Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederim Allah razı olsun Yok hayır halen kalamadım siz kaldınızmi gebemerhaba çok zaman geçmiş ama sağlığınız nasıl acaba gebe kaldınız mı ilacı bıraktınız mı
İnşallah inşallahtez zamanda rabbim nasip etsin inşallah isteyen herkese
Çok geçmiş olsunboş gebelik geçirdim bi tane ocakta düştü kendisi 8 haftalıktı deniyoruz hala
teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
şu an hangi ilçları kullanıyorsunuzÇok geçmiş olsun
Tam bende size onu soracaktım ben normalde sabah öğle akşam pentasa kullanıyorum Imuranida sabah akşam kullanıyordum doktor biraktirmisti Siz ney kullanıyorsunuz ve hangi öğünlerdeşu an hangi ilçları kullanıyorsunuz
pemtasa kullandım çok güzeldi çok iyiydim o dönemde ama bende içersindeki mesalizin yan etki yapıyor aynı şekilde salmiden de kullanamıyorum o yüzden salozopyrin diye bir ilacı idareten kullanıyorum imuran ıda gebe kalmak istediğim için kullanamıyorum bebek olayını kapatınca humira diye bir iğneye geçeceğizTam bende size onu soracaktım ben normalde sabah öğle akşam pentasa kullanıyorum Imuranida sabah akşam kullanıyordum doktor biraktirmisti Siz ney kullanıyorsunuz ve hangi öğünlerde
Humira ignesi gebe kalmaya engelmidir acabapemtasa kullandım çok güzeldi çok iyiydim o dönemde ama bende içersindeki mesalizin yan etki yapıyor aynı şekilde salmiden de kullanamıyorum o yüzden salozopyrin diye bir ilacı idareten kullanıyorum imuran ıda gebe kalmak istediğim için kullanamıyorum bebek olayını kapatınca humira diye bir iğneye geçeceğiz
doktor iğne kullanırken bebek düşünmemelisin dedi yan etkisi çokmuş onundaHumira ignesi gebe kalmaya engelmidir acaba
Allahalla çok şaşırdım çünkü bende 6 veya 8 aya yakın kullandım ozmndan beri çocuk düşünüyoruz dediğim halde biraktirmadi sadece imurani biraktirmistidoktor iğne kullanırken bebek düşünmemelisin dedi yan etkisi çokmuş onunda
Çok geçmiş olsun bende ülseratif kolitim çocuğumun doğumundan sonra hastalığa yakalandım çocuğum 1 buçuk yaşında vefat etti yaklaşık 2 buçuk yıldır önce pentasa daha sonra salmiden kullanıyorum bende çocuk sahibi olmak istiyorum ama olmuyor eşim ürolojiye gitti testleri herşeyi yaptırdı sıkıntı yok denildi bende kadın doğuma gittim bende de bir sıkıntı yok doktorlara da kullandığım ilaçları söylüyorum etkiler mi diye ama doktorlar gebeliğe engel değil diyor ama bir türlü gebe kalamıyorum benim çocuğum oldu şimdi istiyorum olmuyor ve hayatımda değişen tek şey bu ilaç oldu doktora söylemeden ilacı kesmekte istemiyorum çok şükür atağımda olmadı çokta iyiyim ama kendi kafama ilacı kesmeyim dedim siz ne yaptınız güzel haberler aldınız mı veya arkadaşlar benim gibi bu konuda sıkıntı yaşayan var mı bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim hepimize geçmiş olsun Rabbim şifa versinÜlseratif Kolit ve Hamile Kalamama
Sağol teşekkür ederim sizede geçmiş olsun Başınız sagolsun bu arada cok üzüldüm rabbim bidaha nasip eder Ama bu ulseratif kolit hastalığı yüzünden bende mahvoldum bide benimki atak dönemine geçti ve enfeksiyon kaptı hepsi üst üste geldi Bende hamile kalamıyorum Ben kendi başıma ilaçları bıraktım çocuk belki olur diye ama malesf tam tersi bagirsagim atak dönemine geçip ishalim hiç durmadı 10 15 gün falan hastanede yattım daha bu geçen cumartesi akşamı taburcu oldum hastaneden halende tam duzelemedim kortizon kullanıyordum prednol hastanede halende devam ediyorum çünkü daha büyük abdestte düzelme yok doğru düzgün katilasma falan yok.Ben ne yesem çalışıyor bağırsak surekli dışarı çıkma isteği duyuyor su bilene içsem gene aynı uzun yola bile gidemiyorum Sizdede aynımı bilmiyorum Banada aynı doktorlar bu ilaçlar gebeliğe engel değil diyorlar ama malesef gene olmuyor Benim hiç