• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ugg botlar! dünya kadınları ayağından çıkarmıyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi bridetobe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben giydim kendimde begenmedim ama başkasında grünce begeniyorum:97:

arkadaşlar almayan varsa kesin düşünmesin ve alsın.hatta ben anneme de aldım sıcak sıcak dolaşıyoruz :)):27:

Evet çok ucuzladılar hem de bu sene. çok beğeniyorum ben

Sahsen bana biraz itici geliyor cogu UGG. Daha klasik anlamda cizmeleri tercih ediyorum. Yagmurluk olarak da son donemde moda olan renkli, desenli, 2-3 cm topuklu modelleri tercih ediyorum.

İlk aldığımda tabir-i caizse bu kadar ayağa düşmemeşti gerçkten çok ama çook rahat ve çok sıcaak tutuyor ama artık herkes öyle yorumlar yapmaya başladıki giyen tiky,aptal kız olarak görülmeye başladı resmen giymeye utanır oldum:19:

Ugg botlar düz taban olduğu için ayaklarda rahatsızlığa yol açıyormuş bir haberde duymuştum.

İlk aldığımda tabir-i caizse bu kadar ayağa düşmemeşti gerçkten çok ama çook rahat ve çok sıcaak tutuyor ama artık herkes öyle yorumlar yapmaya başladıki giyen tiky,aptal kız olarak görülmeye başladı resmen giymeye utanır oldum:19:

Yazdigim gibi, ben, sevmiyorum UGG'yi ama bazi kisilere hos gelmiyor diye (hatta bu kisilerin sayisi cok bile olsa), giymemezlik etme ama bence. Her ne sebepten olursa olsun, eger seviyorsan UGG giymesini, giy bence. Aklima su geldi : Ben Bodrum'dayken gecen yaz, ilce merkezinde bile ciplak ayakla takilmistim her gittigim yere 3-4 gun boyunca (yurt disinda yasadigim yerler arasinda sonuncusu olan Avustralya'da bu tarz, gayet yaygindi). Garip bakanlar olmustu cok ama aldirmadim :)

Son düzenleme:
Bende begeniyorum yakıştırana yakışıyor bence (: Benim ki sarı gbi olanından ama normal çantalarla olmuyor bence onun kendi çantaları da çok pahalı :50:

ben de aldım internet indirim sitelerinden bi tane kargomu bekliyorum :9: orjinal diyor inşallah orjinal cıkar yoksa geri yollarım vala :95: beyaz bağcıklı benimki :82:

ben çok çok çok seviyorum! hatta ugglarla özdeşleştim artık herkes uggları ne kadar sevdiğimi biliyor :) :69: ilk uggım siyahtı. sonra sırasıyla bej gri bronz ve taba aldım. çok tatlılar :D seneye de kısa kahve alacağım, hepsi uzun çünkü. bir de kısa lacivert ya da pembe alabilirim kararsızım :) hepsini home storedan aldım ve orjinaller 595 tl ödedim tanesine. kısalar da 495 sanırım, yalnız artık home store satmıyor türkiyede nerede orjinal bulabilirim bilmiyorum ama sahtelerinden nefret ediyorum ne yazık ki kalitesiz duruyorlar.. lütfen almayın onlardan.. artık uggolog olduğum için hemen anlayabiliyorum ve kolunda 2-3 bin euroluk çanta olan insanlar sahte ugg giyince komik oluyorlar cidden.. neyse ne:D ugglarımı seviyorum bütün kışımı onlarla geçiriyorum ekim başından haziran başına kadar ve yazın soğuk bir yere gidersem veya yağmur falan yağarsa :) ve içine kalıp koyun giyerken ayak sağlığınızı da bozmaz bu da benden tavsiye :):)

bır zmanlar bende seve seve kullandım ama artık sıktı .umarım bu kıs gormeyız

güzel görünüyorlar ama sosyete pazarlarına düştüğünden beri herkesin ayağında bu yuzden hiç almayı düşünmedim.

Bende Timberland ve Ugg var...

Karşılaştırma yapacak olursam; Ugg evet kesinlikle çok ama çok rahat...

Ama asla normal bir botun (ya da Timberland'in) ortopedik yapısı yok. Haliyle duruş bozukluklarına/ayak sağlığını tehtid ediyor gibi...

Ayrıca Ugg su geçiriyor...Timberland ise kamyon lastiği mübarek :9:

O kadar yağmurda, karda, kumda, bayırda giydim tık demedi valla...

Ugg biraz daha eğreti duruyor haliyle...Ama ne olursa olsun seviyorum ben Ugg'ımı :12:

ilk çıktığı zamanlarda almıştım uggları 2008 di sanırım şimdi herkesin ayağında var ama çok rahat hala kullanıyorum yani hiç yakkabısız yğrğyo gibiyim bide sanki ayağımda soba var yani timberland botta kullandım ama bunun kadar rahat değilseviyorum uuglarımı

kışın giyilecek bi ayakkabı deil çünkü su geçirio üzeri çok çirkn görünüo ıslanıo.ben genlde bahar aylarnda terch ediorm kara kışlarda ise bot giyiorm :)

Back
X