• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ugg botlar! dünya kadınları ayağından çıkarmıyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi bridetobe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ugg super bır marka bende yurt dısından aldım daha uyguna bır kac rengını aldım valla hava tam sogusa da gıysem dıye beklıyorum :)

Bu kadar pahalı olup moda olmasa kimse beğenmezdi bence.Daha kimsede bunlar yokken sokakta bunu görüp de beğenen var mıdır:D

Seneler önce dedem getirmişti yurtdışından biz de beğenmeyip burun kıvırmıştık ama acayip ısıtıyordu ayaklarımızı o bi gerçek:hulya: sositososito

Avustralya'da yasayan bir arkadasim soylemisti, bu UGG botlari Avustralya'li hanimlar son 15-20 yildir yaz/kis giyer olmuslar, ustelik kuzu derisi olusu nedeniyle corapsiz giymek gerekiyormus ama burada amac kesinlikle rahatligiymis ,yillar sonra dunyanin obur tarafinda moda olmasina cok sasirdigini da eklemistii, suanki fiyati yaklasik 190 $ kadarmis, ilgilenen arkadaslarin bilgisine...buyrunnnnnnnnn

bende geçen sene yurtdışında görmüştüm ilk ama beğenmedim hiç ya bence hoş değil, şık değil.

Bu botlar her ne kadar ayı patisi gibi olsa da çook beğeniyorum ben..
Uygun kombinasyonlarla çok da şık olacağını düşünüyorum..
Hemen istiyorum hemeeeeen!...:Saruboceq:hihoyyyt

Son düzenleme:
yağmurda çamurda tabiki giyilmez.. vesaitle gidilicek yerlerde giyilebilir, ben çok beğeniyorum kısmetse hollandadan getirtiyorum umarım sorunsuz gelir:Saruboceq:

ugg evet güzel ama pahalı bence..daha güzel ayakkabılar alınabilr o paraya..mesela 'rocketdogg' markasındada benzerleri vardı bu botların..daha uygun fiyata.ben onlardan almıştım:delphin:
çok sıcak tutuyo ama su falan geçiriyor ayazda giyilir ancak..

bende bu botları ilk gördüğümde itici gelmişti ama giyenlere ve kombinelerine baktıgım zaman gözüm alıştı , hatta sevimli bulmaya basladım. bej, gri ve beyazı harika bence... örgü modellerde daha da güzel...

çok iğrenç.dün ankaranın bahçelievler semtinde ama hava çok sıcaktı millet üstüne askılıları giymiş altına bu botlardan giymiş.hayatımda gördüğüm en iğrenç botlar asla almam.moda uğruna başkaları beğeniyor giyiyor diye giyemem.aynı moğolların kar botları gibi.

Bunlar ugg bot değil..Uggh!:1shok:olmalıymış..
Biricik; seninde dediğin gibi,incecik kıyafetlerin,mini eteklerin altına giyiyorlar..

Elin Norveçlisi iklim koşullarına uygun giyiniyor..Bizim memlekettekilere ne oluyorsa?

Birde renkli, çiçekli plastik çizmeler vardı,bu sene de olur herhalde..Onlar da ayrı..
Lağımcıların giydiği sarı çizmelerin cicili bicilisi...

bu botların çok şapşal bir tipi var

ben bi bu botlara, bir de yaşlı teyzeler gibi çantayı takıp, kollarını büke büke gezmelerine sinir oluyorum.... çok kıytırık oluyorlar..

Son düzenleme:
Back
X