ulan kilolar siz mi yamansiniz ben mi?

evsizmutsuzcocuksuz

O işler öyle olmuyor ustaaa!!!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2015
116
101
36
Merhabalar bayanlar :KK45:
Ben yeni uyeyim ve kendimi biraz daha motive amacli actim bu konuyu.biraz kendimi tanitayim sizlere..
Ben 21 yasinda 170 boyunda ve tam tamina 112 kilo bir siskoyum :) kendisiyle barisik sifatinin vucut bulmus haliydim ta ki 1 ay oncesine kadar.kiloma falan filan bakmaz suslenir puslenir kendimi de begenirdim ama artik sagligim elden gidiyor ve ben bu halimden cok sıkıldım.1 ay once adet duzensizlihlgiyle doktora gittim ve pko ve insulin direncim oldugu cikti ilaca basladim.buraya yediklerimi yazarak biraz olsun motive olmak istiyorum ve benim gibi olanlardan destek almayi.. benim isim oyle 3 5 kg luk degil anladiginiz uzere.uzun soluklu ve en az 40 kg vermek hedefim bu genc yasimda sagligimdan olucam cunku boyle devam ederse..yenecem su nefsimi de gobegimi de :KK54: hadi Bismillah :KK28:

17.07.2015.........115.8 kg
14.08.2015.........111.7 kg
25.08.2015.........111 kg
30.08.2015.........110 kg

Son düzenleme:
Dun yediklerimle baslayayim

Kahvalti

1 dilim ekmek
Salatalik maydonoz
1 yumurta
2 dilim peynir
Ve 1 tane biber kizartmasi :KK12:

Oglen

2 kepce yayla corbasi
1 dilim ekmek

Aksam

6 adet izgara kofte
Salata ekmek

Aralarda 1 meyve ve yarim bardak sut iciyorum gunde 3 defa onlari yazmiyim tekrar tekrar :KK53:

Bugun yediklerim

Sabah

1 yumurta
3 dilim peynir
Sekersiz cay
3 tatli kasigi tahin pekmez
1 dilim ekmek

Ogle

3 kofte buyuklugunde izgara et
Cok az lavas ekmek
Domates salatalik

Aksam

Fasulyeli pilav 6 kasik
2 kase cacik ve yesil biber

Aralarda
2 elma 1 bardak sut 2 kepekli cubuk kraker 2 kuru kayisi 1 kutu hazir kakolu puding

Bu gunluk bu kadar sanirim :)

Ben yeni uyeyim ve kendimi biraz daha motive amacli actim bu konuyu.biraz kendimi tanitayim sizlere..
Ben 21 yasinda 170 boyunda ve tam tamina 112 kilo bir siskoyum :) kendisiyle barisik sifatinin vucut bulmus haliydim ta ki 1 ay oncesine kadar.kiloma falan filan bakmaz suslenir puslenir kendimi de begenirdim ama artik sagligim elden gidiyor ve ben bu halimden cok sıkıldım.1 ay once adet duzensizlihlgiyle doktora gittim ve pko ve insulin direncim oldugu cikti ilaca basladim.buraya yediklerimi yazarak biraz olsun motive olmak istiyorum ve benim gibi olanlardan destek almayi.. benim isim oyle 3 5 kg luk degil anladiginiz uzere.uzun soluklu ve en az 40 kg vermek hedefim bu genc yasimda sagligimdan olucam cunku boyle devam ederse..yenecem su nefsimi de gobegimi de :KK54: hadi Bismillah :KK28:
merhaba :KK54: nicknameni görünce dikkatimi çekti topik..sempatik,birşeylerle dalga geçen bir nickname,tabi cidden öyle hissetmedigin sürece :KK66: başarılar dilerim..

merhaba :KK54: nicknameni görünce dikkatimi çekti topik..sempatik,birşeylerle dalga geçen bir nickname,tabi cidden öyle hissetmedigin sürece :KK66: başarılar dilerim..
Ne tesaduf ben de tam sizin konunuzu okuyordum :)) evet dalga gecmek amac oyle karamsar mutsuz degilimdir tam tersi hatta ama digerleri dogru bekarim :)) size de basarilar..

Supersin devam et birakma lutfen cok tatli ifade ediyorsun kendini. Seni okumak güzel olacak:)

Takipteyim cnm basariar saglikla sifa ile ver insallah su serefsiz kilolari :) ahh insallah hepimiz kurtuluruz bu adi serefsiz yaglardannn
Ahaha alemsiniz :) dedigim gibi 3 ayda 30 kilo gibi bi hedefim yok tum hayatim boyunca kilo al ver oyle olsun istemiyorum.bi kerede yavas yavas ama hayat boyu saglikli kalmak istiyorum insallah..

