- 6 Şubat 2024
- 124
- 45
- 18
- 26
- Konu Sahibi Cileklisakiiz
-
Canım erkeğe benziyor belli mi simdi cinsiyeti ne zaman belli olacakMerhaba kızlar cinsiyet tahmini yapabilen var mı acaba 13 haftalık ikiz gebelik birinin cinsiyeti öğrendik ama bu miniginkini doktorumuz daha var dedi. Tahminleri alayım? Eki Görüntüle 3582600
Sizce benim ki neCanım erkeğe benziyor belli mi simdi cinsiyeti ne zaman belli olacak
Bu belli oldu canım evet erkek ama bir tane daha var onun belli değil cinsiyeti şu bak sence bu neCanım erkeğe benziyor belli mi simdi cinsiyeti ne zaman belli olacak
Erkek sanırımSizce benim ki ne
Onu anlayamadım işte ne zaman soracaksınız tekrar, sizin ilk doğum muBu belli oldu canım evet erkek ama bir tane daha var onun belli değil cinsiyeti şu bak sence bu ne
Evet ilk 20 mayısta ogreneecegizOnu anlayamadım işte ne zaman soracaksınız tekrar, sizin ilk doğum mu
Kıza benziyor, kesenin yuvarlak olması kız fasulye tipi erkek diyorlar ona istinaden13 haftalık anlayan varmı ?
İlk sizden duydumKıza benziyor, kesenin yuvarlak olması kız fasulye tipi erkek diyorlar ona istinaden
Ramzi teorisine göre cinsiyeti ne olabilirBen erkeğe benzetim cnm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
11 haftalık sizce nedir?Erkek sanırım
Kese şekli erkeğe benziyor ama, Allah bilirSizce cinsiyet nedir 12 haftalık
Bunu kıza benzettim ne zaman öğreneceksiniz11 haftalık sizce nedir?
Alttaki erkek üstteki kız gibi geldi banaMerhaba kızlar cinsiyet tahmini yapabilen var mı acaba 13 haftalık ikiz gebelik birinin cinsiyeti öğrendik ama bu miniginkini doktorumuz daha var dedi. Tahminleri alayım? Eki Görüntüle 3582600
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?