• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ugg botlar! dünya kadınları ayağından çıkarmıyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi bridetobe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu arada şunu da belirtmek istiyorum Homestore orijinal ugg satıyordu ama sonra nedense satışı bıraktı, şu anda sahte ugg satıyorlar....zaten arkadaki logonun farkından anlarsınız....
uggaustralia.com resmi web sitesidir, oradan bakıp orijinal logoyu vs görebilirsiniz...

giyinmesini bildikten sonra kombinlede uydurduktan sonra bu botlar çok sevimli duruyor bende 3 tane modeli var biri classic tall sand diğeri örgülü olanın grey ve kahverengi olanı yanlız türkiyede home storede satışı vardı geçen sene classic tall modelini 450 tl ye almıştım..sanırım kalktı... fakat türkiyede çok çakması var çakma giymeyenlerden olduğum için örgülü modeli amerikadan arkadaşıma getirttirdim...gayette çok rahatlar ...çokta sewimli duruyorlar ayakta...

Evet Tuti, katılıyorum sana, güzel kombinlerle uydurduktan sonra çok güzel duruyor bu botlar :)
Ben de bayılıyorum ve keşke daha önce alsaydım diyorum :)
Homestore dediğim gibi bu markayı Türkiye'ye ilk getiren mağaza idi, ancak sonra ne olduysa sahte ugg satmaya başladılar....

çok şirin botlar aslında kışın iyi sıcakda tutarlar

Valla bence UGG'lar çoooook şirin duruyorlar, kesinlikle tavsiye ediyorum! ama orijinalini tabii, sahteleri sentetik tüyden yapılıyormuş!

artık ayağımdan çıkarmıyorum, her kıyafeti şık gösteriyor bu botlar...hele hele kot etekle süper oluyor!
kaydirigubbakcemile5

herseyden önce kisin soguk günlerde ayaklari sicacik tutuyor istenilirse yazin dahi kullanilabilir cünkü yazlarida serin tutuyor bu botlar hem yumusacik hemde görünüm olarak cok hos bence...bende 1 tane var ama farkli bir renk daha almayi düsünüyorum

nefret ediyorum herkesin ayağında insanın ayaklarını buz devrinde mamut var ya aynen onun ayaklarına benzetiyor..
Beğenenlere saygım çok ama ben sevmiyorum sevmiceğim :umursamaz:

ilk cikdigi zamnlarda cok gülmsdüm bunlari görünce simdilerde hosuma gitmeye basladi
söyle uzun incecik kizlar giyince özeliklede krem rengini dehset oluyo
3 hafta önce tr deydim aman allhim sanki belediye dagitmis cakmasida gercegide herkesin ayaklarin da yakisdiranida giymis yakisdirmayanida
bide su var genelde cakma giyenlerde görüyorum arka taban tarafi bi tuhaf olmus sanki fos foss diye yrüyo gibi ama orjinlerine laf yok süperler

bence çok rahat ve süperlerrrrr aklınızda bulunsun eğer alacaksanız ugg avusturalianın her yerde çin malı var ben geçen gün ugg boots for all markasını aldım yani bunlar adidas ve nike gibi iki ayrı marka tamamen topuktaki yazılışları farklı benimki ugg diye ayrı yazılıyor altında made in avustralia yazıo diğerlerini biliosunuz ugg yazısında son g ilk g nin altında yazılışı....benim aldıklarım tamamen avustralyadan ithal olduğundan her yerde satılmıyo ve diğerlerine göre çok daha pahalı....herkes alamıyor yani çakması var diyer şikayet edenlere duyrulur çakma giymemek sizin elinizde topuk yazılarındanda çakma giyme ihtimalinizin olmadığı çakması olmayan avusturalya yapımı bişi giydiğinizde belli oluyor zaten...

öyle yağmurda çamurda diğil zzasten zevk için giyceksin bu botları sevdiğinden giycen yoksa karda çamurda hiç bir süet ayakkabı zaten giyilmez catleride görüyoduk zamanında renkleri yağmurdan siyahlaşmış kararmış ayakkabı oluyolardı ...herkeste olanı giymem diolar hemde pahalı...herkeste olan şey ucuzdur giymezsin pahalı dersin giymezsin bahane bulma beğenmedim de geç....

cat ler icin silgiler var benim vardi hic kararmadi birde uzerine spreyini sıkıyordum..hala tertemiz durur..ugg ince uzun kizlarda gercekten guzel duruyor..bende istiyorum..denk gelmedi henuz..burada bulamazsam tr den mutlaka alacam.esim begenmiyor,topuklu seviyor..ama bence cok tarz duruyor giyinmesini bilince...:hulya:

Benim ilk başlarda hoşuma gitmiyordu; ama şimdilerde iyice hoşuma gidiyor. Hatta eşim alacağımdan korkuyor:roflol:

Bej ve tarcin rengini cok makul fiyata (148 $) Amerika'dan getirttim, cok memnunum.şakkıdı

kızlar bende bu botlardan istiyorum fakat orjinalini alcak kadr bütçem müsait değil.şöle 40-50-60-70 civarında taklit fakat güzel ugg nerede bulabilirim?

bence çok rahat ve süperlerrrrr aklınızda bulunsun eğer alacaksanız ugg avusturalianın her yerde çin malı var ben geçen gün ugg boots for all markasını aldım yani bunlar adidas ve nike gibi iki ayrı marka tamamen topuktaki yazılışları farklı benimki ugg diye ayrı yazılıyor altında made in avustralia yazıo diğerlerini biliosunuz ugg yazısında son g ilk g nin altında yazılışı....benim aldıklarım tamamen avustralyadan ithal olduğundan her yerde satılmıyo ve diğerlerine göre çok daha pahalı....herkes alamıyor yani çakması var diyer şikayet edenlere duyrulur çakma giymemek sizin elinizde topuk yazılarındanda çakma giyme ihtimalinizin olmadığı çakması olmayan avusturalya yapımı bişi giydiğinizde belli oluyor zaten...

öyle yağmurda çamurda diğil zzasten zevk için giyceksin bu botları sevdiğinden giycen yoksa karda çamurda hiç bir süet ayakkabı zaten giyilmez catleride görüyoduk zamanında renkleri yağmurdan siyahlaşmış kararmış ayakkabı oluyolardı ...herkeste olanı giymem diolar hemde pahalı...herkeste olan şey ucuzdur giymezsin pahalı dersin giymezsin bahane bulma beğenmedim de geç....

yaw bacı,oriinalini almışsın güle güle giy de,
ne o öyle görmemişler gibi yazmışsın inceden inceye,
çakmayla,gerçeğini millet ayırt edebiliyoda ,parayı nasıl bulacağını bilemiyo belki de .ne dersin.

pahalı dersin giymezsin demişsin,
nasıl giyileceğini de anlat da millet te bilsin.

yaw bacı,oriinalini almışsın güle güle giy de,
ne o öyle görmemişler gibi yazmışsın inceden inceye,
çakmayla,gerçeğini millet ayırt edebiliyoda ,parayı nasıl bulacağını bilemiyo belki de .ne dersin.

pahalı dersin giymezsin demişsin,
nasıl giyileceğini de anlat da millet te bilsin.

kaydirigubbakcemile5

Back
X