Ultherapy yaptıran var mı?

bu yöntemi bu günlerde uygulatmayı düşünüyorum uzun süredirde naz 70 adlı üyeyi takip ediyorum ama onun yazdıklarını okyunc acanım sıkıldı kafam karıştı açıkçası

ayrıca ben 45 yaşındayım naz 70 adlı üyenin fotoğraflarını görmeyi çok istedim fakat siteye yeni üye oldum ve nasıl kullanacağımıda çok iyi bilmiyorum açıkçası

Yok ysemcim benimki peynir ekmek gibi yapıyo:) ben orada ıken yaptırdı millet oradan biliyorum.
Sürdüğün kremin adı ne canım. 2 ay sonra sürsem bankada faydası olurmu acaba?
Bende deneyeyim bari. Sevgiler

Bioten At Kestanesi Jel-Krem 200 ML
İçerisinde bulunana atkestanesi, sarmaşık, biberiye ekstreleri ile nane ve kafur yağı kan dolaşımının uyarılarak düzenlenmesine yardımcı olur. Ayrıca ödem ve yorgunluk hissini azaltıcı etkisi vardır. İçeriğinde bulunan buğday yağı ve atkestanesi ekstresi cildin yumuşaması, güçlenmesi ve sıkılaşmasına yardımcı olur.
Ürün Açıklaması :
İçerisinde bulunana atkestanesi, sarmaşık, biberiye ekstreleri ile nane ve kafur yağı kan dolaşımının uyarılarak düzenlenmesine yardımcı olur. Ayrıca ödem ve yorgunluk hissini azaltıcı etkisi vardır. İçeriğinde bulunan buğday yağı ve atkestanesi ekstresi cildin yumuşaması, güçlenmesi ve sıkılaşmasına yardımcı olur.

canım bi dene istersen bana iyi geldi

Baska bir doktora gitmedim. Kime gidim. Cildiyemi dahiliyemi. Kime?
Ultherayi yapan doktora gittim. Resim yolladim. O da Amerikadaki egitmen doktoruna yolladi. Doktorum bir alete soktu odem icin. Hic faydasi olmadi. Prednol 16 mg. Sabah 2 aksam 2 ic dedi. Kortizon oldugu icin kullanmadim.
Ulthera yapan baska bir estetik cerraha gideyim diyorum simdide.

nazcım gel birlikte benim doktora gidelim ya da gittiğim de sorarım ben de bu sorunların hepsi gecti umarım 3 ay sonra gelişmeler olur da verdiğim para cektiğim eziyete deger

Merhaba yeni uye sayilmam ama ilk mesajimi yazmak bugune kismetmis.3-4haftadir bu konuyu takip ediyorum.Ulthera uygulatanlarin baslica sikayeti agri ve odem. Ben de dun ulthera uygulattim. Uygulamaya giderken agri kesici aldim.Agri kesici derken uzerinde analjezik ve antienflamatuar yazanlardan.. (Agri keserken odem dagitip doku iyilesmesine yardimci oluyorlar)Bununla ilgili eczaci veya doktora danisabilirsiniz .uygulamdan sonra da aldim hatta birkac gun sabah aksam almayi dusunuyorum. Bu nedenle ben de herhangi bir sisme,aci ve agri olmadi..ama ulthera uygulama esnasinda son derece aci veren bir islemmis. Acidan bayilabilirdim ve hata bitiminde gozyaslarima hakim olamadim. Sonucu 3 ay sonra gorecegiz bakalim sevgiler..

merhaba apostle sen bilinçli gitmişsin en azından doktorlar bizi de bu konuda uyarsalardı iyi olurdu senin adına sevindim inşallah sonu iyi olur bu arada nerede yaptırdın sen ne kadar ücret ödedin burada paylaşman mümkün mü?

Oncelikle herkese iyi aksamlar
Naz doktor arkadasima danistim once kbb ye gitsin dedi. Ben kbb ne alaka diye dusundum ama cene eklem rahatsiZlarina bakiyorlarmis. Baska bi arkadasimda genel cerrahi onerdi. Her ikisinin de soyledigi sey sislik dedigin yere ultrasonla bakilacak nasil bi doku olduguna karar verilecek. Ona gore tedavi baslanacakmis.ayrica ysem 'in onerdigi at kestanesi jelini de uygulayabilirsin. Bence hemen bi uzmana git. Kendi doktorunla vakit kaybetme. Cok gecmeden tedavine basla.

merhaba apostle sen bilinçli gitmişsin en azından doktorlar bizi de bu konuda uyarsalardı iyi olurdu senin adına sevindim inşallah sonu iyi olur bu arada nerede yaptırdın sen ne kadar ücret ödedin burada paylaşman mümkün mü?

Ysem iyi aksamlar aslina bakarsan doktorum gelirken bi agri kesici al dedi sadece. Uygulama sonrasi bi recete vermedi bana. Ben sizlerin tecrubelerinizi okuyunca ilac kullanmaya devam ettim. Ben Mustafa Karatasa gittim. Yanaklarima ve alnima yapildi bi de goz altlarima dolgu yapti. Ulthera bana 2700 tl ye mal oldu.

