Ultherapy mi, V shape mi ??

ULTHERA yaptıracağınız merkezleri öğrenmek için www.ulthera-turkiye.com bakmanız da fayda var. Sayfanın girişinde de diyor. Sistemin adını kullanan ancak Ulthera yapmayan yerler varmış. paranıza yazık olmasın derim. ben çok memnun kaldım. (İstanbul da yaptırmıştım)

http://ulthera-turkiye.com/nerede-yaptirabilirim/ankara/

ilginize çok teşekkür ederim,,ben de o sayfaya baktım, ve ankarada tek görünen merkezi aradım,ancak telefonla ücret veremeyeceklerini söylediler,,oysa tesadüfen öğrendiğim diğer iki merkez hemen fiyat verdi,,biri medikal doktor diğeri ise cerrah,,makine bilgisi verdi,,ben de en güvendiğimi seçtim ve ugulamayı yaptırdım, yarın bir hafta olacak ve sanırım beklentime değecek,,,,bilgi ve paylaşımınıza çok teşekkürler, sevgiler.

ilginize çok teşekkür ederim,,ben de o sayfaya baktım, ve ankarada tek görünen merkezi aradım,ancak telefonla ücret veremeyeceklerini söylediler,,oysa tesadüfen öğrendiğim diğer iki merkez hemen fiyat verdi,,biri medikal doktor diğeri ise cerrah,,makine bilgisi verdi,,ben de en güvendiğimi seçtim ve ugulamayı yaptırdım, yarın bir hafta olacak ve sanırım beklentime değecek,,,,bilgi ve paylaşımınıza çok teşekkürler, sevgiler.

'' Dilerim çok memnun kalırsınız. Ancak ben de uygulama yaptırmadan önce çok araştırdım. İsimleri birbirine benzesede FDA onayını almış olan tek sistem Ulthera. Bu tip uygulamalarda FDA çok önemli bir ölçüt diye düşünüyorum. Umarım yaptırdığınız uygulamanın etkisi de,sonucu da iyi olur.... paranıza yazık olmaz..:))) iyi akşamlar....''

Arkadaşlar lütfen bu konuda işlem yapanlar ve olumlu sonuç alanlar benimle paylaşsın. Araştırırken resmen kayboldum internette her doktor kendi yöntemini övüyor. Ve farklı çeşit söylüyor. Ben kısa sürede çözüm alabileceğim yöntemler araştırıyorum.

Vshape yüz gençleştirme sistemiyle 5 seans istanbılda bir doktor girmiş biri olarak sonuçtan çok memnun kaldım ü, 5 seans toplam fyatı 2500 tl ödedim hatta doktor sağolsun küçük birde jest yaptı, ulthera da vardı bu doktorda ve seansına 3900 dolar dedi ama çok acılı olduğunu ve sonusu 3 ay sonra anca göreceğimi söyledi bende tabiki tercihimi Vshape den yana kullandım ve yanılmadım bu doktor benım uygulamalrımdan sonra televızyonda sureklı vshape sistemini anlattı, gazetelerde dergilerde vshape ile sonuç alan ünlü hastalarını anlattı yani kısaca ben ne kadar doğru kararı verdiğimi anladım bu anlattıklarımdan sonra karar sizin, bu arada vshape ile sonucu hemen ilk seans sonrasında görüyorsunuz kürünüzü (5seans) tamamladıktan sonra da 2 yıl kalıcılıgı yakalıyorsunuz benım 1 yıl oldu hala çok memnunum, herkese iyi yazlar diliyorum

Son düzenleme:
Arkadaşlar siz siz olun o denen Ultherapyl denen o lanetten uzak durun!!! Mahfettiler suratımı!!!! Ultherapy sistemi hakkında çok fazla şikayet duyuyorum artık zaten. Ama iş işten geçti. Eşimde artık hiç bir sisteme izin vermiyor dünya para harcadığım için. Şikayet edicem sizi dedim, takmadılar bile. Lanet olsun. Keşke ben de vshape yaptırsaydım diyorum şimdi. Kanal d doktorumda gördüm ben de. Sonra ablam dedi ben yaptırıcam. O daha cesaretlidir benden. Vshape için istanbulda yaptırdı ablam. Ben şoook oldum. Gerçekten ne gıdı kalmış ablamda, ne sarkma. Çok pişman oldum vshape yaptırmadığıma.[/

