• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ulkenize yerleşecez, yardim lutfen

işte bu da yonetici arkadaşa sorulmali . irandan hemen hemen yabanci sitelerin hepsi filtre . biz vpn kullaniyoruz . bu farkli ip lerin gozukmesine neden ola bilir . bunu basit bir google yapmakla araştirabilirsiniz . her şey sizin kafanizda tesbit olmuş gibi olmaya bilir.

Ben bu yazdiginizi dusunemeyecek ve bilmeyecek zekaya sahip degilim. Emin olun yoneticiler de sizin dusunemediginizi dusunecek zekaya sahipler. O konunuzda da amacinizi sormustum ama israrla devam edyorsunuz.
Size kolay gelsin.

bir kişi bile nasil kilitlenir yardim etmiyor
Kiz konuyu kitliceksen neden aciyosun? Aciyosan niye kitliyosun bizim burda bi laf var hem ayranim dokulmesin hem …….istiyosun ama olmaz anacim cocuk oyuncagi mi bu? Ayrica bir kisi bile nasil kitleniyor yardim etmiyor demissin arkadasin bitanesi yonetici kitliyor yazmis sen polemik harici yorumlari gormuyosun 🤦🏻‍♀️

Vpn kullanıyorsa ip almanya vs diye çıkabilir, İran'da da genelde vpn'den bağlanabiliyorlar çünkü çoğu site yasaklı.
Diğer konunuzdaki tüm yorumları okudum, gördüğünüz gibi burası yerleşmek istediğiniz toplumun küçücük bir örneği.
İnsanlar aşırı gergin ve mutsuz, kimsenin kimseye tahammülü yok.. Özellikle pandemiden sonra daha da beter bir hal aldı buralar, bildiğiniz yangın yeri.. İşsizlik, ekonomik sıkıntılar, eğitim sisteminin her geçen gün daha feci bir hal alması.. Haliyle insanların artık hiç hiç tahammülü kalmadı.. Patlayacak yer arıyoruz. Evet Türkiyenin çok ciddi bir mülteci sorunu var. Adeta çöplük haline geldi ülke. Öncesinde aşırı medeni aşırı refah bir toplum mu vardı? Hayır. Ama biz zaten çok da gelişmemişken mültecilerin akın akın gelmesi bizi daha da dibe çekti.
Şahsen benim dünya görüşüme göre yeryüzü herkesindir, sınırlar izafidir, insanlar istedikleri yerde yaşayabilmeliler özgürce..
Ama toplumu yöneten sistem herkesin refahını ve huzurunu gözetip buna uygun zemin hazırlamalıdır, yoksa harala gürele kapıyı açtık ışığı gören gelsin demekle olmuyor. Devletler ekonomik çıkarları için kendi halkının huzurunu hiç gözetmeden hiçbir önlem almadan ülkeyi mülteci havuzuna çevirdiler. Çok yazık gerçekten, çok üzücü..
Ben sizin yerinizde olsam gelmem. Eğitim demişsiniz, eğitim mi kaldı? Bir öğretmen olarak yazıyorum bunu malesef..
Şartları zorlayıp Avrupa'ya gitmeye bakın derim.

Diğer konuyu da okumuştum ama yorum yapmamıştım . Bunu görünce yazmadan edemedim. Bizim memleketimizin 81 ili de güzeldir bacım . Bursa İzmir İstanbul Ankara Balıkesir Samsun Hatay Mardin Muş …. Ayrım yapamayız senin için şuraya gel buraya gelme ee kaka diyemeyiz. O yüzden siz hiç gelmeyin

Back
X