Ultrason bebek fotoğrafı?

Meryem Aslan

Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2019
19
10
8
29
7 haftalık gebeyim 5 haftalık iken 1 kere hastahaneye keseye bakmaya gittim ultrason fotosu verilmedi 2 gün sonra da kalp atışı için gidicem. Bu sefer ultrason fotoğrafı verirler mi? Ne zaman veriyorlar acaba?

7 haftalık gebeyim 5 haftalık iken 1 kere hastahaneye keseye bakmaya gittim ultrason fotosu verilmedi 2 gün sonra da kalp atışı için gidicem. Bu sefer ultrason fotoğrafı verirler mi? Ne zaman veriyorlar acaba?
Hayirli olsun hamileliğimde gittigimde veriryordu dr ilk kese gormeye gittigimde vermisti her gittiginde veririyor
dr gerci doktordan doktora fark var ama

Devlet hastanesinde her seferinde vermiyolar. Kağıtları bile bitmiş olabilir .

Devlet hastanesinde her seferinde vermiyolar. Kağıtları bile bitmiş olabilir .

Devlet hastaneleri de veriyor. Unuttuklarında hatırlatmak gerekiyor sadece 🙂 Ben birkaç kez farklı devlet hastanelerine gittim, ben istemeden verdiler hep. Sadece biri vermedi, onu da ben hatırlattım.

Devlete mi giidyprsunuz?
Özelde ben ilk 6+2 de gittim verdiler her kontrole resim verdiler. Ama devlete 1 kere gittim 10 haftalıkken Orda vermemişlerdi .

Doktor ultrasonla bakarken resim istiyorum diye hatirlat canim. O anda cihazdan cekim yapmasi gerekiyor. yogunluktan unutabilirler bende devletteyim istedigimde aliyorum hatta hemsiresi diyor doktora resim alalim hocam diye

Doktorlar yogunluktan bazen unutabiliyorlar. Siz hatirlatirsaniz verirler muhakkak. Hayırlı olsun...

Back
X