Ysem iyi aksamlar aslina bakarsan doktorum gelirken bi agri kesici al dedi sadece. Uygulama sonrasi bi recete vermedi bana. Ben sizlerin tecrubelerinizi okuyunca ilac kullanmaya devam ettim. Ben Mustafa Karatasa gittim. Yanaklarima ve alnima yapildi bi de goz altlarima dolgu yapti. Ulthera bana 2700 tl ye mal oldu.

iyi akşamlar apostle cvpladıgın için teşekkür ederim bana ağrı kesici de al denilmedi neyseki sorunum uzun sürmedi jel in cok faydasını gördüm
bu arada göz altı dolgusundan bahsetmişssin doktorunun sitesini de inceledim Redensity 2 Eyes diye bir uygulaması var senin yaptırdıgın bu mu ve göz alı torbalarına iyi gelir mi acaba benim göz altı torbalarım da var cok rahatsız oluyorum eger ki doktoruna tekrar gidersen sorabilir misin

iyi akşamlar apostle cvpladıgın için teşekkür ederim bana ağrı kesici de al denilmedi neyseki sorunum uzun sürmedi jel in cok faydasını gördüm
bu arada göz altı dolgusundan bahsetmişssin doktorunun sitesini de inceledim Redensity 2 Eyes diye bir uygulaması var senin yaptırdıgın bu mu ve göz alı torbalarına iyi gelir mi acaba benim göz altı torbalarım da var cok rahatsız oluyorum eger ki doktoruna tekrar gidersen sorabilir misin

Ysem 9 nisanda kontrol randevum var, gittigimde mutlaka sorarim . Benim gozaltimda derin cokmeler vardi ve o uygulamadan yapti.

Merhabalar oncelikle bi duzeltme yapayim ulthera icin 1500 euro verdim . Tl olarak yazacagim diye dolar kuru ile carpmisim isin icine goz dolgusu girince hesabim hatali olmus kusura bakmayin. Farkedince duzeltmek istedim kimseyi yaniltmak istemem.

nazcım gel birlikte benim doktora gidelim ya da gittiğim de sorarım ben de bu sorunların hepsi gecti umarım 3 ay sonra gelişmeler olur da verdiğim para cektiğim eziyete deger

nazcım merhaba ben bu gün doktora gittim benim şişlikler indi sorun yok bu arada bana yüzümdeki lekeler için 10 dakkalık bi işlem yaptı yaktı sanırım kokular geldi:) haftaya da carbon peling için caırdı
senin durumunu anlattım o kadar uzun süreli şiş kalması normal değil çene kenarlarındaki dokular zarar görmüş olabilir dedi gelse bir muayene eder misiniz dedim bakarım dedi ama kendi doktoruna gitse iyi olur dedi başkasının hastasına işlem yapmam dogru olmaz ama bakarım dedi bir gel istersen en azından söylediklerini kendi doktoruna aktarırsın cnm

Arkadaslar hepinize paylaşımlarınız ıcın teşekkür ederim.
Öncelikle benim yüzüm ilk yapıldığında tüm yüz şimdi. O yüzden yüzde bır sımetrı bozukluğu belli ölmüyordu. Ancak tümden bır sişlik ödem vardı suratta ve de acı. Zamanla ilk önce sağ çene den kulağa kadar olan kısım çökmeye başladı. Şişlikler iniyor zamanla diye düşündüm ama o çöküklük canımı sıkmayacak başladıydı. Sonra sol kısım çeneden kulağa giden kısım çökmeye başladı. Ama sağ kısmın çöküklüğü zamanla iyice belli olmaya başladı ve bu sefer sol kısımın çene ön kısmı şiş ve diğerine göre bariz farklı olmaya başladı. Benim doktor ödemden diyor ama bence orantısız yüz çökmelerinden böyle oldu. Sanırım kimbilir in Alman sitelerinde okuduğu yağ erimeleri doku hasarları oldu yüzümde.
Bir arkadaşın burada yazdığı gibi kbb yada genel cerraha gidesem iyi olur sanırım. Ultrasonla bakılması lazım yüzüme. Benimde aklıma hep ultrasonla yüzüme bakılması geliyordu ama kime gitsem diye düşünüyordum.

Arkadaşlar önden ve 2 yandan resimlerimi yüklüycem. Lütfen sizde inceleyip durumum hakkında fikir verin.
Hepinizin desteği için teşekkür ederim.

Dr Mustafa Karataşa gitmeyi düşünüyorum bende ,ayrıca yazdıklarım görünüyor mu neden kims ebana bir şey yazmıyor?

Arkadaşlar önden ve 2 yandan resimlerimi yüklüycem. Lütfen sizde inceleyip durumum hakkında fikir verin.
Hepinizin desteği için teşekkür ederim.

canım benim baktım resimlerine, inan senin dediğin ölçüde bir farklılık göremedim. mutlaka sen yüzünü daha iyi bildiğinden aradaki farkı biliyosundur. ama dışarıdan bakan bir göz için inan bana sorun gözükmüyor. sadece üsten ikinci resme çooook dikkatli bakınca sol tarafta bi şişlik var gibi. ama o da sen söylediğin için, bir şey bulmaya zorladığım için kendimi buldum.

sevgili naz 70 fotoğraflarını gördüm ama ulthera yaptırmadan önceki fotoğrafların olmadığı için tam olarak kıyaslama yapılacağını düşünmüyorum ve yüzün bana göre gayet iyi görünüyor çöküntü yada şişlik göremedim ben

Back
X