uğursuzum, elimi attığım herşeyde bir pürüz çıkar offf diyen varmı içinizde??

gazeldustubaglara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
10.411
2.199
slm kızlar, çok sinirliyim o yüzden direk konuya girmek istiyorum patlayacağım yani...
hayatta her zaman şansız biri olarak bildim kendimi... çok şükür sağlığım yerinde eşim çocuğum ve birçok şey için binlerce şükrediyorum, o ayrı..
ama yıllardır her olayda her durumda neden böyle oluyor anlamıyorum, :KK43:
her elimi attığım şeyde bir sorun, her niyetlendiğim işte bir pürüz çıkıyor.. hani çok istersen olmaz derler ya, öyle değil benimki.. çok istemesem de oluyor bu.. önemsiz bişey bile olsa işin içinde ben varsam mutlaka sıkıntı vardır orda :KK61:
mesela bir şey almaya giderim en basitinden örnek, ya bitmiştir, ya alacağım şeyde önceden olmayan bir sorun o anda oluverir...
ehliyete yazıldım, ben derslere gittiğimde çocuğa eşim bakacaktı birkaç saat... az önce öğrendim ki senelerdir o saatlerde boş olan eşimin kursu başladı... mesleki bir kurs.. yani neden onca zaman dururken tam ben yazılınca kursa...
DGS ye hazırlanıyorum nasipse, senelerdir tekdüze sorunsuz giden sınav sistemine bu sene , birçok sorun çıkardılar... neden? ben gireceğim ya, sorunsuz olsa şaşırırdım zaten...
geçenlerde bi arkadaşımın halledilecek bi işi vardı, daha önce diğer ortak arkadaşımıza rica etti, sorunsuz halletti kız, bu sefer onun işi varmış benden istedi, tamam dedim gittim, okadar problem çıktı ki, hiç olmayacak şeyler yani.. bana denk gelir hep... yahu gökten kasnak yağsa, bi tanesi benim başıma geçmez...:KK61:
bu ve buna benzer yüzlerce örnek verebilirim, neden hep böyle.. elim mi uğursuz, bende mi sorun var..
duayı eksik etmem dilimden, nasibe kısmete çok inanan biriyim... ama neden bana hep böyle oluyor...
varmı fikri olan?

Ben de genel itibariyle öyleyim. Yani ah vah deyip kendi enerjimi düşürmiyim diyorum ama inanır mısın bu kadar olumlama yapmama ragmen illa bi bağ dolanıyo ayağıma. Özellikle de işim konusunda. Yav arkadaş insan girdiği sektörü mağazayı kurutur mu yaaa?!! Bak ay sonu bulundugum magaza kapanıyo ve yine işsiz kalıyorum. En basiti bu. Daha örnek vermeye kalksam daha neleeerr neler :KK43:

Ben de genel itibariyle öyleyim. Yani ah vah deyip kendi enerjimi düşürmiyim diyorum ama inanır mısın bu kadar olumlama yapmama ragmen illa bi bağ dolanıyo ayağıma. Özellikle de işim konusunda. Yav arkadaş insan girdiği sektörü mağazayı kurutur mu yaaa?!! Bak ay sonu bulundugum magaza kapanıyo ve yine işsiz kalıyorum. En basiti bu. Daha örnek vermeye kalksam daha neleeerr neler :KK43:

diğer arkadaşları bilemiyorum ama yaşadığın özellikle iş konusundaysa, ben böyle durumlarda Allah'ın bizi zorla farklı yollara kanalize ettiğini düşünüyorum...
daha hayırlı birşey için
veya daha hayırlı bir gelecek için
bizzat yaşadım, başka yaşayana da şahidim...
bence bunu bir düşün, acaba başka bir şey mi yapmam gerekiyor, başka bir alan mı, bir kurs mu nedir diye etrafında olanı biteni bir düşün...

