Elfista bence hıc bu cıhazlardan mucıze beklemeyın derım.Cevremde o kadar yaptıran varki hangısını anlatsam,ıslem gordukden sonra ıllakı eskı goruntunuzden daha guzel bır sonuc cıkıyor,bazılarıda ıslem gordukden sonrakı hallerınden hıc memnun kalmıyorlar: asımetrı,bır tarafın gergın ama dıger tarafın o kadar gergın olmayısından onu odem gıbı goren arkadaslar, ıslemden sonra gorunen komplıkasyonlar. Farzedelımkı boyle bır negatıf sonuclarla karsılasmadınız, sonrasında sureklı devam etmedıgınız muddetce son halı,yaptırmadan oncekı halınızden ıyı olacagını zannetmıyorum, gorduklerımden ve yabancı sıtelerden okuduklarımdan edındıgım tecrubeler.Gelelım bahsettıgınız dıger konuya ultheradan daha gelısmısı olarak gosterılen ultharyskın yanı ulthary focus ve son zamanlarda cıkan exılıs elite(saten yuz germe) ve oncekı radyofrekanslar nasılmıs; Ankarada bu ısı yapan profosorun bana soyledıgı ;hepsı aynı ısı yapan farklı markalar yanı, bırı apple bılgısayar ıse dıgerı samsung bılgısayar o yuzden bırbırımızı kandırmayalım.Bu ıslemlerı yaptıranlar veya doktor asıstanlarının bazıları, olmadı doktorların cogu yazıları okuyorlar kendı reklamlarını yada cıhazların reklamlarını yaptırıp cıkmıs gıbı cok heveslı anlatıp reklamlarını yapıyorlar bunlara aldanmayalım.Amelıyatsız yuz germe ıslemlerıne ınanmıyorum.Su sekılde olursa ıse yarayabılır sureklı tekrarlamak ve doku kaybına karsı kok hucre yaptıracak gucunuz varsa olabılır.