ulaşamamak :(

deniz_sea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2010
24
0
36
Ankara
sevgilim çok yoğun ona ulaşamıyorum ve soğumama sebeb oluyor. gün içinde sadece 10-15 dk konuşabiliyoruz oda bu durumdan mutsuz ama iş gereği mecbur. nasıl davranmak gerekiyor hiçbir fikrim yok çok mutsuzum.özlüyorum...

Geçici bi durumsa sabret benimkide 10 saat çalışıyo ama yılbaşına kadar sabretcem mecbur,işsiz güçsüz evde otursa daha mı iyi,inan daha çok üzülürsün dengeyi korumak lazım
Ne işi ve kaç saat çalışıyo

Geçici bi durumsa sabret benimkide 10 saat çalışıyo ama yılbaşına kadar sabretcem mecbur,işsiz güçsüz evde otursa daha mı iyi,inan daha çok üzülürsün dengeyi korumak lazım

yılbaşında evlenecekmisiniz canım
konu sahibi arkadaş hergün 10 dk konuşuon ya oan şükret sen bırak çocuk çalışsın napicen

yılbaşında evlenecekmisiniz canım
konu sahibi arkadaş hergün 10 dk konuşuon ya oan şükret sen bırak çocuk çalışsın napicen

Yok canım yılbaşından sonra firma evlerinin yakınına taşınacak hem çalışma süresi 8 saate inecek ,yeni firmaya eleman yetiştirmke için iş öğretiyorlar hem gidiş 1,5 saat günde 3 saatte yol tutuyo,nerdeyse 12 saatine mal oluyo :sinifsinif: evlilik 2011 ekim yada temmuz gibi kaydirigubbakcemile3

geçici bir durum diil ömür boyu çalışabilir.inşaat mühendisi ve şantiyede çalışıyor hesap kitap derken gece geç saatlere kadar çalışıyor. evlenmeyi düşünüyoruz ama bu durumda nasıl olacak bilmiyorum.

sanırım onu böyle yoğun haliyle kabul etmem gerekiyor veya ayrılıcam.

canim onla konussana bu islerinin hafifleme ihtimali hic mi yok? yanina bi yardimci gelemiyomu yada yetkisi varsa kendi alamiyomu?
tabiki karar senin ama sonradan pisman olma ...

en azından başka sorununuz yok ona dua et bacım sende...
yapcak bişi yok

Bizde akşam 10 dakika konuştuk çoğu zaman konuşmuyoruz bile sürekli mesajlaşıyoruz,ne yapalım geçici bir süre dayancam,seninki iş kolik olmasın bilmiyorumkismile

işkolik sanırım. ikizler burcu. pazar günleri 1 saat falan konuşuyoruz. ama onuda geçtim yanyana gelmemiz 3 ayı buluyor :(

tüm gün heran aradı arayacak modundayım ve bu düşünceden çıktığım anda sevgimden soğuyorum. yoğun olamamaktan korkuyorum yani heyecanımın bitmesinden... o zaman sabit düşüneyim nasıl olsa beni seviyo bende seviyo deip sıradan günümü geçireyim dimi. bazen kafayı yiecek gibi oluyorum işte. şuan işlerim yoğun benimde ama buraya yazıyorum.

tüm gün heran aradı arayacak modundayım ve bu düşünceden çıktığım anda sevgimden soğuyorum. yoğun olamamaktan korkuyorum yani heyecanımın bitmesinden... o zaman sabit düşüneyim nasıl olsa beni seviyo bende seviyo deip sıradan günümü geçireyim dimi. bazen kafayı yiecek gibi oluyorum işte. şuan işlerim yoğun benimde ama buraya yazıyorum.

cok takma cnm iliskilerin gercekligi asklarin buyuklugu boyle durumlarla sinanir
pes etmek herzaman kolaya kacmaktir..
kolaya kacmakta kaybetmektir...

işkolik sanırım. ikizler burcu. pazar günleri 1 saat falan konuşuyoruz. ama onuda geçtim yanyana gelmemiz 3 ayı buluyor :(

işte bu kötü ben böyle bir evliliği göze alamazdım sanırım empati yap biraz,sen ne kadar yoğun çalışsanda sevgilini görmeye her pazar gider miyidin ???

sende mi inşaat sektöründesin?eğer öyleysen bilirsin şantiye işini zor ve ağırdır..
bu nedenle ayrılmayı düşünebilmene şaşırdım, ne kadar zamandır birliktelik?

bende günde 10 dk konuşabiliyorum gün geliyo onuda yapamıyoruz ayda bir kez görebiliyırum oda 1 saat bazen 3 ay görmediğim oluyo vee bu 3 senedir böle ve daha ne akdar sürer onuda bilemiyorum ama dayanıyroum benim için bizim için gecesini gündüzüne katıyo heee tabi arada kavgalar soğumalar oluyo ama geçici şeyler ... sabır et sabırrr

kalpler bir olsun önemli olan, cepten de mi ulaşamıyorsun,nolursa olsun gün içinde kısa da olsa konuşulması gerekir, yada onuda yapamıyorsanız çağrılaşın çağrı atın birbirinize aklımdasın anlamında. 3 ay da çok uzun bir süre, yani ne kadar yoğun da olsa insan sevgilisiyle 3 ayda bir mi görüşür aklım almıyo bu adamları benim bilmiyorumkismile

bazen hafta sonları buluşmak istiyoruz ama sorun oluyor. off nasıl bir hayatmış işin olmaz bundan yakınırsın,işin olur başka sebebler çıkar... o kadar hasretten sonra bunun üstüne askere gidecek bide onun stresini var ve sonra evlilik. burada en büyük korkum evlilik tam tanıyamıorum vakit geçirmem lazım ama birbirimizi seviyoruz.kısmet artık...

Back
X