Merhabalar. v shape in etkisi 1 hafta sonra yok oluyor diyorlar. Doğru mu? ben de gıdıma yaptırmayı düşünüyorum Arkadaşlar yaptıranlar bi ses verin. :)

Vshape ile gidimi erittim 5 seansda geçen sene ve hala çok iyi formda gıdı, vshape cihazını tek geçerim acısız ağrısız ve uygun fiyat

Bende zayıflayınca malesef yanaklarda sarkma yaşadm araştırmadayım
Araştırmalar bende de var cnm V hape ile Saten Yüz Germe yi kıyaslıyaca
Bende zayıflayınca malesef yanaklarda sarkma yaşadm araştırmadayım
Araştırmalar bende de var cnm V Shape ile Saten Yüz Germe yi kıyaslıyacağım bende fokuslu ultrason ben geçen sene yaptırdım ulterapi değil başka bi cihazla yaptırdım memnn kaldım bu sene farklı bısey arıyorum zaten heryerde vshape ve saten yüz germe kıyaslamaları var

Slm bugun bir merkezle görüştüm bugun bana fraksiyonal lazer co2 yi tavsiye etti bakalım arastırmadayım

Vshape ile gidimi erittim 5 seansda geçen sene ve hala çok iyi formda gıdı, vshape cihazını tek geçerim acısız ağrısız ve uygun fiyat
Cok sevindim faydali bir sonyc almaniza.. Yanak sarkmalarinda yani cenehatti yuz ovali bozulnasinda uygulaniyor mu acaba fiktiniz var mi?

Slm bugun bir merkezle görüştüm bugun bana fraksiyonal lazer co2 yi tavsiye etti bakalım arastırmadayım
Selam cennet, fraksiyonel co2 laser cilt bozukluklari , leke siyah nokta vs. gibi sorunler icin temizleme ve duzeltme gibi bise yapiyo.. Cilditoparlayici bir etkisi yok..arastirdim sordum.

Araştırmalar bende de var cnm V Shape ile Saten Yüz Germe yi kıyaslıyacağım bende fokuslu ultrason ben geçen sene yaptırdım ulterapi değil başka bi cihazla yaptırdım memnn kaldım bu sene farklı bısey arıyorum zaten heryerde vshape ve saten yüz germe kıyaslamaları var

" Baska bi cihaz" dediginiz hangi cihaz acaba anlatirmisiniz..
Bu arada arastirma sonuclarinizi merakla bekliyorum..

Arkadaşlar hem ultherapy hemde vshape yaptıran biri olarak görünce yazmadan edemedim, ben yaptırdığımda kimsecikler yoktu burada maalesef, önce ultherapy yaptırdım nişantaşında inanılmaz canım yandı üstelik emla sürmüştük öncesinde ve ciddi para verdim etkisi 3 ay sonra filan dediler ama ben hiçbir etki görmedim kısacası parayı çöpe attık üstüne acı çektik umut etmek de cabası oldu.sinir bozucu yani.Sonra benim bu gıdı da bi değişme olmayınca bi süre sonra yine araştırırken vshape i öğrendim, seansı 500 tl dediler denemekten sadece 500 tl kaybederim dedim sonuçta 4000 tl gibi bi parayı çöpe atmışım zaten :) Eveet vshape te hiç acı duymadım 5 seans yaptırdım, arkadaşlar daha ilk seansta çenem çıktı ortaya:) yaptıralı 1 sene oldu.Şimdi 1 seans daha gideyim diye düşünürken bakınıyordum nette soranları görünce yazayım dedim, benim hem kozmetik hem bu cihazlardan kullanmadığım bişey kalmadı arkadaşlar, şişman biri değilim gayet normal vücut formum ama bu gıdı sayesinde her aynaya baktığımda şişman geliyordum kendime, vshape i kesinlikle öneririm şapşal kozmetiklere para bayılmayın yani oda olacak tabi ama benim gibi heryere ayrı kremden hoşlanmayanlardansanız vshape tam size göre, en azından 1 seans gidin hemen farkı görüyorsunuz, bu alet nasıl fenomen olmadı hala anlamış değilim.

