- 21 Kasım 2017
- 28.757
- 124.611
- 598
Ahsjahsjajja o gece ban nöbeti tuttuk bizOnda banlanmadı bunda mı banlansın hahajaj

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahsjahsjajja o gece ban nöbeti tuttuk bizOnda banlanmadı bunda mı banlansın hahajaj
işte bu da yonetici arkadaşa sorulmali . irandan hemen hemen yabanci sitelerin hepsi filtre . biz vpn kullaniyoruz . bu farkli ip lerin gozukmesine neden ola bilir . bunu basit bir google yapmakla araştirabilirsiniz . her şey sizin kafanizda tesbit olmuş gibi olmaya bilir.
Kuralları okusaydınız bilirdiniz. Her şeyi çok biliyorsunuz yabir kişi bile nasil kilitlenir yardim etmiyor
İnstagram, twitter sandınız herhalde burayı. Kilitleyemezsiniz, admin kilitler gelince.,bir kişi bile nasil kilitlenir yardim etmiyor
Kiz konuyu kitliceksen neden aciyosun? Aciyosan niye kitliyosun bizim burda bi laf var hem ayranim dokulmesin hem …….istiyosun ama olmaz anacim cocuk oyuncagi mi bu? Ayrica bir kisi bile nasil kitleniyor yardim etmiyor demissin arkadasin bitanesi yonetici kitliyor yazmis sen polemik harici yorumlari gormuyosunbir kişi bile nasil kilitlenir yardim etmiyor
Bunu siz yapamazsınız.bir kişi bile nasil kilitlenir yardim etmiyor
Gözü yükseklerde arkadaşın jahahajsj
Saydırıp saydırıp sonra da konuyu kilitleyip bizi burada kudurtacağını düşündü.İnstagram, twitter sandınız herhalde burayı. Kilitleyemezsiniz, admin kilitler gelince.,
Elinde patlamışSaydırıp saydırıp sonra da konuyu kilitleyip bizi burada kudurtacağını düşündü.![]()
Kendi kuduruyor şimdiSaydırıp saydırıp sonra da konuyu kilitleyip bizi burada kudurtacağını düşündü.![]()
Samane’yi Hemşerim Memleket Nire? bölümünden sorumlu yönetici yapsınlar bence.Gözü yükseklerde arkadaşın jahahajsj
VPN kullanıyor heraldeYa sen Almanya’dan yazmana rağmen irandan gelecekmiş gibi davranmamış mıydın?Kazen söylemişti. Hala niye yazıyosun
Düşünerek iş yapanlar sizi istemiyor zaten.ay kilitlemeyi unutmuşum . ben sizden yazdiklarimi duşunmenizi beklemiyorum .sadece duşunmeniz yeter.
İranlı sanırım. İran'dan gelmek istiyordu tepki topladı. Alınmış sanırım gelen yorumlara.Hangi dil bu okuyamadım sonuna kadar. Kimmiş bu arkadaş?