• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ugradigim haksizlik parasal

Balliciklokma1234

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2019
1.658
605
123
Kizlar selam memurum ayın 15 inde yatmasi gereken 8 bin tl em sekreterin dalgınlığı yüzünden yatmadı. Diğer tüm meslektaşlarıma yattı. 28 kasımdayız ve hala yatmadı. Ne zaman yatacağı belli değil yatınca yine 8 bin olarak yatıcakmış.Ne zaman yatacağı konusunda da bir şey demiyorlar üst kuruma bildirmişler beklemedeymişiz sekreter de bilmiyormuş. Bence oldukça büyük bir mağduriyetim var. Ne düşünüyorsunuz ne yapmalıyım sadece bekliyorum ama artık içten içe çok sinirleniyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bacım ne 8 binmiş ya durup durup buraya konu açıyorsun . Git o zaman nereye şikayet ediyorsan et hepimiz rahatlayalım. Bizi bu kadar darlıyosunuz kimbilir kurumdakilere neler yapıyorsunuz. Şikayet edince onlarda rahat bir nefes alırlar en azından sana değil müfettişe veya amire hesap verirler .

Daha çalıştığınızın 2. Ayında bu kadar stres yapmayın. Bir ay eksik hesaplanır eksik alırsınız sonra yatar, ilerleyen zamanlarda fazla hesaplama yapılıp fazla alırsınız sonra bir Sayıştay denetiminde farkedilir “kamu zararı” başlığıyla sizden geri talep edilir. Böyle şeyler olabilir yani. Benim hep mottom şudur; Benim alacağım olsun da benden alacaklı olmasınlar.

Kizlar selam memurum ayın 15 inde yatmasi gereken 8 bin tl em sekreterin dalgınlığı yüzünden yatmadı. Diğer tüm meslektaşlarıma yattı. 28 kasımdayız ve hala yatmadı. Ne zaman yatacağı belli değil. Yatınca 8720 tl olarak yatacakmış. Kizlar 15 kasımda altının gramı 1815 tl ydi şu an 1872 tl. Ve hala daha param yatmadı. Ne zaman yatacağı konusunda da bir şey demiyorlar üst kuruma bildirmişler beklemedeymişiz sekreter de bilmiyormuş. Bence oldukça büyük bir mağduriyetim var. Ne düşünüyorsunuz ne yapmalıyım sadece bekliyorum ama artık içten içe çok sinirleniyorum.

Sizin için önemli gerekli bir paraysa yetkili kişilere konuyu bildirin. Eğer daha az beklemek istiyorsanız yapacağınız tek şey yetkili kişilere bu durumu bildirmek. Başka bir şey yapılmaz bunun dışında.

Bacım ne 8 binmiş ya durup durup buraya konu açıyorsun . Git o zaman nereye şikayet ediyorsan et hepimiz rahatlayalım. Bizi bu kadar darlıyosunuz kimbilir kurumdakilere neler yapıyorsunuz. Şikayet edince onlarda rahat bir nefes alırlar en azından sana değil müfettişe veya amire hesap verirler .
Kurumdakilere hiçbir şey demiyorum içime atıyorum burda konu açıyorum bi hata yapıldıysa telafi edilmesi için bir şeyler yapılmalı sekreter bana geçen hafta yatar dedi hiç sormadım bugun sordum son durum nedir diye diyo ki bişmiyorum ki tekrar sorayım diyor

Ne düşünelim ki? Üzücü tabi ki mağdur edilmeniz. Ne yapmanız gerektiğini zaten söylemişler, bekleyeceksiniz. Olan olmuş, 2. konu bu çok takıyorsunuz. Bu kadar ah vah edilecek bir şey değil.
Herkesin farklı masrafları bağlı olduğu gününde ödemesi gereken borçları kredileri olabilir:( üstelik memur insan ise hesabı kitabı bellidir bana göre bir mağduriyettir bakkalda çalışmıyordur neticede

Herkesin farklı masrafları bağlı olduğu gününde ödemesi gereken borçları kredileri olabilir:KK43: üstelik memur insan ise hesabı kitabı bellidir bana göre bir mağduriyettir bakkalda çalışmıyordur neticede
8 bin kimine çerez parası, kimine aylık geçim parasıdır elbette küçümsemem. Dar gelirli bile olsa buraya 2. kez aynı konuyu açmanın hiçbir faydası yok ki. Bekle demişler işte. Akıl verilecek bir konu değil yani. En fazla git tekrar sor diyebiliriz.

Son düzenleme:
Kizlar selam memurum ayın 15 inde yatmasi gereken 8 bin tl em sekreterin dalgınlığı yüzünden yatmadı. Diğer tüm meslektaşlarıma yattı. 28 kasımdayız ve hala yatmadı. Ne zaman yatacağı belli değil. Yatınca 8720 tl olarak yatacakmış. Kizlar 15 kasımda altının gramı 1815 tl ydi şu an 1872 tl. Ve hala daha param yatmadı. Ne zaman yatacağı konusunda da bir şey demiyorlar üst kuruma bildirmişler beklemedeymişiz sekreter de bilmiyormuş. Bence oldukça büyük bir mağduriyetim var. Ne düşünüyorsunuz ne yapmalıyım sadece bekliyorum ama artık içten içe çok sinirleniyorum.

Diğer konunuzun üzerinden devam edebilirsiniz

Geçen gün yine açtınız konuyu, ne kadar abarttınız ya tamam hata olmuş yatıracağız demişler işte. Buradakiler nerden bilsin ne zaman yatırılacak. İllaki yatıracaklar

Sekreter niye sizin maasinizi unutuyor? Tahakkuk / personel / mutemetlik gibi bir biriminiz yok mu? Maasinizi bu 3 birimden biri halleder?

Ayrica zaten 8750 olarak yatirip farkini halledeceklermis?

Back
X