Ugg botlar! dünya kadınları ayağından çıkarmıyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi bridetobe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben hep direnenlerdendim bu ugglara almıycam herkesin ayağında diye ama geçen kış ingiltereye gittğimde biraz mecbur kaldım almaya çünkü gerçekten çok soğuktu ve başka bi bot böyle sıcak tutmuyodu. sonuç : gerçekten alışkanlık yapıyo =) sanırım bu kışta giyicem =)

orjinal olmayanların tabanları çok kötü plastik gibi ama orjinallerin daha kalın

hiç öyle bi bot almadım almayıda düşünmem..bizim ailedeki tüm çoluk çocuğun ayağında var
hata işyerinde de

ben çizme ve çok soğuklarda harleylerimi giyerim..çok kaba model olarak,nesini beğeniyorlar

anlamıyorum sanırım herkesde var diye sürü psikolojisi olmuşeskimomuyum ben hiç işim olmaz..

Merhaba arkadaşlar,

%50 yün, % 50 akrilik ve çok katlı iplik temin edip , elde örüp bir ayakkabıcı da monte ettirirseniz örgü modellerin aynısını ve hatta çok daha güzelini sizde oluşturabilirsiniz.Yalnız dikkat edin ,sakın %100 akrilik iplikle yapmayın, hemen tüylenir,çabuk kirlenir ve temizleyemezsiniz.

Sahi bir de dünyada ,tam olarak markasını hatırlayamıyorum ama çok ünlü bir marka idi; bizden ev terliği projesi için de iplik almıştı.Yanlış hatırlamıyorsam,Zara Home 'de galiba.Yani asıl ev terliği halinde örüp ,sonrada bir ayakkabıcıda taban taktırırsanız harika sonuçlar alabilirsiniz...

Sevgiler, ilgilenen arkadaşlar yapıpta resimlerini paylaşırlarsa çok güzel olur..İşte babaannelerimizin çetiği,dedelerimiz çarığı :)Yaban ellerde nasıl da moda oluyor..Ah keşke birilerinin vakti ve çabası olsa da bizde bunun gibi markalar oluşturabilsek...

10 kisiden 9unun ayağında sahte ugg var, gercek bir uggi 300 liradan aşağı alamazsınız!! İci yumuşak olur naylon değil. Orijinalini home Store satıyordu 595 tl ye iki uc sene kadar once. Şimdi sadece özel butikler getiriyor Amerika'dan bildigim kadarıyla gercegi satılmıyor. Bambi elle inci nursace vs hepsi sahte! Para tuzağına dusmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…