Selam canım,günlüğün hayırlı olsun öncelikle.Bende de pko ve insülin direnci vardı.Hamile kalmakta zordu haliyle.O zaman 103 kiloydum.Sıkı bir diyet ve yürüyüşle 83 kiloya düştüm ve hemen hamile kaldım Allah'ıma şükür oğlumu aldım kucağıma.Neyse hamilelik emzirme şu bu derken bir de bakmışım tekrar 117 kiloya çıkmışım.Yaklaşık 1,5 senedir diyet yapıyorum.Yürüyüş spor yaptığım pek söylenemez.Arada al verlerim oldu.Şuan 81 kilo gibi bişeyim.2-3 kilo verdikten sonra tam 40 kilo vermiş olacağım inşallah.Benim hikayem de kısaca böyle.
Sana yolunda başarılar tatlım.Evlenmeden önce kilo vererek pko işini çözersen iyi olur.Sonra nickini değiştirir evli mutlu çocuklu yaparsın inşallah :KK66:

Son düzenleme:
Selam canım,günlüğün hayırlı olsun öncelikle.Bende de pko ve insülin direnci vardı.Hamile kalmakta zordu haliyle.O zaman 103 kiloydum.Sıkı bir diyet ve yürüyüşle 83 kiloya düştüm ve hemen hamile kaldım Allah'ıma şükür oğlumu aldım kucağıma.Neyse hamilelik emzirme şu bu derken bir de bakmışım tekrar 117 kiloya çıkmışım.Yaklaşık 1,5 senedir diyet yapıyorum.Yürüyüş spor yaptığım pek söylenemez.Arada al verlerim oldu.Şuan 81 kilo gibi bişeyim.2-3 kilo verdikten sonra tam 40 kilo vermiş olacağım inşallah.Benim hikayem de kısaca böyle.
Sana yolunda başarılar tatlım.Evlenmeden önce kilo vererek pko işini çözersen iyi olur.Sonra nickini değiştirir evli mutlu çocuklu yaparsın inşallah :KK66:
Tesekur ederim doktor zaten pko ve indirencinin kardes gibi bisey oldugunu soyledi cogu kadinda ikisI birlikte bulunurmus.zaten dedigim gibi dis gorununumden cok rahatsiz degilim ama su saglik..

Tesekur ederim doktor zaten pko ve indirencinin kardes gibi bisey oldugunu soyledi cogu kadinda ikisI birlikte bulunurmus.zaten dedigim gibi dis gorununumden cok rahatsiz degilim ama su saglik..
Ahan da o dirençli ve kistli insanlardan biri de benim :KK3:
Diyetinde başarılar. Ben Karatay ile guzel bir başlangıç yaptım. Tatil döneminde ucunu kaçırdım ama tekrar aynı düzene geri döneceğim inşallah.

Dunku yediklerim

Sabah

3 dilim peynir
Sekersiz cay
Domates salatalik
3 zeytin
2.5 dilim ekmek

Oglen

1 tabak semizotu yemegi
1 kase yogurt
Lavas ekmek ne kadar yesigimi hesaplayamadm cok degildi

Aksam

Labne peynir
Ceyrek ekmek
1 domates
Cay

Aralarda
1 seftali 3 incir 1 bardak sut tum gun toplami bunlar

Bugun yediklerim

Sabah

1 yagda yumurta
Labne peyniri 2 yemek kasigi kadar
Domates salatalik
Cay
2 dilim ekmek

Ogle daha dogrusu ikindi

1 tabak kisir
Salatalik domates
2 bardak ayran

Aksam
2 elma ve 4 kasik falan tahin pekmez cok tatli krizim tuttu nutella yiyecegime bunu yiyim dedim ama tekrari olmayacak :KK20:

Bugun yediklerim

Sabah

1 yagda yumurta
Labne peyniri 2 yemek kasigi kadar
Domates salatalik
Cay
2 dilim ekmek

Ogle daha dogrusu ikindi

1 tabak kisir
Salatalik domates
2 bardak ayran

Aksam
2 elma ve 4 kasik falan tahin pekmez cok tatli krizim tuttu nutella yiyecegime bunu yiyim dedim ama tekrari olmayacak :KK20:
Güzel gidiyorsun :nazar:

X