Ysencim merhabaaaaa
bir tane daha ulthera yaptırana rastladım ya çok şükür. çok sevindim.
ben 2 ay önce yaptırdım. ben Emre Çiçeğe yaptırdım.
çok acıdı. sonrasında şişlikler 20 gün sürdü.15 günde yüzümü bile zor yıkadım. çok acıdı.
acımıyor diyenler tamamen yalan söylüyor.
benim şimdi yüzümünher iki yanlarında çöküntüler var. önden iyi gibi görünüyor. ancak 2 ay oldu ya yeni yeni etkileri belirecek demişti doktor. yeni beliren etkilerden biri yüzümün sağ tarafının iyi sol tarafının ise sağa göre şiş ve orantısız görünmesi şeklinde

umarım sende öyle olmaz. sol tarafım da dişim şişmiş gibi resmen. resimlerimi doktora yolladım. oda şaşırdı. ABD deki doktoruna yolladı resimlerimi. bakalım ne cevap gelecek. onca kişiye yaptım siz 2.siniz bu şekilde şişlik olan dedi. şansıma bak. umarım sen mutlu olursun
ancak ben hayatımda yaptığım en büyük yanlış olarak görüyorum ultherayı. kimseye de önermem.
ultheradan 1 sy sonramı ne botox ve dolgu yaptırdım Emre beye. ondan çok memnun kaldım. ulthera yaptırmadan sadece dolgu ile çok daha mutlu olabilirmişim meğer.
senden gelişmeleri bekliyorum.
ben de yazacam.
kızlar resimlerimi koydum ama şimdi yeni resim ekliyemiyorum ki. hep bir problem veriyor. ben mi beceremedim bilmem.[/QUO
Merhaba Nazcım
Ben de seni burada gördüğüme çok sevindim yaptırdıgımdan beri gelmeni çok bekledim kader arkadaşım:) sana da cok gecmiş olsun
ben randevu aldıktan sonra burada senin paylaştıklarını okudum ve yine de gittim evet cok haklısın cidden çok fena açıyor inan bir ara bırakasım geldi ama doktor bırakmadı:))
aslında anestezi yapabilirim dedi ama dayanırım dedim bir dahakine asla dayanamam ilk gün ufak ufak şiişlikler vardı onlar gecti gibi 2. gün senin de dediğin gibi sol tarafım sanki dişim şişmiş de yanagıma vurmuş gibi şişti halen de öyle görünüyor acılara gelince ilk gün işlem bittikten sonra güneşten yanarsın da gerilir ya öle bir acı gibiydi ama bir kac saate gecti
şimdi acım yok dencek derece de sadece şiş olan kısım da dokundugum da hafif bir acı var eger sonucu iyi olmassa ben de senin gibi hayatımda yaptıgım en büyük yanlıs die düşünücem
ya bence sol tarafı sag taraftan yapmaya çalıstı ve fazla bastırdı sol taraf o yuzden cok acıdı oda farkına varınca sola gecti öle yapmaya başladı biraz daha iyiydi sanırım sen de de öle oldu ve gücünü kullandı sürekli gelişmeleri yazacağım varsa sormak istediğiniz cvplarım tekrar ama sonucu iyi olmassa asla ben de önermiyorum