• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ugg botlar! dünya kadınları ayağından çıkarmıyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi bridetobe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
giymem!!koca ayak duruolar,bi bayan zerafeti yok bence!!hem zaten buda diger ilk cikan ve kapisilan ürünler gibi baydi artik,cin mallarinin satildigi dükkanlara sahteleri düstü,herkesin ayaginda..

bu botlar ilk cıktıgında iirenç ıyh hayatta gymem cok kaba diyen bissuru insanın ayagında moda olmadan 2ay once gosterseniz bi allahın kulu alırmıydı yhaaa lülülülülülü

çok kaba bir görüntüleri var bedava verseler giymem :dilcikar:

kızlarrr!!! :D ben bu ugglara var ya BAYILIYORUMM!!!
nursace de gerçek ugg lar var yani markası ugg gerçekten ve 199 ytl ye satılıyor ben hemen aldım tabii!!:D yalnız sadece süet classic tall modelleri var...ben siyahını aldım bu ay para biriktiriyorum eğer kalırsa karamel renginide alıcammmmm

nursace de orjinal ugg var mı???
bende almak istiyorum her ne kadar demode olmaya yüz tutmuş olsada okulda kaloriferler yanmıyor ve yerden soğuğu çekio ayaklarım o yüzden almak istiyorum..çift kat çorap bile fayda etmedi ayaklarıma:(((

ben çok begeniyorum tarz botlar bence
ama ince ve uzun bacaklarda güzel oluyor kanımca
malum benim şu sıralar soba borusu gibi bacaklarım
yoksa hemen alırdım dururmuyummmm

kotlarla falan şirin duruyoo
orjınalı cok pahalıı
cakmayıda almaya gerek yok
zaten sımdı cakmaları cok cıkmıs
yoldan gecen 10 kızdan 7 sınde var :bbo:

ayak sağlığı ve rahatlığı açısından rahat olabilirler ama kullananlarda gördüğüm kadarıyla çok yayılıyor o zamnda hantal ve çirkin gözüküyor bence ve onlar çok çabuk kirlenir ya

ben sevmedım hıcte beğenmedım ustelık herkeste olan bıseyıde asla gıymem modayı ben takıp etmem moda benı takıp etsın:dilcikar:

Bu sezon edindim çok şükür. Geçen seneden beri hayallerini kuruyordum. Burda ki mağazalarda gerçekten çok pahalıya satıyorlar. Kendi web sitelerinde ki fiyatlarını gördüğünüzde nasıl bir kazık yedirmeye çalıştıklarını gayet iyi anlarsınız. Ben internetten getirttim TL olarak kargosu içinde 200küsüre patladı. Şuan indirimde Kemal Tanca'da 450TL olmuşlar. Şaka gibi.
Bir de almayı düşünenler varsa, Bakırköy-İnci mağazasında 200TL ye gördüm birkaç gün önce. Sahte olacağını sanmıyorum,eğer öyleyse bile çok iyi çalışılmış.Hevesinizi almak için değer yani.
Bir de nasıl sıcak tutuyorlar anlatamam. İçinin sırf kuzu tüyü olduğunu ben kendim ellesem anlamam ama giyip denedikten sonra bir fark olduğunu anlıyorsunuz. Çorapsız giydiğim bile oldu. Benim ayaklarım 38 numara, UGG larımı giyince 45 miş gibi duruyorlar :))

Geçen sene çok beğenerek giymiştim ama bu sene çok sıkıldım.:dilcikar: Sahtesi de bollaştı, yakışanı da giyiyor yakışmayanı da.:delphin: Çok canım isterse giyiyorum artık. Binici çizmelerim ve Tımberlandlarım şuan favorim.:asigim:

Bende bayıldım bu botlara yaa almayı düşünüyorum.Moda diye değil hoşuma gitti çok rahat diye duydum alıp giyecem:asigim:

ngilterede herkesin ayağında tadı kaçtı tabiii....güzel duruyor ama tabanları çok garip......
baktım herkesin ayağındakiler içe doğru kaymış taban dışarı fırlamış....hepsi ama....
sanırım kusuru bu....güle güle kullanın

Biz önceki sömestr Parise gitmiştik, Disneylanda da gittik, biz alışık değiliz tabii o kadar soğuğa çok da hazırlıklı gitmemişim anladığım kadarıyla. Ayaklarım çizmenin içinde 2 çorapla donduuuuu. Orada bütünnnn hatunların 7den 70 e ayağında, çok çok çirkin bulmuştum. Bilseydim o kadar sıcak tutuyor, hemen alırdım, çekmezdim o soğuğu.
Güzel değiller ama soğuk yerde yaşayanlar mutlaka edinmeliler...

bnde çok beğeniorum sezon başında alıcaktm ama bikaç yerde sahtesni gördm almadım iiki de almamışım artık iice ayağa düştü..timberlandden wazgeçemem ben daha iisi yok bnm gözmde

ugg bot ısteyen bana yazsın cokuygun fıyata elımde var hem de kuzu kurkunden ve trıkosundan

türkiyede bu botları çok daha iyi taşıyolar
magzada gördügümde hiç begenmemiştim
dışarda bayanlar o kadar güzel kobine edip giymişlerki çok begendim

Ugg lar fena değilse de harley ve timberland leri hiçbir şeye değişmem.
Bir kere estetik durmuyor bütün ugglar özellikle bacak yapısına bağlı görüntüsü..
Kiminde çok sırıtıyor..Koca ayak gibi oluyorlar şirin tarafından:)
Yani şıklık adına değil de belki yapısı ve sempatisi açısından tercih edilebilir..

bnde çok beğeniorum sezon başında alıcaktm ama bikaç yerde sahtesni gördm almadım iiki de almamışım artık iice ayağa düştü..timberlandden wazgeçemem ben daha iisi yok bnm gözmde

timberlandi bi ömür kullanmayı düşünüyorum ben şaka maka :1shok: abi nası bi bottur bunlar yaa girmediğim çer çöp yer kalmadı onlar ayağımdayken, yeri geldi sıçana döncek kadr yağmurda giydim, yeri geldi yarım metre karda :1shok: yok abi yani olmuyo bişi hala taş gibi! erkek arkadaşımla ikimiz birbirimize çeyizimizde falan vericez bi çift öle anlaştık kaydirigubbakcemile3 ayrıca ugg botlarım su geçiriyor :enbuyukkk:

Back
X