aynı şey başıma geldi, çalıştığım yer senelerce ayakta kalmış ilerlemiş iken, ben işe girdim beş ay sonra battı, başka bi şşirkete satıldı.. ve bizler işten çıkartıldık :KK43:
başka bi işe girdim o dönem, çalıştığım yerin patronunun oğlu yasadışı iler yapmış yurtdışına kaçmış, devlet şirkete el koydu, ordan da çıktım...
bunlar falan artık şaşırtmıyor beni :KK43:

benimde işlerim böyle ilerler o yüzden seni çok iyi anlıyorum aksilikler peşimi bırakmaz
ama kimisine bakıyorum işler sorunsuz ilerliyor
olmayacak işleri oluyor
yani her yere tırnaklarla kazımak kimisi gibi önümüze düşmüyor sanırım

saldım çayıra mevlam kayıra olarak yaşayanların işi rast gidiyor iyice emin oldum ben...
öyle olmak lazım, ama olmuyo işte :KK43:

Foruma girerken dikkatli girseydin.. forumdan da olmayalım :)))

Şaka maka.. pozitif düşün hep.. olumsuz her şeyde ben böyle olduğum için böyle oldu diye şartlandırma kendini.
Güne başlarken mutlaka "Bugün de çok iyiyim" diyerek başla.

canım her an site çökebilir uyarayım yani :KK70:
pozitf düşünüyorum besmele ile başlıyorum, bu sefer sorun olmayacak diyorum ama yok.. pozitif düşünürken bile negatif yükleniyor enerjiler etrafa :)

diğer arkadaşları bilemiyorum ama yaşadığın özellikle iş konusundaysa, ben böyle durumlarda Allah'ın bizi zorla farklı yollara kanalize ettiğini düşünüyorum...
daha hayırlı birşey için
veya daha hayırlı bir gelecek için
bizzat yaşadım, başka yaşayana da şahidim...
bence bunu bir düşün, acaba başka bir şey mi yapmam gerekiyor, başka bir alan mı, bir kurs mu nedir diye etrafında olanı biteni bir düşün...

canım önemli işler olsa razıyım, kısmet der geçerim üzerinde durmam, ama çok basit bişey bile olsa. herşeyde her yaptığım şey pürüzleniyor :KK43:

aynı şey başıma geldi, çalıştığım yer senelerce ayakta kalmış ilerlemiş iken, ben işe girdim beş ay sonra battı, başka bi şşirkete satıldı.. ve bizler işten çıkartıldık :KK43:
başka bi işe girdim o dönem, çalıştığım yerin patronunun oğlu yasadışı iler yapmış yurtdışına kaçmış, devlet şirkete el koydu, ordan da çıktım...
bunlar falan artık şaşırtmıyor beni :KK43:

saldım çayıra mevlam kayıra olarak yaşayanların işi rast gidiyor iyice emin oldum ben...
öyle olmak lazım, ama olmuyo işte :KK43:

hatta psikolojide adı var kendini gerçekleştiren kehanet diye
hep bu iş olmayacak zaten benim işlerim rast gitmez deyince gerçekten öyle olmaya başlıyor
benim de çok istediğim şeyler olmazken çok yakmadıklarım oluyor
demek ki biraz relax olmak lazım

Bu şekilde sürekli düşünüp daha da çok çekmeyin üstünüze negatif enerjiyi şanssız birisiniz sanırım o yüzden tüm aksilikler sizi buluyor dua edin karşınıza çıkan engeller sizi yolunuzdan etmiyor sadece o yola ulaşmak biraz daha zaman alıcı oluyor ama istediklerinizi elde ettiğiniz de daha da kıymetli oluyordur öyle değil mi ? :)

Ben alıştım artık. Olay basit isyan etmiyorum. Helede heves ettiyse abowwww imkansız olması. Ben öğrenciykrn kadın beni fotokobi odasından kovmuştu senin işin rest gitmiyor makinayı bozuyorsun diye... o gün bu gün barışığı kendimle:))

canım her an site çökebilir uyarayım yani :KK70:
pozitf düşünüyorum besmele ile başlıyorum, bu sefer sorun olmayacak diyorum ama yok.. pozitif düşünürken bile negatif yükleniyor enerjiler etrafa :)
O zaman En Büyük KK :KK70::KK70:

