öyle düşünme benceCok yoruldum artık esim yine isten cikartildi cok borcumuz var ne yapicagimi bilmiyorum evlendikten sonra benim memleketime tasindik ama 2 defa isten cikartildi. Bana burasi ugursuz geldi diyor icim sıkılıyor nasil yapicam nasil edicem bilmiyorumevliligimizi bu isten cikarilmasi cok etkiliyor ben destek veriyorum ama olmuyor gercekten bu şehir bize ugursuz mu geldi cocugumuda kaybettim bilmiyorum ah
taşının o zaman değişiklik iyidir ,daha iyi iş imkanları olan bir şehreCok yoruldum artık esim yine isten cikartildi cok borcumuz var ne yapicagimi bilmiyorum evlendikten sonra benim memleketime tasindik ama 2 defa isten cikartildi. Bana burasi ugursuz geldi diyor icim sıkılıyor nasil yapicam nasil edicem bilmiyorumevliligimizi bu isten cikarilmasi cok etkiliyor ben destek veriyorum ama olmuyor gercekten bu şehir bize ugursuz mu geldi cocugumuda kaybettim bilmiyorum ah
işten cıkarılma sebepleri nelerdir Acaba esinizde mi bi sıkıntı var iş konusunda
öyle düşünme bence
her insanın hayatında böyle sıkıntılar, dönüm noktaları olur
önemli olan yeniden yılmadan baştan başlayabilmek ve yuvayı ayakta tutabilmek
eşin varHaklisiniz ama turunacak bi dalim olsa
Bol bol dua edin.
Her karanligin cikisi vardir.
Umarim her sey yoluna girer.
Bütün bunlar bi imtihan. Olacaksa her yerde olur. Allah yardımcınız olsun.
Dusunuyorum artiktaşının o zaman değişiklik iyidir ,daha iyi iş imkanları olan bir şehre
Haklisiniz ama evlendgimizden beri hersey okadar kotu gttiki yinede sarildik ama benim artik sanki guclu olmaya takatim yokUğursuzluk demek yanlış olur bence. Hemen hemen herkesin başından geçmiştir maddi sıkıntılar.
Borçlar bi şekilde ödenir.. huzurunuzu kaçırmayın sağlık olsun.
Uğursuzluk yoktur, aksilikler bazen üstüste gelir o kadar... Eğer imkan varsa eşinin istediği bir şehri tercih edip orda deneyin isterseniz, o şehirden soğumuşsanız farkında olmadan işini yapmak istemiyor olabilir.
Sizden önemli değil yani şehir, birlikte olmanız önemliyse değişin gitsin şehri.
eşin var
rabbim bı kapıyı kapatırsa bi kapıyı acar üzülmeyin.ımtihan dünyası böyle düsünün herkes bi seyle sınanıyor bu hayatta
zarar görmesini engellemek sizin elinizdecok şükür iNŞALLAH sevgimiz bu zorluklarda zarar gormezgormez dimi
öyle haklisiniz bu duruma cok sukur ALLAHIMA atlatiriz degilmi cok yorgunum
İnşallah. Allah ferahlık versin.AMIN ALLAH razi olsun imtihanlari atlatirirz hayrsyla INŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?