- 18 Kasım 2022
- 728
- 206
- 23
- 27
- Konu Sahibi 68aksarayli
-
Hayırlı haberlerle inşallah görsel bekliyorumİlk idrar ile ypcam ultra erken gebelik testini bakalım inşallah hayırlı sonuc alırım
EvetNetlesince mi kan verdin
Negatif maalesefHayırlı haberlerle inşallah görsel bekliyorum
İlk idrarla şimdi yaptim
Rabbim nasip etsin inşallah, hiçbir belirti yok muyduNegatif maalesef
İlk idrarla şimdi yaptim
Allah tez zamanda gönlünüze göre versinNegatif maalesef
İlk idrarla şimdi yaptim
Rabbim nasip etsin inşallah, hiçbir belirti yok muydu
Aminnn aminn inşallahAllah tez zamanda gönlünüze göre versin
İnşallah doğru bir sonuç değildir hamilesinizdirGöğüs hassasiyeti var bı uc taraflarında sertlik ağrı var sadece normalde adete bı hafta kala hafif ağrılar başlardı şimdi hiç adet ağrım da yok
İnşallah inşallah en geç üç güne belli olurİnşallah doğru bir sonuç değildir hamilesinizdir
artık geçmez o 3 gün. Benim de adete 9 gün var günlerdir 9 gün varmış gibiİnşallah inşallah en geç üç güne belli olur
Senin daha çokmus geçmez günler vallaartık geçmez o 3 gün. Benim de adete 9 gün var günlerdir 9 gün varmış gibi
Yalancı negatif olan da var olmayan da var ama genellikle yalancı negatif çıkıyor. Başka test yok mu elinde tekrarlasan? Az önce ben de prodoctor yaptım ilk 7-8 dakikada benim görebileceğim bir çizgi çıktı. Birazdan gidip farklı marka alacağım tekrarlayacağım testi. Bu testi yapmaya kıyamıyorum şu anDünkü testin bugünkü hali kızlar bakar mısınız bı suyada tuttum gün geçtikçe koyulasr mi ya
Nirmal test yaptım negatif çıktı bu da prodoctor aynu test mi senin yaptığın da atsana bı resminiYalancı negatif olan da var olmayan da var ama genellikle yalancı negatif çıkıyor. Başka test yok mu elinde tekrarlasan? Az önce ben de prodoctor yaptım ilk 7-8 dakikada benim görebileceğim bir çizgi çıktı. Birazdan gidip farklı marka alacağım tekrarlayacağım testi. Bu testi yapmaya kıyamıyorum şu an
Benimki erken gebelik testi olan seninki plus, plusı kullanmadım dahaNirmal test yaptım negatif çıktı bu da prodoctor aynu test mi senin yaptığın da atsana bı resmini
Ben göremedim valla kuzum başka test yaptınmi hem senin daha erken değil miBenimki erken gebelik testi olan seninki plus, plusı kullanmadım dahaalt taraftan bakarsan çizgiyi görürsün
Erken baya ama erken çıkanlar oluyor. Ama biz zaten yumurtlama gününden önce de ilişki yaşadığımız için yapmak istedim. Bir daha yaptım ama ilk idrar değildi onda da hafif silik çizgi var ama daha az silikBen göremedim valla kuzum başka test yaptınmi hem senin daha erken değil mi
İnşallah güzel sonuçlar alırsınErken baya ama erken çıkanlar oluyor. Ama biz zaten yumurtlama gününden önce de ilişki yaşadığımız için yapmak istedim. Bir daha yaptım ama ilk idrar değildi onda da hafif silik çizgi var ama daha az silik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?