Bir söz varya " Bir şey olmuyorsa, ya olmaması gerektiği içindir ya da daha iyi olacağı içindir."
olumsuzluklarda aklına gelsin hep daha iyi olacağına şartlandır kendini :)
Umarım en kısa sürede atlatırsın

slm kızlar, çok sinirliyim o yüzden direk konuya girmek istiyorum patlayacağım yani...
hayatta her zaman şansız biri olarak bildim kendimi... çok şükür sağlığım yerinde eşim çocuğum ve birçok şey için binlerce şükrediyorum, o ayrı..
ama yıllardır her olayda her durumda neden böyle oluyor anlamıyorum, :KK43:
her elimi attığım şeyde bir sorun, her niyetlendiğim işte bir pürüz çıkıyor.. hani çok istersen olmaz derler ya, öyle değil benimki.. çok istemesem de oluyor bu.. önemsiz bişey bile olsa işin içinde ben varsam mutlaka sıkıntı vardır orda :KK61:
mesela bir şey almaya giderim en basitinden örnek, ya bitmiştir, ya alacağım şeyde önceden olmayan bir sorun o anda oluverir...
ehliyete yazıldım, ben derslere gittiğimde çocuğa eşim bakacaktı birkaç saat... az önce öğrendim ki senelerdir o saatlerde boş olan eşimin kursu başladı... mesleki bir kurs.. yani neden onca zaman dururken tam ben yazılınca kursa...
DGS ye hazırlanıyorum nasipse, senelerdir tekdüze sorunsuz giden sınav sistemine bu sene , birçok sorun çıkardılar... neden? ben gireceğim ya, sorunsuz olsa şaşırırdım zaten...
geçenlerde bi arkadaşımın halledilecek bi işi vardı, daha önce diğer ortak arkadaşımıza rica etti, sorunsuz halletti kız, bu sefer onun işi varmış benden istedi, tamam dedim gittim, okadar problem çıktı ki, hiç olmayacak şeyler yani.. bana denk gelir hep... yahu gökten kasnak yağsa, bi tanesi benim başıma geçmez...:KK61:
bu ve buna benzer yüzlerce örnek verebilirim, neden hep böyle.. elim mi uğursuz, bende mi sorun var..
duayı eksik etmem dilimden, nasibe kısmete çok inanan biriyim... ama neden bana hep böyle oluyor...
varmı fikri olan?

negatif enerji menerji zırvalamıcam. basbayaa şanssızsınız... o_O

belki hayatınızda hiç çözemediğiniz çözmeye cesaret edemedğiniz bi sorun vardı ve ondan kaçtınız şimdi de sizi takip ediyor... olabilir yani...

K.K. icinde mi onlem alsak napsak:KK48:Ben degil de kizkardesim oyledir.Elini attigi her is kurur tabiri caizse.acikogretime girdi,sinava girmek vs daha zorlasti.ehliyet sinavina girdi kazandi ama hala alamadi ehliyetini.bi yere arkadaslariyla gezmeye gidecekti,babamda hayatta izin vermeyen insanlardandir.ilk defa kiza izin verdi,hava gunluk guneslikken yol kardan kapanmis:110:bu ve bunun gibi bir suru sey.bende saldim cayira bi tipimdir,her isim bi sekilde rast geliyor yani:KK48:

Sadakanın gücüne çok inanırım. Kesinlikle hep verin ve bir kan akıtın yani Kurban kesebilirsiniz Allah rızası için..

elimizden geldiğince sadaka vermeye çalışıyoruz, aralık ayında iki tane adak kurbanı kestirdik.. eşimle benim adağımız vardı... ama bende bir sorun var gibi hissedyorum :KK43: enerji denen şey gerçekten varmı bilemiyorum, bu konuda fikrim yok, ama sanırım benden kaynaklı.. hani bazı insanlar istemeden nazar değdirir ya, sanki onlar gibiyim.. üzerimdeki enerjinin negatifliği benim içinde olduğum herşeye yansıyor mu acaba?? :KK43:
dün gece aile dostlarımız olan birileriyle yazın nasipse tatile gidelim diye planladık, birkaç saat sonra onlar maddi olarak büyük bir sıkıntıya girdiler :KK57:
hiç olmadık biryerden borç kalmış üzerlerine... ve tatil hayali suya düştü, gidemeyeceklerini söylediler...eşime dedim ben varım ya ondandır diye :KK61:
bu durum beni çok yıpratıyor, üzülüp hasta oluyorum resmen :KK43:

X