• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ugg botlar! dünya kadınları ayağından çıkarmıyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi bridetobe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ugg bot yüzünden bayanın biri tren yolunda ayağı takıldığı için raylar altında can vermişti. benden ondan sonra soğudum.

ayrıca ugg benzeri olmasına gerek yok içi miflonlu olanlar sıcak tutar hertürlü

gecenlerde alisverise ciktigimda bizim burada yeni bir magaza acildigni farkettim
icerisinde dolasirken ugg botlarini gördüm bi bakiyim fiyatina dedim 275 euroydu yuhh be dedim bu bota hayatta bu parayi vermem dedim ki ben ayakkkbiya ne kadar olursa olsun gözümü kirpmadan alan biriyim
gecen sene azcik hosuma gidiyodu ama artik benimde gicigima gitmeye basladi bu botlar
örme olanlari da vardi ama onlar biraz daha hostu oda sanirim 180 euro muydu 120 euromuydu o civarlarda bisiydi

kızlar UGG benim için artık herkeste görmekten: Ulan Gıda Geldi oldu :)

Üstelik bunlar sanırım yağmurda giymek için çok uygun değil?

Benimde ugg'larım vaaaar. ve ben onları çok seviyorum. sıcacık, yumuşacıkkk.. sanki ayağımda birşey yokmuş gibi. ayağımdan çıkardığım an donuyorum.

İsterse bütün kızlar ama bütünnn kızlar giyinsin... hiçte ne bu ne kızılay dağıtmış gibi demem.
Herkes giyinsin, bende giyinirim öyle seviyorum ugg'larımı...

benim UGG botum yok almayıda hiç düşünmüyorum ama "kızılay dağıtmış gibi" tanımlamasından hiç hoşlanmıyorum. Türk milleti olarak bizler hep böyleyiz yeni şeylere hep kapalıyız. oysa herkesde converse, superstar, ankle botlar,binici çizmesi.. vs. var ama kimse ona ses çıkarmıyor neden ? :59:

Benimde ugg'larım vaaaar. ve ben onları çok seviyorum. sıcacık, yumuşacıkkk.. sanki ayağımda birşey yokmuş gibi. ayağımdan çıkardığım an donuyorum.

İsterse bütün kızlar ama bütünnn kızlar giyinsin... hiçte ne bu ne kızılay dağıtmış gibi demem.
Herkes giyinsin, bende giyinirim öyle seviyorum ugg'larımı...

canm tamamen duygularıma tercuman olmussun :) gercekten öyle yumusacıklar ayagında bıseyy yokmuş gibi aynı zamanda soguk kıs gunlernde benm gbı usuyenler ıcın cok ıdeal :) taytla ve kotla cok şık duruyor kaba gorundugune bakmayın resmen gıyım tarzına bır tatlılık katıyor :) Ben de herkese almasını tavsıye ederım cok rahatt :)

benim kiz kardesiminde var 2 denee pahaliyada aldi 200 euro tanesii turkiyede daha uygun buraya gore

Çıktı çıkalı hiç beğenmedim. Kar adamı Yeti nin ayakları gibi...

valla ben de begenmiyorum ama soguk iklimli ulkelerde vazgecilmezler arasinda mecburen giyiyoruz o yuzden.
yoksa normal botlar ne kadar kalin olursa olsun karda buzda ayaklarimiz yine buz gibi duruyor

bu arada ugg botlar Turkiye'de kac lira cok mu pahali?

benim de eşim sözlüyken almıştı bana :1:
pek sevmiyodum ama bi kere denedim emin olamadım alsam mı almasam mı
sonra bi baktım hediye almış. sonra başladı ugg aşkım
çok rahat, indirimde 2 çift daha aldım hala taksitlerini ödüyrm ama olsun:61:

ugg lerin ev versiyonunu aldım twigyy marka,,,evin içinde ayağımdan hiç çıkarmıyorum çok rahat,,dışarısı için de almak isterdim ama istanbula genelde yağmur yağıyo ve uggler hiç kullanışlı olmaz,kar ın olduğu şehirlerde tercih edilmelii,,,benim bi kısa bi uzun çizmem var,bakalım istanbula bu kış çok kar yağarsa alırım bende

ugg ları bi sevemedim gitti yaaaa :18::18::18:

ilk ciktiklarinda bende hic begenmemistim ama simdi hosuma gidiyo
ben almanyada yasiyorum ve bu sene asiri kar yagiyor...almayi düsünüyorum ama
cok pahali 200 € civari....deyermi bu parayi verme bilmiyorum :44:

önyargılarımdan kurtulup ben de aldım ve çok memnunum.inanılmaz sıcak tutuyor ve çok rahat.ayağımı kocaman göstermesinin dşında bi skıntı yok :D

Kızlar yarın Markafoniye UGG botları ve çantaları geliyor.Çantalarını çok seviyorum bende çok şirinler.Yarınki indirimlere göre bende almayı düşünüyorum.Markafoni üyeliğiniz yoksa davetiyeme tıklayın.
Markafoni Davetiyesi

150 liraya alınan uggların orjinalliğinden şüphe edin bence.ugglarınızı yazın giyip bir deneyin ayaklarınız pişiyor mu?eğer pişiyorsa sahte demektir.çünkü uggların özelliği kuzu derisi olmasıdır.kuzu derisi ise kışın sıcak yazın serin tutar.naçizane bir bilgi aklınızda bulunsun :)

Back
X