Benim elmacığın üstüne gözaltı ile birleşen yere yağ dolgusu yapıldı 1 ay önce ama aşağı doğru kaydı acaba vshape bu dolguyu yok eder mi yardımcı olun lütfen

Ben de İzmir'de yüzüme VShape yaptıranlardanım... Tek seans yaptırdım; normalde 6 seanslık bir paket almıştım. Ama bende anormal bir yan etki yaptı. Yaptırdıktan sonra geçmeyen (2-3 gün süren) bir başağrım oldu. Migrenim var normalde; onu tetikledi herhalde (öyle bile olsa başağrım en fazla 1 gün sürer; 2-3 gün sürdüğü olmamıştır) bilemiyorum... Olumlu bir etkisini gördüm mü? Hayır. Hem başağrısı hem de bi ton para verdim (Tek seansı 550TL). Paket için 2500TL vermiştim yanılmıyorsam... Paranın geri kalan kısmını geri alana (aslında geri almak demeyelim; başka bir uygulamayla değiştirmek) kadar canım çıktı. Gittiğim merkez yapacağı her uygulamayı taksitli fiyat üzerinden hesapladı önce. Verdiğim 2500TL, oldu 1000TL. Ve siz siz olun herhangi bir uygulama satın alırken, paket almayın sakın. Seans başına yaptırın herşeyinizi. Herhangi bir arıza çıktığında (yan etki vs) doğal olarak, yaptırmak istemeyeceksiniz. Başka bir uygulama yaptırayım dediğinizde de verdiğiniz parayı taksitli fiyat üzerinden kesinti yapacaklar. Sorunum çözüldü (o da eski müşteri olduğum ve paramı geri almak konusunda ısrarcı davrandığım için) yani nakit fiyat üzerinden devam ettik uygulamalara... ancak çözülene kadar aylar geçti. Eğer sorun devam etseydi, hiç yapmadığım şey, ama o merkezi burada ifşa edecektim. Neyse ki gerek kalmadı.

Arkadaşlar hem ultherapy hemde vshape yaptıran biri olarak görünce yazmadan edemedim, ben yaptırdığımda kimsecikler yoktu burada maalesef, önce ultherapy yaptırdım nişantaşında inanılmaz canım yandı üstelik emla sürmüştük öncesinde ve ciddi para verdim etkisi 3 ay sonra filan dediler ama ben hiçbir etki görmedim kısacası parayı çöpe attık üstüne acı çektik umut etmek de cabası oldu.sinir bozucu yani.Sonra benim bu gıdı da bi değişme olmayınca bi süre sonra yine araştırırken vshape i öğrendim, seansı 500 tl dediler denemekten sadece 500 tl kaybederim dedim sonuçta 4000 tl gibi bi parayı çöpe atmışım zaten :) Eveet vshape te hiç acı duymadım 5 seans yaptırdım, arkadaşlar daha ilk seansta çenem çıktı ortaya:) yaptıralı 1 sene oldu.Şimdi 1 seans daha gideyim diye düşünürken bakınıyordum nette soranları görünce yazayım dedim, benim hem kozmetik hem bu cihazlardan kullanmadığım bişey kalmadı arkadaşlar, şişman biri değilim gayet normal vücut formum ama bu gıdı sayesinde her aynaya baktığımda şişman geliyordum kendime, vshape i kesinlikle öneririm şapşal kozmetiklere para bayılmayın yani oda olacak tabi ama benim gibi heryere ayrı kremden hoşlanmayanlardansanız vshape tam size göre, en azından 1 seans gidin hemen farkı görüyorsunuz, bu alet nasıl fenomen olmadı hala anlamış değilim.
Nerde yaptırmıstın bilgi verebilir misin ben de istiyorum kafam karısık

Merhaba arkadaşlar, bende planlıyorum, nişantaşında bir merkezle telefonda görüştüm, ilk fırsatta yüz yüze görüşmeye gidicem, vshape öncesi kesninlikle ultratherappy yaptırın çok daha faydalı olacak dediler.
vshape 500-600 tl ultraterappy 2000den başlıyor diyorlar.

Merhaba arkadaşlar, bende planlıyorum, nişantaşında bir merkezle telefonda görüştüm, ilk fırsatta yüz yüze görüşmeye gidicem, vshape öncesi kesninlikle ultratherappy yaptırın çok daha faydalı olacak dediler.
vshape 500-600 tl ultraterappy 2000den başlıyor diyorlar.
Neresi dediğiniz yer fiyatlar iyiymiş uygulayan kişi doktor mu?dikkatli olun uygulayan kişi çok önemli.

Back
X