- 3 Mart 2013
- 149
- 27
- 98
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ysemcim benimki peynir ekmek gibi yapıyo:) ben orada ıken yaptırdı millet oradan biliyorum.
Sürdüğün kremin adı ne canım. 2 ay sonra sürsem bankada faydası olurmu acaba?
Bende deneyeyim bari. Sevgiler
Baska bir doktora gitmedim. Kime gidim. Cildiyemi dahiliyemi. Kime?
Ultherayi yapan doktora gittim. Resim yolladim. O da Amerikadaki egitmen doktoruna yolladi. Doktorum bir alete soktu odem icin. Hic faydasi olmadi. Prednol 16 mg. Sabah 2 aksam 2 ic dedi. Kortizon oldugu icin kullanmadim.
Ulthera yapan baska bir estetik cerraha gideyim diyorum simdide.
Merhaba yeni uye sayilmam ama ilk mesajimi yazmak bugune kismetmis.3-4haftadir bu konuyu takip ediyorum.Ulthera uygulatanlarin baslica sikayeti agri ve odem. Ben de dun ulthera uygulattim. Uygulamaya giderken agri kesici aldim.Agri kesici derken uzerinde analjezik ve antienflamatuar yazanlardan.. (Agri keserken odem dagitip doku iyilesmesine yardimci oluyorlar)Bununla ilgili eczaci veya doktora danisabilirsiniz .uygulamdan sonra da aldim hatta birkac gun sabah aksam almayi dusunuyorum. Bu nedenle ben de herhangi bir sisme,aci ve agri olmadi..ama ulthera uygulama esnasinda son derece aci veren bir islemmis. Acidan bayilabilirdim ve hata bitiminde gozyaslarima hakim olamadim. Sonucu 3 ay sonra gorecegiz bakalim sevgiler..
Ysemcim güldürdün beni sabah sabah:))))
güzel bir ilkbahar haftasi diliyorum!
merhaba apostle sen bilinçli gitmişsin en azından doktorlar bizi de bu konuda uyarsalardı iyi olurdu senin adına sevindim inşallah sonu iyi olur bu arada nerede yaptırdın sen ne kadar ücret ödedin burada paylaşman mümkün mü?
Ysem iyi aksamlar aslina bakarsan doktorum gelirken bi agri kesici al dedi sadece. Uygulama sonrasi bi recete vermedi bana. Ben sizlerin tecrubelerinizi okuyunca ilac kullanmaya devam ettim. Ben Mustafa Karatasa gittim. Yanaklarima ve alnima yapildi bi de goz altlarima dolgu yapti. Ulthera bana 2700 tl ye mal oldu.
iyi akşamlar apostle cvpladıgın için teşekkür ederim bana ağrı kesici de al denilmedi neyseki sorunum uzun sürmedi jel in cok faydasını gördüm
bu arada göz altı dolgusundan bahsetmişssin doktorunun sitesini de inceledim Redensity 2 Eyes diye bir uygulaması var senin yaptırdıgın bu mu ve göz alı torbalarına iyi gelir mi acaba benim göz altı torbalarım da var cok rahatsız oluyorum eger ki doktoruna tekrar gidersen sorabilir misin
Ysem 9 nisanda kontrol randevum var, gittigimde mutlaka sorarim . Benim gozaltimda derin cokmeler vardi ve o uygulamadan yapti.
Ysem iyi aksamlar aslina bakarsan doktorum gelirken bi agri kesici al dedi sadece. Uygulama sonrasi bi recete vermedi bana. Ben sizlerin tecrubelerinizi okuyunca ilac kullanmaya devam ettim. Ben Mustafa Karatasa gittim. Yanaklarima ve alnima yapildi bi de goz altlarima dolgu yapti. Ulthera bana 2700 tl ye mal oldu.
nazcım gel birlikte benim doktora gidelim ya da gittiğim de sorarım ben de bu sorunların hepsi gecti umarım 3 ay sonra gelişmeler olur da verdiğim para cektiğim eziyete deger
Arkadaşlar önden ve 2 yandan resimlerimi yüklüycem. Lütfen sizde inceleyip durumum hakkında fikir verin.
Hepinizin desteği için teşekkür ederim.