- Konu Sahibi pink_panther
-
Arkadaslar,
28 yaşındayım ve ilkokul yıllarından beri bu göz çukurları ve morarmalarından çok çektim. Özellikle hastamısın, yorgunmusun vs vs. şeklinde yapılan yakıştırmalarda cabası. Bu konuda çok araştırdım. Özellikle doğal yöntemler malesef kalıcı olmuyor geçici çözümler sunuyor. Çünkü zamanla metabolizmamızın beklentileri değişiyor. Özellikle 30 yaşından sonra sıkıntılar artıyor. Benim morarmalarım 25 yaşımdan sonra arttı ve çukurlarda aynı oranda. Artık çarem yok derken estetik operasyon olarak gözaltı doldurma yöntemini öğrendim. Bu göz altı çukurlarını yüzde yüz göz altı morluklarını da yüzde 70 ila 80 arasında kimi kişilerde de yüzde 100'e varan oranlarda düzeltiyor.
Önümüzdeki bir kaç ay içinde operasyona gireceğim sonuçlarını sizinlede paylaşırım. Allah başka hastalıklar vermesin ama insan taktı mı takıyor işte.
Hepinize sevgiler.
cnm dolgu yaptırdınmı göz altlarına???
ben b11 ay önce yptırdım çok memnunum yılı ay başında yeniletecegim çukur sorunu olan herkese tavsiye ederim
canım nerede nasıl yaptırdın kalıcılığı ne kadar ve etkısı gecınce nasıl bır goruntu oluyor lutfen paylasırmısın bızmle
ben adana'da yaşıyorum burda yaptırdım başka bir sayfada(yüz estetigi-gözaltı için estetik yaptıran var mı başlıgında)uzun uzun anlatmıştım ordan okuyabilirsin
atla araba degil pıt pıt iki dolgu bir yıl rahat ettim çukurluk doldu bitti gitti
Bende de hem morluk hemde çöküklük var yüzüm pürüzsüz ama gozlerimde de sorun olmasa .
İnsanda güzel olan yüzdür . Yüzde güzel olan ise gözdür. Öğrenci olduğum için suan estetik olarak dolduramayacagım için bende arı sütü polen balını aldım. Yine burda kullanan arkadasın yazısını okudugum gibi 15 gun uyguladıktan sonra etkı edıp etmedıgını sızlere aktarırım.
mrveva verdiğin maskenin yapılışı kolay bende arı sütü polen balını 15 gün kullanayım eger bir sonuç görmez isem senin verdiğin maskeyi uygulayacagım. Daha yeni basladım pozitif düşünüyorum önce cildimi Garnier 3ü bir arada(Temizleme, Peeling, Maske) ile temizleyip üzerine uyguluyorum 20 dk falan bekletiyorum. aktar bana bağışıklık sistemini düzenler sabah akşam aç karnına içilğir demişti ilk gün cırcır oldum karnım biraz ağrıdı kardeşimde ilk içişinde karnı agrımıştı. Bakalım devam edecek mi gelişmeleri aktaracağım.
Bendeki Arı sütü polen balı karışımı 12.000 mg buarada.
merhabalar
oldukça fazla gözaltı çöküklüğüm vardı.
insanlar sürekli hastamısın? çok mu yorgunsun gibi sorular soruyordu.
uzun araştırmalar sonunda gözltı dolgusu yaptırdım. kesinlikle işlem yapıldığı belli olmuyor.
kendimi çok dingin hissediyorum ve aynayla barıştım. herkese tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?