Ulaşılmaz Kadın Olmak

KivircikBirUye

Catwoman
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2016
143
-307
48
Herkese merhaba,

Bu ulasilmaz insan olmak konusunu bi turlu anlayamiyorum. Sevdigim insani opemiceksem istedigim gibi yaninda rahat olamicaksam niye onunla beraberim ki? Bu konu hakkinda fikirleri olan var mi? Gercekten bi insani seviyosan onu kaybetmemek icin ulasilmaz mi olman gerekiyo? Cunku ben kendim gibi olamayinca hissettiklerimi gosteremeyince yoruluyorum.

Ulaşılmaz olmak öpüşmemek sevişmemek değil
Ama daha tanışır tanışmaz yatağa da girmiceksin adamla herşeyin bir zamanı var
Ulaşılmaz olmak o kişiyi hayatının merkezine koymamakla başlar
Sevgilimiz olunca hep onla msjlaşmak hep onla görüşmek istiyoruz bunu yapmaz ulaşılmaz bir kadın.
Canı istedığinde görüşür konuşur.çünkü ondan ayrı bir hayatı vardır ilgilendiği konular işi vs
Erkekler bu tip kadınlara genelde aşık olur evet ama ilişki sürdüremez pek.korkar.kaybetme korkusu verir çünkü karşı tarafa.

Opersin sarılırsın da koynuna da girmemek lazim.. Malesef ki erkekler koynuna aldigi kizlari birakip bakire aliyor. Cogu yapiyor bunu.. Cok ahlaksizca evet ama yapiyorlar..

O konu da benimde sinirlarim var tabiki de o kadar ileriye gidilmesine bende karsiyim. Bu opme sarilma konusundan bahsetmistim. Ya da iste bi derdin vs oldugunda anlatmak gibi vs. Mesela her dk konusmak yazismak filan bunlar sevgiyi bitirir mi?

Back
X