• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ugg botlar! dünya kadınları ayağından çıkarmıyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi bridetobe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nerden ne kadara aldın canım?

canım ben 3hafta fln önce ankarada karumdan aldım yanlız ben aldığımda ellerinde bi kaç tane kaldığı için fiyatları 295di şimdi yeni sezonu açmışlar geçen gittim ablama da almak için zam gelmiş 490fln olmuş yalvardım o kadar hediye fln diye ama vermedi:( zaten bu botları ya sezon tam gelmeden ya da sezon tam biterken indirimden alcaksın yoksa çok pahalı oluyor yani 300den fazla vermem bu botlara..bence sizde vermeyin iyice araştır belki gg den bulabilirsin..

Ben geçen gün bir kızda gördüm ve çok hoşuma gitti ve boyuda benim gibi uzun bacaklar inceydi ( diyorlarki bacaklar ince olunca yakışmaz) ama nebilim ben tayt ve koyu lacivert kot üstüne giymeyi düşünüyorum açıkcası olmazsada aklımda kalıcağına dolabımda kalsın dimi ama ve pazar günüde alıcam inşallah kısmetse..
işte bende şu siyah rengin yanındaki bal köpüğü renginden alıcam

j8gup4.jpg

Ben geçen gün bir kızda gördüm ve çok hoşuma gitti ve boyuda benim gibi uzun bacaklar inceydi ( diyorlarki bacaklar ince olunca yakışmaz) ama nebilim ben tayt ve koyu lacivert kot üstüne giymeyi düşünüyorum açıkcası olmazsada aklımda kalıcağına dolabımda kalsın dimi ama ve pazar günüde alıcam inşallah kısmetse..
işte bende şu siyah rengin yanındaki bal köpüğü renginden alıcam

j8gup4.jpg

en güzel rengi bence de bal köpüğü bende de o renk var.
alırsan güle güle kullan şimdiden:1hug:

alıcam canım kesin kafaya koydum.. bu arada çok teşekkür ediyorum tatlım..

canım ben 3hafta fln önce ankarada karumdan aldım yanlız ben aldığımda ellerinde bi kaç tane kaldığı için fiyatları 295di şimdi yeni sezonu açmışlar geçen gittim ablama da almak için zam gelmiş 490fln olmuş yalvardım o kadar hediye fln diye ama vermedi:( zaten bu botları ya sezon tam gelmeden ya da sezon tam biterken indirimden alcaksın yoksa çok pahalı oluyor yani 300den fazla vermem bu botlara..bence sizde vermeyin iyice araştır belki gg den bulabilirsin..
saol canım bende başta yadırgamıştım ama hosuma gidiyo artıkkafamçokkarıştı
izmirden alırım ben heralde

benimde hoşuma gitmeye başladı.
kullananlara bişey soracağım. yağmur geçiriyor mu ve temizliğini nasıl yapıyorsunuz. özellikle açık renklerde.

vallahi daha ilk basta acik kahvesini aldim birkac giydim cok rahat ama simdi herkezde var esprisi kalmadi bugun alisveris merkezine gittim 3sterline dusmus fiyati yani Turk lirasiyla 7tl

çok seviyorum cok rahat ve kısın ayaklarım hiç ısınmazdı muhteşem bisey yaa görüntüsüde feci diil

Bugün aldım çok şükür bende

bu ayağımda duruşu..

2zi2155.jpg

ve buda onunla birlikte kullanacağım çantam...

2eofhgg.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
belinaycım cok yakısmıs canım bende istiyorum bunlardAN

çok teşekkür ederim bitanemm.. bencede al canım ne var yani herkesde var gdiye giymicekmiyim :)) ayrıca şunu söylim ayak içine girince sanki pamukta yürüyormuşsun gibi varmı yoku belli bile değil ve sıcacıkk...

kafaya taktım zaten alıcam busene gecen sene alıcaktım kış bitti ama bu sene almalıyım artık

şimdiden güle güle giy canım ozaman

şimdiden güle güle giy canım ozaman

sağol canım benim

2 kez yazmişim

ben bunları sevmiyorum yaa hiç kadınsı değil çok kaba duruyo zevkler ve renkler tartışılmaz tabi bu benim kişisel görüşüm...

Ben bayılıyorum bu botlara, tam benlik! Hem rahat hem de güzel duruyor bence...bende aldım ve çok severek giyiyorum!

Yanlız kızlar bir konuda uyarmak istiyorum sizi;
Ugg dediğimiz şey bir bot türüdür. Orijinal moda olan ugg'lar Deckers markasına aittir.
Homestore, İnci, Nursace ve Bambi'de satılan Ugg'lar Deckers'ın UGG'ları değildir, bunlar sahte ugg'lardır.
Dikkat edin orijinal alıyorum diye sahte almayın, aradaki kalite farkı çok büyük çünkü...
ama ben bile bile sahte alıyorum diyorsanız o ayrı tabii...orijinalleri elbette çok pahalı herkes o parayı vermek istemeyebilir.

Back
X