Uğur böceğim ,miniciğim, artık 1 yaşında...

nesquik_24

Deniz Bebeğin Annesi
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2008
1.578
2
116
40
İstanbul
Bugün bizim en mutlu günümüz çünkü...
senin,yanımda ilk kez nefes alıp,gözlerine baktığım ve ilk kez göz göze ağladığımız o gün BUGÜNDÜ...BUGÜN senin doğum günün...DENİZ seni dünyaya getirdiğime pişman etmeyip seni dünyanın en mutlu çocuğu yetiştireceğime,her sözüne ve düşüncene saygı gösterip seni daima dinleyeceğime ve mutlu olabileceğin herşeyi elimden geldiği kadar yerine getireceğime SÖZ VERİYORUM...Hayat sana yüzün kadar güzel ve ADİL,gülücüklerin kadar bol ŞANS versin BONCUĞUM...Seni oya gibi özene bezene yaratan RABBIM yanımdan ayırmasın,seni de bensiz bırakmasın...Sen gülerken mutluluktan ağlayacak ilk kişi BENİM -ANNEN-:nazar::nazar:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

iyi seneler uğur böceğine.. anne ve babasıyla nice mutlu yıllara
alkisalkisalkis alkisalkisalkis

oy allahım benim paşam büyümüş tamda damatlık olmuş :) annecin ve babacınla beraber upuzun bir ömür diliyorum sana denizcim..mutlu,sağlıklı ,huzur dolu bir ömrün olsun..ne mutlu ki sana annenin ve babanın sevgisi çağlıyor senin için...allahım sizi hiç ayırmasın..

tekrar buradanda nice senelere deniz paşasına maşallah size aile boyu ömür boyu yüzün gülsün inşallah deniz bebek

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

iyi seneler uğur böceğine.. anne ve babasıyla nice mutlu yıllara alkisalkisalkis alkisalkisalkis

çok teşekkrü ederim sağolun

allahım analı babalı büyütsün.nice nice yaşlarınıda görürsünüz işallah.
işallah çok sağolun...teşekkürler...

oy allahım benim paşam büyümüş tamda damatlık olmuş :) annecin ve babacınla beraber upuzun bir ömür diliyorum sana denizcim..mutlu,sağlıklı ,huzur dolu bir ömrün olsun..ne mutlu ki sana annenin ve babanın sevgisi çağlıyor senin için...allahım sizi hiç ayırmasın..

evet aynen çağlıyoruz valla :))) gündüzde ana oğul çağlaşıyoruz :))) çok sağol elvancım...

ne güzel bir mutlulukk ya allah saim etsinnkaydirigubbakcemile4

işallahh..Allah isteyen herkese taddırsın işallahhhh...
Mutlu yillar denizimizede benimde oğluşumun doğum günü bugün allah herkese göstersin

sizde sağlıklı mutlu nice yaşlar diliyorum....

tekrar buradanda nice senelere deniz paşasına maşallah size aile boyu ömür boyu yüzün gülsün inşallah deniz bebek

çok teşekkrür ederim....işallah canım...sizinde hep yüzünüz gülsün :))
Ni ce seneleree... ALLAHIM uzun yıllar uzun bir ömur nasip etsinnn ...

aminnnnnnnnnnnnnn...işallah..çok teşekkürler sağolun...

:enbuyukkk::sm_cool:

Back
X