komplexe girmeye başladı.

nerde çakma ugg giyen biri var,hiç üşenmeden koşuyo peşiden ''ayy ala ala sahtesini mi aldın,ay çakma bunlar hiç yakışmıyo,ucuz işte nolcakkieee'' gibi laflar söylemeye başladı.

bir ugg bota arkadaşımı kaybettim

bir arkadaşım aldı 400 küsüre,açıkçası değmez.ömür boyu garantisi varsa -ki yok diye biliyorum değmez.
birkaç ayda kırış kırış oldu arkadaşımın botu,deforme oldu resmen,çok para verdi ya,yırtılana kadar giydi.ilk birkaç ay bayılarak giydi,pahalı olmasının havasını da attı çevresine,ancak zamanla okuldaki ultra zenginler bile çakmasını alınca baktım komplexe girmeye başladı.

nerde çakma ugg giyen biri var,hiç üşenmeden koşuyo peşiden ''ayy ala ala sahtesini mi aldın,ay çakma bunlar hiç yakışmıyo,ucuz işte nolcakkieee'' gibi laflar söylemeye başladı.

bir ugg bota arkadaşımı kaybettim

aman canım, ömür boyu garantisi olsa ne olacak ki? alanlar ömür boyu bir bunu mu giyecekler, eh gerçi 400 küsur verildiyse bence de ömürlük o ömürlük.. şakkıdı
ben sevmiyorum açıkçası yakıştıramıyorum da. ama tabi zevk meselesi :1closedeyes:

ya aslında rahat kullanışlı falan ama artık herkesin ayaığında aynı converse gibi bu da
ayrıca hemen hemen hepsi sahte ve sahteler de hiç hoş durmuyor ee bende okadar para veremiceğime göre almam giymemkaydirigubbakcemile3

bugün bende çizme aldım kendime.dediğiniz gibi 7 den 70 e herkesin ayağında ugg botlar.heryerde herkeste onlardan var.hangi mağazaya girsem bedava gibi millet kapışıyor bu ne ya dedim valla kendi kendimi.tarz meselesi ama benim zevkime uymayan ve asla almıyacağım bi çizme.

Şortla ve mini etekle gayet güzel duruyor.2 sene önce almıştım ,o zaman giyen çok azdı.Her yerde Ugg olunca ben de bir kenara attım açıkçası.:hulya:

o kadar çok çakması var ki onların arasında bile fiyat farkı var ben 35tl ye bile gördüm :D ayrıca hayatta alıpta giyilicek bişey değil iğrenççhh tabi kişisel fikrim.Ayrıca Avustralyada bu botlar ev ayakkabısı olarak giyiliyomuş ayakkabı mağazası olan bi arkadaşım söledi millette kapış kapış alıyo...bende patik tarzında olanları var evde giymek için aldım acaba sokağa çıkarken giysemmi değişik bir tarz olur moda ikonu olurum bakarsınız hahahahahah....

arkadaslar bugun gordum bım ede bu botlardan gelmıs ustelık fıyatıda 20 tl yerimseniben

valla ben şort ve taytla falan giyildiğinde çok daha acaip buluyorum..amaç sıcak tutmasıysa üst tarafı napıcaz..çok zıt oluyor ve yakıştıramıyorum..sırf moda diye..........

bence ayı ayağı gibi hele üstüne pantolonun paçalarını indirenleri gördükten sonra iyice iğrendim

Back
X