Ülker "Nimete bu yapılmaz deyip Dido reklamını iptal etti

ağzımın suyunu toplayamıyorum şuan kahveyle ne güzel giderkahve içemiyorum karamda bulamam şimdi insanın canı çikolata isterken kuru kayısı yemesi kadar adaletsiz bişey yok
diyetmi yapıyorsun:)

Herkes kendini pazarlamanın yolunu bulmuş hacı ya

asıl reklam şimdi yapıldı :))

amaç ve sonuç: başarılı

yok canım diyet yapmıyorum bebiş var ya dikkat ediyorum kahveyi kestim hiç içmiyorum. paketli ürünleri yememeye calışıyorum ama canım çok istiyo
tatlım ben evde kurabiye yapıyorum tam buğday unundan,çalışıyorsun belki vakit bulamazsın yapmaya,konularımda var tarifler..
bebişine sağlıklı uzun ömürler dilerim canım..

tatlım ben evde kurabiye yapıyorum tam buğday unundan,çalışıyorsun belki vakit bulamazsın yapmaya,konularımda var tarifler..
tam buğday nunundan evde yapmaya başladığımdan beri abur cubur almıyoruz..iyi oldu ama bunuda çok yesek kilo alıyoruz maalesef..

canım ben anneme çok yakınım en büyük avantajım o işyerine ayrı eve ayrı menüler hazırlıyo bana hergün sağolsun. işyerinde arada atıştırmak için pekmezli tahinli kurabiyeler falan gönderiyo da ben market ürünlerine çok düşkünüm yerini tutmuyo maalesef

ilerleyen yaşlarda aldığın kiloyu veremeyeceyin için mecbur abur cubur yemeyeceksin..30 yaşımdan sonra metobolizmam yavaşladı..genç kızken çok yerdim kilo almazdım ama şimdi resmen kalori hesabı yapıyorum..sadece görüntü için değil sağlık içinde..damar tıkanıklığı vs..kiolo bacaklara fazla yük yapar...

görüntü olarak da önemli aslında ben cok rahatsz oluyorum aldığım kilolardan. bir de aksama kadar işte oturuyorum hareket az. doğumdan sonraya kadar abur cubur isteiğim azalmış olur sanırım uzun süre yemiycem çünkü

sana tavsiyem protein değeri yüksek ye,karbonhitrat az ye böylelilkle 28 kilo verdim..yeşil mercimek,et ürünleri,nohut fasülye salata,bulgur,tam buğdaydan ekmek az olmak şartıyla tabii..muz kiivi portakal..karnın acıkınca meyve ye..leblebi kuru üzüm karıştır acıkınca onlardan ye..doğum sonrası kolay kilo verirsin..

ekmekle çok aram yok zaten evimize hep tam buğday ekmeği alıyoruz. leblebi kuru üzüm yapıyım öyle bi karışım. çok kilo alıcak gibi duruyorum.açlığa dayanamıyorum beslenme uzmanına da gittim ama dediklerini yesem bi bukadar daha olurum sanırım. nasıl yapıcam bilemiyorum

of of.:)oturarak çalışmak en kötüsü kızkardeşimin kocasından biliyorum 165 boyunda 90 küsür oldu..
hareketsiz olduğun için daha az beslenmelisin beslendiğin zamanda sağlıklı yemek durumundasın..ev iş arası mesafe nasıl..30 dakika yürümen şart en az...

küçük yerde yasıyorum evimle işim arası 10 dk. sabah mecburen arabayla çıkıyorum yürümek zor geliyo öğlen belki yürüyebilirim ama hergün erteliyorum.yorgun oluyorum hep. maalesef sürekli oturduğumuz için daha cok yeme ihtiyacı duyuyoruz elimizin altında bişeyler oluyo sürekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…