• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ugg botlar! dünya kadınları ayağından çıkarmıyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi bridetobe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlarrrr nerdesinizzzzz bi okuyun bi cvp yazın ltfennn :( tek yardımcım sizlersiniz.

chemist sorun neydi yardımcı olim dedim ama ben göremedim :uhm:

hiiiç hemde hiiiç beğenmiyorum çook itici..komik bi görüntüsü var bence yanlış anlamayın arkadaşlar bu benim fikrim zevkler ve renkler tartışılmıyo tabiki:)

kesinlikle çok çirkinler yaa..örgüleri yine neysede ..öteki deri olanlar hiç güzel degil...şimdi bide bunlar kaç paradır kimbilir...

chemist sorun neydi yardımcı olim dedim ama ben göremedim :uhm:

cnm ben bu ugg botları çok beğeniorumda.yalnız gerçeğine o kadar para veremem :) şöle güzel taklit fiyatı uygun 60-70-80 civarı ugg bot nerden bulabilirim demiştim tatlım.

fiyatı ucuz olsa alırdım belki bitane örgülü pembesinden..vede yabancı ülkelerde daha ucuza satılıyo ..çok kaba geliyo bana önü vede benim annem bana bi sene bot almışsa öbür sene fazladan olsun diye bida almaz o yüzden iyi seçmem gerekiyo

cnm ben bu ugg botları çok beğeniorumda.yalnız gerçeğine o kadar para veremem :) şöle güzel taklit fiyatı uygun 60-70-80 civarı ugg bot nerden bulabilirim demiştim tatlım.

pazarda yada internette satılıyo 100 liraya ama sahte olduğu belli oluoyo öyle alma bence yazılar farklı oluyo dikişlerden bile belli ayrıca sahteleri çok terletiyomuş ayakları sağlıksızmış

yaw bacı,oriinalini almışsın güle güle giy de,
ne o öyle görmemişler gibi yazmışsın inceden inceye,
çakmayla,gerçeğini millet ayırt edebiliyoda ,parayı nasıl bulacağını bilemiyo belki de .ne dersin.

pahalı dersin giymezsin demişsin,
nasıl giyileceğini de anlat da millet te bilsin.

kahretsin çok param var görmemişim ohhhalkisalkisalkis walla uğraşıpta cewap veremicem ben milleti bilgilendirdim sahtesini gerçek die okadar para verip almasınlar diye niye alakasız ve alamayacak biri gocundu onuda anlamadım
para var huzur war başka görmemiş diyen var mı cevabı olan
:delphin:

yagmurda sirilsiklam olurlarsa kurumalari bayagi suruo dikkat edin yamurda arkadaslar

hangar da var 16 liraydı sanırsam akannehir ama iyi taklit değildir heralde o paraya. ilk çıktığından beri sevmedim + benim gibi ayakkabılarına olmadık eziyetleri yapan birine göre fazla lükstü. iyice ayağa düşürdüler zaten her gördüğüm çakma gibi geliyor sositososito

ben hiç begenmiyorum bu botları yaaa sengözlerimebaksanab

kızLar kapalıçarşıda 35 milyona arkadaşım aldı geçen gün hiç bir fark yok arkasında yazan yazıya kadar herşey aynı orjinal dediği herkez inandı bende bakıcam bu hafta size resimlerini eklerim

sevmiyorum ayağı çok şekilsiz gösteriyor bence :umursamaz:

yaa herkes çok beğeniyor ama ben birtürlü ısınamadım bu botlara.halbuki ayakkabı delisiyimdir ama

ben çok beğendim bu botları süper rahat gözüküyorlar ama çok pahalı gerçekten
dün incide sordum 350 TL dediler deri olanlarına akannehir akannehir
örgü olanlardan yoktu ama ben kürklü yada örgülü olanlarından tercih ederdim alabilecek olsaydım

Bugün aldım çok şükür bende

bu ayağımda duruşu..

2zi2155.jpg

ve buda onunla birlikte kullanacağım çantam...

2eofhgg.jpg

pasaklım canım deri olanlarını bilmiyorumda örgülüler çok cici gerçekten, bende bunları aldım süet, içi sımsıcacık tutuyor gerçektenn ve ben rahatım açıkcasıı, ve 35 ytl'ye aldım ben yani gerçek değil çakması..zemuszemus.

Son düzenleyen: Moderatör:
yıllar önce de Harley Davidson dalgası vardı, hatta çakmalarını yapmılşardı Harley DaviLson diye kaydirigubbakcemile3 skinny jeanle güzel oluyor ama çok piyasa oldu artık...

Back
X