• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ugg botlar! dünya kadınları ayağından çıkarmıyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi bridetobe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bana hiç çekici gelmiyor bu botlar yaa:sinifsinif:

Zevksizmiyim nedir..kaydirigubbakcemile3

dün kardeşime baktık
cidden bazıları acayip kaba gösteriyo ayağı
bambi mağazasında indirimliydi orjinali sanırsam
karar veremedi bu yüzden

Bambi'dekiler orijinal değil.Orijinalini almak isteyen shopbop'tan sipariş verebilir.kaydirigubbakcemile

ugg botları begenmiyorum bazı modelleri güzel ama bazıları ayı ayağı gibi gösteriyor ya.mini etegin altına bari giyilmesin.ben giymiyorum lütfen yakışmayan giymesin bir kere çok özenti duruyor herkesin ayagında

ayy gece gece güldürdün beni allah ta seni güldürsün sırnaşık şey ayı ayağı he sırnaşık şey ama haksız sayılmazsın ....çok çirkinler..

3 çift birden aldım görmemiş gibi :)
2 çift örg bir çiftte normal..
allah rızası için kaç kez giydim bi sorun ? 1.. sadece 1 er kez giydim..
tekrar döndüm canım harleylerime..gözünü sevem ya..

hiç beğenmiyorum bu botları ..bazı şeyler kendimde sevmesem bile başkalrında hoşuma gidebilir..
ama bunları hiç kimsede hoş bulmuyorum kendimde asla giymem...ama tabikii zevk meselesi
çoğu kişi bayılıyor...

ben pek hoşlanmıyorum zaten cokta pahalı..ama kardeşim ölüp bitiyo malum liseli ve okulda herkesin ayağında...1. dönem karnesi iyi olursa alıcam ona söz verdim..

bastan berı hıc sevemedım cok cırkın.ayrıca gecen orgusunu kızın bırının ayagında gordum onu corap oldugu ıcın kızın butun parmakları dısarı fırlamıstı.yurudukce corap esnemıs cok cırkındı.

ben hiç beğenmiyorum ne öyle herkes uludağda kayak yapıyor gibi dolaşıyor ortalıkta. bide benim ayağım 40 numara onuda giysem gözükecek 45 numara gereksiz...... :umursamaz:

ben de hiç sevmiyorum bu botları çok ama çok kaba duruyor :olmaz:

bi ara bende düşünmüştüm almayı sonra baktım herkesın ayağında vazgeçtim iikide almamışım
kızılay dağıtmış gibi herkesin ayağında. çoğunluk çakma giyiyo zatii iğrençççlerrrrr :hulya:

zevk meselesi herkesin düşüncesine saygım var tatlışlar ama bence yakıştıran çok güzel yakıştırıo uygun giysilerle fln güzel oluo ben aldım çokta memnunumm sıcacık tutuo ayağımı kaydirigubbakcemile4

izmirde yaşayanlar için söyluyorum kemeraltında butun ayakkabıcılarda fıyatı 35tl olarak satışa sunulmuş bende orjınalı var ama yan yana koyunca kalıtesıne kadar aynı!!! gorunce gozlerıme ınanamadım. gdıp 3rengındende alacagım =) gercekten harıkalardı!

2 yıl önce australyadan 2 tane orjinal getırttım o zamanlar kımsenın ayagında yoktu bu botlar ben sadece görüntüsü şirin oldugu için getirtmiştim geçen yıl yavaş patladı işte o zaman içndekı kürkün kuzu kürkü oldugunu öğrendım daha öncesı bılmıyordum hemen 2 sını bırden çöpe attım cope attım cunku kımsenın ayakları canlı bır hayvandan elde edılen bı ayakkabıyı gıyecek kadar değerlı degıl benım ayaklarımda o kadar degerlı olmadıgı ıcın hemen çöpe gıttı kendıler hemde kımse alıp gıyınmesın dıye makasla param parça yaptım da attım ondan sonra gıttım kendıme SAHTESINDEN 3 tane aldım bir tanesıne 600 tl verırken 3 tanesıne 450 tl verdım şu an vıcdanım rahat bı sekılde giyiniyorum KÜRKE HAYIR ınsanlar hayvanların sadece etınden sütünden yumurtasından yararlana bılır derısınden kürkunden degıl neysekı suan ıstanbulda her 3 kişiden bırının ayagında var ve bir çoğu sahte boylesı daha ıyı zaten

Son düzenleme:
dün esimle alisverise cikmisdik gezerken bi magazada gördüm hemn bakdim arkasina eet gercekdi sonucda almnya burasi sahtesi satilmaz fiyatini sordum 270 euro dedi siyah ve kahve vardi bide örgü model ama ben krem cok begeniyorum bakdim o yokdu
kremi gelsin bende hemncek alicimm

ay çok beğeniyodum bir çiftte ben aldım internetten
orjinaliyle kıyaslıyorum bi fark yok ama içinde made in china yazısı var
emin olamadımgamyoncuiremsu
yinede çok güzel ve rahat
ev terliği kadarda yumuşakmirmirmirmir

canım ben henüz almadım ama araştırmıştım made in china yazması gerekiyor zaten.bu botlar avustralya menşeili fakat işçilikleri çinde yapılıyor işçilik masrafı orada daha az olduğundan..yerimseniben

pasaklım canım deri olanlarını bilmiyorumda örgülüler çok cici gerçekten, bende bunları aldım süet, içi sımsıcacık tutuyor gerçektenn ve ben rahatım açıkcasıı, ve 35 ytl'ye aldım ben yani gerçek değil çakması..zemuszemus.

çakma olduğu çok belli

ben beğeniyorum ama rica ediyorum kısa boylular bilhassa bacak boyu kısa olanlar giymesinn:delphin:

Back
X