- 18 Aralık 2014
- 799
- 369
- 123
- 32
- Konu Sahibi Napicagimi Bilmiyorum
-
Iyide saklamadimki... hersey zaten ortadaGerçeği anlatırdım .Sonradan öğrenilen şeylerin telafisi yoktur
DemissinizBu is patlak vericek diye cok korkuyorum.
Amcanızın Kız Kardeşi Halanız Oluyorsa, Dayınızın Tek Kız Kardeşi Sizin Neyiniz OlurKim kiminle sevgili kim nisanli valla anlamadim
Bu kadar iliskiler yumagi icinde korkmak cok normal.
Hahahaha kiz valla anlamadimAmcanızın Kız Kardeşi Halanız Oluyorsa, Dayınızın Tek Kız Kardeşi Sizin Neyiniz Olur
Hadi bilin bakalım:)))))
Konuya gelince ne alakası var bırakın eğer samimiler devam etsinler
Konuyu okuyunca ilk aklıma gelen şey ;
gerçekten nişanlısını seven , güvenen ve bu hisleri karşılıklı olan bir kadının aklına bunlar gelir miydi ?
Korkularınız geçmişin artçısı değilse bu ilişkiyi bir kere daha düşünün .
Aynen o kisi benimGeçenlerde buna benzer bi konu açılmıştı nişanlımla aram bozuldu bu sebepten falan kayınpeder ben senin yanındayım demiş o sizmiydinizbi görüşsünler bakalım olay nasıl gelişecek
Beni ilgilendirmiyor zaten sevgilim izin vermiyor iliskilerineSenin bir açığın yoksa yada hala o adamda gözün yoksa boşver herkes istediğiyle gezer ki.
Hahahaha kiz valla anlamadimbenim devreler yanmis yeminle.
Konu sahibi genc yasina pek cok sey sigdirabilmis bravo ne diyeyim. Biraz dinlenmek yok hemen ondan ayrilayim buna gideyim,eski sevgilimin bilmemnesi simdikinin bacisiyla vs vs offff
Benim sucum yokken olmicak seyler basima geliyor.Demissiniz
Ondan şeettim
Ben arkadaslarimin konusdugu cocuklara selam dahi vermiyen birisiyim. Böyle bir durumun icine düsürdü beni.görümden biraz midesiz galiba...
Ben arkadaslarimin konusdugu cocuklara selam dahi vermiyen birisiyim. Böyle bir durumun icine düsürdü beni.
Benim sucum yokken olmicak seyler basima geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?