asortik1 Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Ocak 2016 244 103 103 17 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi asortik1 #1 evett başlıktada okuduğunuz gibi aynen böyle söyledi! kaba olduğundan mı yoksa sevmediğinden mi böyle anlayamadım. sizce ?
evett başlıktada okuduğunuz gibi aynen böyle söyledi! kaba olduğundan mı yoksa sevmediğinden mi böyle anlayamadım. sizce ?
Ming Shu Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 11 Ekim 2019 242 328 18 17 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi asortik1 #2 Uğraşması değildir, parasıdır o parası. Çiçek dalında güzeldir deyip, almamazlık etse, hadi neyse. Uğraşma ne alaka? Sanki buketi kendi bağlıyor.
Uğraşması değildir, parasıdır o parası. Çiçek dalında güzeldir deyip, almamazlık etse, hadi neyse. Uğraşma ne alaka? Sanki buketi kendi bağlıyor.
H HassasPanda Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 30 Aralık 2018 436 571 23 17 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi asortik1 #3 asortik1 .!.: evett başlıktada okuduğunuz gibi aynen böyle söyledi! kaba olduğundan mı yoksa sevmediğinden mi böyle anlayamadım. sizce ? Genişletmek için tıkla... Param yok diyememiş, alamam demek de gücüne gitmiş, bu şekilde kendini ifade etmiş. Maddi bir meseledir.
asortik1 .!.: evett başlıktada okuduğunuz gibi aynen böyle söyledi! kaba olduğundan mı yoksa sevmediğinden mi böyle anlayamadım. sizce ? Genişletmek için tıkla... Param yok diyememiş, alamam demek de gücüne gitmiş, bu şekilde kendini ifade etmiş. Maddi bir meseledir.
D dgdln Guru Kayıtlı Üye 7 Ocak 2019 11.736 21.549 348 17 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi asortik1 #4 Bence ne kaba olduğunu ne de sevmediğini gösterir.
Hyperborea17 Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Ocak 2019 1.988 4.061 133 18 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi asortik1 #5 Bence de solacak bir çiçek için o kadar para vermek yanlış. Bana saksı çiçeği almıştı)) 1 sene oldu yapraklarını budadım)
Bence de solacak bir çiçek için o kadar para vermek yanlış. Bana saksı çiçeği almıştı)) 1 sene oldu yapraklarını budadım)
tomvejerry Love is.. <3 Kayıtlı Üye 7 Ocak 2011 6.828 4.295 373 18 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi asortik1 #6 Cicek almasi sart olan bir durum mu vardi? Hani cicek al getir dediniz de mi alamadi? Anlamadim pek detay vermemissiniz. Hani mesgul oldugu icin cicek almayi mi unuttu yoksa sizinle bulusmalara hic cicekle gelmiyor ondan mi sikayet ettiniz anlamadim
Cicek almasi sart olan bir durum mu vardi? Hani cicek al getir dediniz de mi alamadi? Anlamadim pek detay vermemissiniz. Hani mesgul oldugu icin cicek almayi mi unuttu yoksa sizinle bulusmalara hic cicekle gelmiyor ondan mi sikayet ettiniz anlamadim
K Karmagul Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Nisan 2017 1.878 1.195 133 20 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi asortik1 #7 asortik1 .!.: evett başlıktada okuduğunuz gibi aynen böyle söyledi! kaba olduğundan mı yoksa sevmediğinden mi böyle anlayamadım. sizce ? Genişletmek için tıkla... Bu ne detay yahu. Küçüksünüz galiba, oh hayat size güzel. Ayrıntıya takılma derim.
asortik1 .!.: evett başlıktada okuduğunuz gibi aynen böyle söyledi! kaba olduğundan mı yoksa sevmediğinden mi böyle anlayamadım. sizce ? Genişletmek için tıkla... Bu ne detay yahu. Küçüksünüz galiba, oh hayat size güzel. Ayrıntıya takılma derim.