olmadı gene sizin 1 tanede olsa olmuş benim hiç olmadıÇok geçmiş olsun bende ülseratif kolitim çocuğumun doğumundan sonra hastalığa yakalandım çocuğum 1 buçuk yaşında vefat etti yaklaşık 2 buçuk yıldır önce pentasa daha sonra salmiden kullanıyorum bende çocuk sahibi olmak istiyorum ama olmuyor eşim ürolojiye gitti testleri herşeyi yaptırdı sıkıntı yok denildi bende kadın doğuma gittim bende de bir sıkıntı yok doktorlara da kullandığım ilaçları söylüyorum etkiler mi diye ama doktorlar gebeliğe engel değil diyor ama bir türlü gebe kalamıyorum benim çocuğum oldu şimdi istiyorum olmuyor ve hayatımda değişen tek şey bu ilaç oldu doktora söylemeden ilacı kesmekte istemiyorum çok şükür atağımda olmadı çokta iyiyim ama kendi kafama ilacı kesmeyim dedim siz ne yaptınız güzel haberler aldınız mı veya arkadaşlar benim gibi bu konuda sıkıntı yaşayan var mı bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim hepimize geçmiş olsun Rabbim şifa versin
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin benim çocuğum hastalığa yakalanmadan oldu doğumdan sonra bu hastalığa yakalandım ilaçları 2.5 yıldır kullanıyorum çok şükür hiç bir sıkıntım olmadı sadece çocuk olmuyor bu ilaçla mı alakalı değil mi hâlâ çözemedim ve kesemiyorum da ilacı hayatımda tek değişen şey bu ilaç oldu inşallah Rabbim nasip eder size çocuk tez zamanda tüm Bebek bekleyenlere inşallah ayrıca taziyeniz için teşekkür ederim benim içinde hayli zor oluyor hele ki oğlumun vefatından sonraSağol teşekkür ederim sizede geçmiş olsun Başınız sagolsun bu arada cok üzüldüm rabbim bidaha nasip eder Ama bu ulseratif kolit hastalığı yüzünden bende mahvoldum bide benimki atak dönemine geçti ve enfeksiyon kaptı hepsi üst üste geldi Bende hamile kalamıyorum Ben kendi başıma ilaçları bıraktım çocuk belki olur diye ama malesf tam tersi bagirsagim atak dönemine geçip ishalim hiç durmadı 10 15 gün falan hastanede yattım daha bu geçen cumartesi akşamı taburcu oldum hastaneden halende tam duzelemedim kortizon kullanıyordum prednol hastanede halende devam ediyorum çünkü daha büyük abdestte düzelme yok doğru düzgün katilasma falan yok.Ben ne yesem çalışıyor bağırsak surekli dışarı çıkma isteği duyuyor su bilene içsem gene aynı uzun yola bile gidemiyorum Sizdede aynımı bilmiyorum Banada aynı doktorlar bu ilaçlar gebeliğe engel değil diyorlar ama malesef gene olmuyor Benim hiç olmadı gene sizin 1 tanede olsa olmuş benim hiç olmadıBende artık bıraktım bekliyorum bklm hicbisey yapmadan çünkü çok yoruldum hem bağırsak hastalığım hem çocuk çabası beni çok yıprattı en çokta ülseratif kolit
Teşekkür ederim sizede geçmiş olsun zaten bende bu hastalık 10 seneden belli var kronik hiç gitmiyor Ama ben işte dediğim gibi ilaçları bırakmaz olaydım ilaçları bıraktığım an atak dönemine geçti yıpratıyor beni baya Sizinde surekli Tuvalet ihtiyacı oluyor mu bu hastalıktan dolayıÇok geçmiş olsun Rabbim şifa versin benim çocuğum hastalığa yakalanmadan oldu doğumdan sonra bu hastalığa yakalandım ilaçları 2.5 yıldır kullanıyorum çok şükür hiç bir sıkıntım olmadı sadece çocuk olmuyor bu ilaçla mı alakalı değil mi hâlâ çözemedim ve kesemiyorum da ilacı hayatımda tek değişen şey bu ilaç oldu inşallah Rabbim nasip eder size çocuk tez zamanda tüm Bebek bekleyenlere inşallah ayrıca taziyeniz için teşekkür ederim benim içinde hayli zor oluyor hele ki oğlumun vefatından sonra
Yok olmuyor dediğim gibi hiç sıkıntım yok çok şükür hiç ilaçlarimi da aksatmadımTeşekkür ederim sizede geçmiş olsun zaten bende bu hastalık 10 seneden belli var kronik hiç gitmiyor Ama ben işte dediğim gibi ilaçları bırakmaz olaydım ilaçları bıraktığım an atak dönemine geçti yıpratıyor beni baya Sizinde surekli Tuvalet ihtiyacı oluyor mu bu hastalıktan dolayı